canım benim de ayı sorun vardı ben civanperçemini kaynatıp sabah akşam içtim. ılık şekilde ama fayda etmedi daha sonra bi içip bide yıkadım o<aman baya geçti şimdi kalmadı şükür. senin kendi bünyenle alakalı vücut direncin düştüğü an yine nüksediyor malesef. yoğurt sürüyordum oda geçiriyor bunlar zararlı değil. ama başka bişey kullanma oraya. zararlı. sirkede sulandırıp yıkarsan oda kaşıntıyı alıyor. bunlarla buldum kolay yolu. geçmiş olsun. ve mutlaka ayaklarını sıcak tut. ben korumazdım kendimi hep olurdu şimdi maşallah bi sıkıntım kalmadı.
Geçmiş olsunTatlim isin geregi surekli seyahat halindeyim , surekli otobus seyahati yapiyorum usuyorum yani kendi mi sicak tutabilme ihtimalim sifirdedigin dogru ama suan ayni zamanda soguk alginligi geciyorum bunyemde cok zayif ztn herhalde ondan nuksetti , batikon suruyorum cok ise yariyor oda gun icinde uygulamaya calisiyorum firsat buldukca bide nizoral di galiba hatirlayamadim tam doktor verdi onu iciyorum sabah aksam . Kasinti kremi oceral kullaniyorm ben ole cok kasintim oluyo ki travacort travazol bana fayda etmiyor ya .. Bide yeni evliyim belki ondanda olmustur ama insallah kurtuluruz
Tatlim isin geregi surekli seyahat halindeyim , surekli otobus seyahati yapiyorum usuyorum yani kendi mi sicak tutabilme ihtimalim sifirdedigin dogru ama suan ayni zamanda soguk alginligi geciyorum bunyemde cok zayif ztn herhalde ondan nuksetti , batikon suruyorum cok ise yariyor oda gun icinde uygulamaya calisiyorum firsat buldukca bide nizoral di galiba hatirlayamadim tam doktor verdi onu iciyorum sabah aksam . Kasinti kremi oceral kullaniyorm ben ole cok kasintim oluyo ki travacort travazol bana fayda etmiyor ya .. Bide yeni evliyim belki ondanda olmustur ama insallah kurtuluruz
antibiyotik kullanmamaya çalış canım gripte filan bırak kendi geçsin inan özellikle denedim ne zaman içersem antibiyotik fena halde kokulu akıntım oluyordu oda mantar zaten ama bende aşırı kaşıntı hiç olmadı. evli olmana gelince bende evlenmeden önce bilmezdim böyle birşey evlendikten sonra başıma geldi. gitmediğim doktorda kalmadı en son doktor dediki senin bünyen yapıyor bunu tedavisi yok dedi. ki haklıda çıktı. eğer geçmesse eş tadevisi ne başlayalım demişti yani hem sen hem eşin kullanıcak dedi. ama maşallah ozamandır sıkıntım yok hamilelik geçirdim düşük yaptım onca ilaç kullandım demekki geçti. he birde mutlaka klozet tuvaletlere değilde alaturkaya yapmaya çalış oda çok önemli. ve pamuklu iç çamaşırı giy. ben pamukludan başka hiç birşey giymiyorum. ve çok fazla yıkama bırak orası kendi kendini temizlesin. her tuvalete girince okdar çok suyla yıkardım ki doktora onuda söyledim kesinlikle zaten normalde bile sakıncalı suyla yıkamak dedi. ozamandır ne sabun ne başka bişey sadece suyla. birde beyaz sabunda kaşıntı yapıyordu bende aklında bulunsun. geçmiş olsun canım çok rahatsız edici birşey ağladığımı bilirim gecelerce. birde ilişkiden sonra şişiyordu benim o daha da can yakıyor.
Geçmiş olsun
Boğaz ağrısında faranjitte fln verilen antibiyotikler de mantara sebep olabiliyor, o yüzden eğer antibiyotik verirse doktorlar, önce prospektüsünü okuyun derim ben. Geçmek üzere olan mantarı tekrar fazlasıyla nüksettirebilirler, aklınızda bulunsun
sımdı eczaneden gelıyorum oceral sprey aldım kremını kullanıyordum spreyı daha etkılıymıs aldım sıktım basta yakııyor ama ıse yarıyor :/ dusuk yapmıssın uzuldum tatlımbız daha cocuk dusunmuyoruz ama cok korkuyorum bu sebebten cocugum olmaz dıye :/ ılıskıden once sonra pyolepstyl dıye bır ılac var ben onu kullanıyorum enfeksıyonu onluyor doktoruna bır danıs eger bole bısı varsa sende kullan derım .. ben bı kere gecırdım 3 ay once ılac kullandım gectı ustune 2 regl gecırdım hıc bısıyım yoktu ııste o antıbıotıkler benı mahvettıne 2 gune kadar bende aglıyordum valla canım suan bıraz ıyı gıbıyım :/ Allah bıze kolaylık versın
yok be canım benim sorunum tamamen farklı kan uyuşmazlığı varmış bizde. uzun hikaye. ama korkma onun için olsaydı bende olmazdı çocuk. benim şuan sıkıntım kalmadı allah şükür. enfeksiyon yok bende sadece aşırı antibiyotik kullanımından ve aşırı yıkamadan ph dengesi bozulmuş şimdi geçti. ben doktora sordum alakası yok dedi onunla. yani kendimize dikkat etmemiz lazım beni travacol geçiriyordu. bide 2 tane hap içtim bidaha olmadı olmasında zaten mahfediyo insanı .
ben yenı evlıyım dıye herhalde boyle oluyoılk zamanlar hemen hemen tum bayanlarda oluyormus dıkkat edıcez artık napalım
Kızlar merhaba ; yaklasık 3 ay once mantar olmustum doktora gıttım fıtıl merhem hap verdı kullandım gectı , 2 hafta once vajınamdakı yanma yuzunden doktora tekrar gıttım ıltıhaplanma var dedı celeocın adında krem verdı adını yanlıs hatırlıyo olabılırımsırıngasıyla vajınana sıkıyosun neyse ılacı kullandım bıttı doktora kontrole gıttıgımde tekrar bu ılactan ve fıto adında bır krem yazdı ben bunları uyguladıgım ılk gece muthıs bır kasıntıyla sabaha zor cıktım suan ısten yazıyorum hala kasıntı ıcındeyım 2 gundur mantar denen ıllet pesımde sabah sırkelı su denedım hıc bı faydası olmadı smdı maydonuzlu su ıcıyorum Bursadan alternatıf tıp ıle ılgılenen koca karı ılacları hazırlayanan bırılerı varsa yada daha baska bır yardım seklı bulunan varsa lutfen bana yardım edın lutfeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?