• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bursa'da yaşamak

bızımde bursa nıluferde evımız var annemlerın. Kırası 450tl yayla gıbı ev. Tek maasla ıstanbulda zorlanırsınız ama aynı maasla bursada cok zorlanacagınızı sanmam.Tabı esınızım maası da onemlı. Belkı sız de daha az streslı ve evınıze yakın bır yerde calısırsınız. Bız de esımle ıstanbuldan gıdıcez 3,4 seneye. Esım muhendıs(memur) aynı zamanda doktora yapıyor. Tek amacı docentlıgı alıp bır sahıl kasabasına ya da en kotu ıhtımal ızmıre gıdıp unıvesıtede calısmak

Umarım yerlesırsınız bursaya:)

Ben buradan arkama bakmadan kacicam inşallah bi gün hiçte ozlemem istanbulu

Bursa'nın neresinde? Ben Görükle )'de kaldım çok sıkıcı çok berbat bir yerdi. Kışın çok soğuk oluyor kuru Ayaz resmen Bursa. Gitmemle gelmem bir oldu
Ben istanbul'u çok seviyorum belkide ondan bilemiyorum.

aşık olduğum şehir :KK68:
candır
insanları şahanedir,
sevecendir.

Bursa tam çocuk yetiştirilecek şehir, Bahçeli çocuk parkı sitelerde çok ufak miktarlara ev bulabilirsiniz, hem de İstanbul'daki gibi 3-4 vesaire değiştirmeden merkeze ulaşamayacağınız uzaklıkta olmaz bu siteler

Canim ben de bursada yasiyorum is imkanlari gayet guzel gel bekleriz;)

Bursaliyim evlendim istanbula geldim kocamda istanbullu ama o bile o kadar bunaldi ki niyetimiz Bursa ya geri dönmek :) tek dediği istanbul benim bıraktığım gibi değil çok değişmiş. Ama bursam yıllardır aynı çok özlüyorum istanbulda aldigimiz maaşla bursada nerelerde yaşarız istanbulda eski site içi eve 1300 lira veriyorum bursada annem sitede nezih bi semtte oturduğu ev beninkinin iki katı 600 tl ye oturuyor :) is te heryerde bulunur elbet uygun bi iş ama tabi işi ayarlamadan gelmeyin. Heyecanlandim konuyu görünce :) yardimci olabilicegim bişey varsa çekinmeyin yardimci olurum sormak istediginiz bişey olursa

Gel bacım gel harika biryer bursam benim iş imkanı var ulaşım kolay ıstanbul kadar pahalı değil ;)

eşime bir şöförlük işi bulsak benim için iş bulunur mutlaka biryerlerde... ağustos gibi oradayım inşallah

Back
X