Dayın bize de iş bulsa keşkekızlar merhaba
İstanbul'da boğuldum artık bir kızım var 2,5 yaşında. evim burada kira burada beni bağlayacak bir şey yok.
annem babam burda ama onların niyetide bursaya gelmek.
her neyse şimdi haziran ayında doğumum var çalışıyorum. nisan sonu doğum iznine çıkıcam. doğum iznim bittikten sonra çalışmayacağım burda. bir önceki konumda bahsetmiştim işyerindeki sorunlarımı zaten.
dayım eşime Bursa'da iş bulacak ev zaten problem değil teyzemin evi var oraya geçeceğiz.
Bursa'da iş imkanları nasıldır. fikir veririmisiniz? doğru karar mı veriyorum acaba
teşekkür ederim. oraya gidersek ben belki çalışmak zorunda kalmayacağım.Öncelikle hayırlısıyla gelsin bebeğiniz inşallah...
İstanbul'da hayat şartları inanılmaz zor. Biz de eşimle buradan gitmek istiyoruz. Kalabalık, stres ve pahalılık bizide yoruyor. Bence en güzel kararı vermişsin ama ilk önce dayın eşine iş bulsun öyle gidin..Kendinizi garantiye alın yani. Hem bence orada siz de iş bulabilirsiniz. Hem annenizde orada olacak , bebeğinize de bakabilir yani..
hahahahah ben yerleşeyim oraya hepinizi götüreyüm olmazsa :)Dayın bize de iş bulsa keşkeHiç düşünmez gideriz, İstanbulu özlersem de namerdim
bu ihtimal da da iyiymiş arkadaşım. Hiç bekleme o zaman..teşekkür ederim. oraya gidersek ben belki çalışmak zorunda kalmayacağım.
bu ihtimal da da iyiymiş arkadaşım. Hiç bekleme o zaman..
Tabii haklarını al o şekilde git. Az bir zaman kalmış ağustos dediğin ne ki?ağustos gibi gitmeye niyetimiz var. doğumu burada yapacağım. çocuk biraz ele avuca gelince taşınacağım artık. doğum paramı 3 ay için yakmak istemiyorum.
Olur olurhahahahah ben yerleşeyim oraya hepinizi götüreyüm olmazsa :)
en doğru kararı vermişsiniz bursa daha yaşanılır bir şehir istanbul da yaşanmıyor gerçekten maddi olarak çok rahat edersiniz hem çocuğunuzu istanbulda yetiştirmek de daha zor olur doğru bir karar bence hakkınızda hayırlısı olsunkızlar merhaba
İstanbul'da boğuldum artık bir kızım var 2,5 yaşında. evim burada kira burada beni bağlayacak bir şey yok.
her neyse şimdi haziran ayında doğumum var çalışıyorum. nisan sonu doğum iznine çıkıcam. doğum iznim bittikten sonra çalışmayacağım burda. bir önceki konumda bahsetmiştim işyerindeki sorunlarımı zaten.
dayım eşime Bursa'da iş bulacak ev zaten problem değil teyzemin evi var oraya geçeceğiz.
Bursa'da iş imkanları nasıldır. fikir veririmisiniz? doğru karar mı veriyorum acaba
Olur olurŞöyle bir şey yapabilirsin, doğum iznin bittikten sonra gideceksen yöneticilerinle konuş,kendileri çıkarsın işsizlik maaşı alırsın. Ben öyle yapmıştım, 1 buçuk sene sonra da geri döndüm aynı yere
bir ototbüs şirketinde 6 yıl halkla ilişkiler müdürlüğü yaptım. şimdide yönetici asistanıyım. sertifikam var. beni işe almayıpta ne yapacaklar :)Ne iş yaptığınıza bağlı olarak her şehre göre değişir iş bulma oranı / maaşlar.
Fakat bunun dışında Bursa gerçekten yaşanılası bi şehir. İstanbul'da bulup da Bursa'da bulamayacağınız birşey yok, aynı avantajları daha az kişiyle paylaşıyorsunuz.
amin çok teşekkür ederim.en doğru kararı vermişsiniz bursa daha yaşanılır bir şehir istanbul da yaşanmıyor gerçekten maddi olarak çok rahat edersiniz hem çocuğunuzu istanbulda yetiştirmek de daha zor olur doğru bir karar bence hakkınızda hayırlısı olsun
kızlar merhaba
az olsun öz olsun :) huzurum olsunYanı ortalama mesleğiniz oldugunu varsayaraktan 1000 tl ile 1700 tl arası maas alırsınız ama 1700 almak ıcın muhasebe sorumlusu kıvamında olmak gerek
bursada bence ıs ımkanı cok ama dedıgım gıbı para az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?