Bursada tüp bebek

Eksi_yesil_elma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
56
29
88
Arkadaşlar Merhaba. Bahçeci de bir olumsuz tüp bebek denemem var.Şimdi de bursada yaptırmayı düşünüyorum. Merkez veya doktor arıyorum. Osman develioğlunu çok sert Mizaç buldum azarlar gibi konuşuyor yanında konuşmayacaksam nasıl benim doktorum olur ama bir yandan da adam prof en iyisi belki de odur diyorum.Pembe mavi ile de görüştüm orası da içime pek sinmedi. Acıbadem çok kalabalıkmış ve memnun olmayan cok kişi var.Jinemet murat bey hakkında yorumları okudum reklam kokuyor çoğu sanki ...Kısacası içime sinen hiçbir merkez yok.ama en kısa sürede tedaviye başlamak istiyorum.amh düşüklüğü var.Bursa'da tüp bebek yaptırmış olanlar lütfen olumlu yada olumsuz görüşlerinizi yazın.hangi doktor veya hangi merkezi tavsiye edersiniz.

Merhaba Canım
Öncelikle hayırlı olsun tedaviniz Umarım en kısa sürede sonuç alırsınız. Ben Bursadayım Jimerde tedavi görüyorum Suat Hazer doktorum şahsen kendisinden memnunum sert görünse de güleryüzlü ve samimi bir insan . Attığım tüm whatsapp mesajlarına cevap verebilen biri. Hemşireleri de çok tatlı cana yakınlar.Benim ilk aşılamam Pembe mavi de oldu memnun kalmadım ve para için ezbere uyguladıklarını düşünüyorum açıkçası. Jimer de 2 negatifim var dondurulmuş transfer oldu tabi negatif oldu diye merkezi ya da doktoru kötülemem doğru olmaz ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum. Sonuçta hiçbir merkez %100 başarı şansı vermiyor.Ben merkez kötülemek istemem tavsiyede de bulunmam doğru değil. En iyi kararı siz vereceksiniz ama mutlaka içinize sinen bir yer olsun.

Ben de çok araştırma yaptım özellikle Nilüfer bölgesinde. Yıldırımdakiler hariç de her yerle görüştüm diyebilirim. Jinemed oldukça ilgili bir klinik bilhassa Murat bey benim içime çok sinmişti. Ancak hastane olduğu için Pembemaviyi tercih ettim. Herşeyden çok memnunum. Jimer Suat bey de oldukça ilgili ve bilgili bir hekim, rahatlıkla tercih ederdim. Yine Soranus Ali Rıza bey de son derece başarılı sonuçlar almış bir hekim. Fakat ben klinik olarak beğenmemiştim orayı. Evime yakınlığımdan ötürü Pembemaviyi seçtim. Bakın para, ilgi, bilgi gibi şeylerden birçok insan bahsedecektir. Başarısız olmak çok ciddi bir ihmal olmadıkça merkezin yada dr un hatası olarak görülmemeli. Ayrıca bu işin maliyetleri belli, niye para almak için fazla işlemler yapılsın? Siz gitmeseniz de giden binlerce kişi var zaten. Bu merkezlerin tümü sağlık bakanlığına düzenli veri iletiyorlarmış, hepsi başarılı sonuç istemez mi? Ben çok duydum şuraya git çok iyi öbürü çok kötü vs diyenleri. İçinize sinen klinik en iyisi emin olun. Hayırlısıyla tez vakitte tedavinizin güzel haberle sonuçlanmasını dilerim.

Cevapladığınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.jimeri hiç düşünmemiştim ama bakalım..İnşallah sizin tedavinizde hayırlısıyla olumlu sonuçlanır

Cevabınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler.inşallah sizin de olumlu sonuçlanır tedaviniz.sizin tedaviniz hangi aşamada ve hangi doktora gidiyorsunuz.ilk tedaviye karar verdiğinde kararsız kalmamıştım.hemen karar verip istanbula gitmiştim. Ama şimdi bursadaki doktorlar için karar veremiyorum bir türlü bu da bana zaman kaybettiriyor.bu belirsizlik de moralimi bozuyor.

