Patlicanmoru Sil baştan başlamak gerek bazen... Kayıtlı Üye 19 Mart 2012 1.322 2.965 26 Temmuz 2013 Konu Sahibi Patlicanmoru #1 Arkadaslar yaaa bana bırı lazım bole bırlıkte yuryus yapcaz konuscaz dertlescezzz =) yakın oturmasak bıle Bursada OLan var sa arada buluşup sohbet etcek bırını arıoyorrumm =D
Arkadaslar yaaa bana bırı lazım bole bırlıkte yuryus yapcaz konuscaz dertlescezzz =) yakın oturmasak bıle Bursada OLan var sa arada buluşup sohbet etcek bırını arıoyorrumm =D
seaBahAR Nosce Te İpsum Pro Üye 13 Nisan 2007 15.555 36.072 26 Temmuz 2013 Konu Sahibi Patlicanmoru #2 Merhaba, Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Hemşerim memleket nire? / Adım Adım Türkiye" alt forumuna taşıyorum. Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.
Merhaba, Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Hemşerim memleket nire? / Adım Adım Türkiye" alt forumuna taşıyorum. Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.
M magicien Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2013 240 0 15 Ağustos 2013 Konu Sahibi Patlicanmoru #3 selam canım ben bursadanım nerede oturuyorsun sen :)
Patlicanmoru Sil baştan başlamak gerek bazen... Kayıtlı Üye 19 Mart 2012 1.322 2.965 9 Eylül 2013 Konu Sahibi Patlicanmoru #4 magicien .!.: selam canım ben bursadanım nerede oturuyorsun sen :) Genişletmek için tıkla... Canım ben Yıldırımdayım meskende =D
magicien .!.: selam canım ben bursadanım nerede oturuyorsun sen :) Genişletmek için tıkla... Canım ben Yıldırımdayım meskende =D
M magicien Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2013 240 0 9 Eylül 2013 Konu Sahibi Patlicanmoru #5 btltncy .!.: Canım ben Yıldırımdayım meskende =D Genişletmek için tıkla... bende yıldırım kaplıkayadaki özdilek tarafında oturuyorum canım baya yakınız :)
btltncy .!.: Canım ben Yıldırımdayım meskende =D Genişletmek için tıkla... bende yıldırım kaplıkayadaki özdilek tarafında oturuyorum canım baya yakınız :)
Patlicanmoru Sil baştan başlamak gerek bazen... Kayıtlı Üye 19 Mart 2012 1.322 2.965 10 Eylül 2013 Konu Sahibi Patlicanmoru #6 Bende ditelerın orda oturuorum cumaresı pazraının kuruldugu yerde =D Yas kaç cnm =D
M magicien Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2013 240 0 10 Eylül 2013 Konu Sahibi Patlicanmoru #7 btltncy .!.: Bende ditelerın orda oturuorum cumaresı pazraının kuruldugu yerde =D Yas kaç cnm =D Genişletmek için tıkla... özelden yazdım tatlım komşu çıkıcaz sanırım
btltncy .!.: Bende ditelerın orda oturuorum cumaresı pazraının kuruldugu yerde =D Yas kaç cnm =D Genişletmek için tıkla... özelden yazdım tatlım komşu çıkıcaz sanırım
M magicien Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2013 240 0 10 Eylül 2013 Konu Sahibi Patlicanmoru #8 btltncy .!.: Bende ditelerın orda oturuorum cumaresı pazraının kuruldugu yerde =D Yas kaç cnm =D Genişletmek için tıkla... İnternetten karşı komşusuyla tanışan tek bizizdir herhalde
btltncy .!.: Bende ditelerın orda oturuorum cumaresı pazraının kuruldugu yerde =D Yas kaç cnm =D Genişletmek için tıkla... İnternetten karşı komşusuyla tanışan tek bizizdir herhalde
illederengarenk Biraz vicdan,biraz bahar Kayıtlı Üye 12 Mart 2011 2.837 1.182 22 Aralık 2014 Konu Sahibi Patlicanmoru #9 magicien .!.: bende yıldırım kaplıkayadaki özdilek tarafında oturuyorum canım baya yakınız :) Genişletmek için tıkla... aaayakınmışız.
magicien .!.: bende yıldırım kaplıkayadaki özdilek tarafında oturuyorum canım baya yakınız :) Genişletmek için tıkla... aaayakınmışız.