Ben şuan hamileyim. Pembemavide yaptırdım iki denememi de. İlk bebeğimi ne yazık ki 9.haftada kalp atışının durması nedeniyle kaybettim. Üçüncü gün tek embriyo transferiydi. Ardından dr um 6 ay özel tedavi uyguladı. Hem yumurta sayısını hem de kalitesini artıralım diye. Yumurta toplama işleminden 3 ay sonra dondurulmuş 2 adet blastokist transferi yapıldı. Şimdi şükürler olsun oğlumuzu bekliyoruz. 38 yaşındayım. Eşimin de benim de herhangi tanımlı sorunumuz yoktu sadece yaşım yüzünden daha fazla beklemek istemediğimden bu yolu seçtim. Dr um ismail küçükerdoğan ve çok memnunum. Ama dediğim gibi ben eve yakınlık ve hastane koşulları yüzünden de çok memnunum. Diğer bahsettiğimiz hekimler de çok iyidir. Görüşmenizi ve iletişiminizin en uyduğu hekimi seçmenizi öneririm. İnşallah bu yolda yürüyen hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alırız. Dualarım tüm anne olmak isteyenlerle...

sana fiyat ne verdiler canım tüp bebek için

pembe mavide tüp bebek için ücret ne kadar alıyorlar?
ben de 38 yasındayım
nilüferde yasıyorum
bir de embriyolar pgt ye gitti mi

Son düzenleme:
pembe mavide tüp bebek için ücret ne kadar alıyorlar?
ben de 38 yasındayım
nilüferde yasıyorum
bir de embriyolar pgt ye gitti mi

Merhabalar. İlk denememde 8500 artı 1000 tl (özel bir seçim mi ne yapmışlardı) 9500 ödedim. İkincisinde indirim sağladılar her aşamada. Çünkü ben yumurta toplattıktan sonra 3 ay bekledim. Dondurulmuşlarla oldu transferim. Dolayısıyla ayrı ödemeler yaptım. Sanırım 1000 tl daha ucuz tuttu ilkine göre. Ben pgt yada kürtaj sonrası da genetik inceleme istemedim. Embriyolog Tuba hn çok ilgiliydi. Her aşamayı ve en uygun seçimi vs bana hep detaylıca anlattı. Yalnız başarısız denemem olsaydı ben de yaptırırdım ek tahliller tabiki. Siz daha önce deneme yaptınız mı?

Hayır
Ben sadece tıp fakültesinde iki
Olumsuz asılama oldum
İlk tüp denemem olacak
Tüp bebeği de orada 1500 tl ye yapıyorlar ancak öncesinde ben dısarıda genetik tarama testi yaptırdımm ve eşimde kromozom bozukluğu cikti
Fakülte bu testlere önem vermiyor yasım da var bu bakımdan bursada iyi bir dr arayısına girdim

Aşılamayı hiç denemedim çünkü o da maliyetli ve ihtimali düşük diye. İki aşılama zaten bir tüp bebek fiyatını karşılıyordu. Yaptırıp olumsuz sonuç alan tanıdıklarım da keşke ilkinde tüp bebek yoluna başvursaydım demişti. Benim eşim de şeker hastası, bende hipotiroidi var. Bebek sahibi olmaya engel değil tabi ki ama ben bekleyerek riske atmak istemedim. Testleri yapalım derken gerekli gereksiz madden sömürülmeye de karşıyım. Bu açıdan pembemavi ismail beyi öneririm. Yukarıda yazdığım jimer suat hazer, jinemed murat bey ve soranus ali rıza bey de bence işinin ehli hekimler. Biraz araştırın ve inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Bu zorlu yolda Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Jimer fiyatı değil mi bu? Pembemavi 6000+2500 ilaçlar demişti. Soranus 9000 demişti. Sizin de olumlu olur inşallah.
Evet canım jimer fiyatı gerçi yavaş yavaş 15.000 görücez bu gidişle transfer ücretleri dondurma ücretleri ilaçlar vs. 2 tane negatifim var maalesef şimdi ara verdik beklemedeyim 3 dondurulmuşum kaldı

Evet canım jimer fiyatı gerçi yavaş yavaş 15.000 görücez bu gidişle transfer ücretleri dondurma ücretleri ilaçlar vs. 2 tane negatifim var maalesef şimdi ara verdik beklemedeyim 3 dondurulmuşum kaldı
İnşallah dondurulmuşlarla olumlu olur da, paranızı doğum için bebek odası için harcarsınız. Ne zaman yapılacak transferiniz?

Bakalımm persembe jimer için randevu aldık
Bu arada bugun öğrendik eşimde 47xyy durumu varmıs
Kromozom bozuklugu yani
Buna canım sıkıldı biraz

Bakalımm persembe jimer için randevu aldık
Bu arada bugun öğrendik eşimde 47xyy durumu varmıs
Kromozom bozuklugu yani
Buna canım sıkıldı biraz

Bence hiç moralinizi bozmayın. Düşünün her hamile kalan kadın biliyor mu acaba var mı bir sorun diye? Allah ol derse olur. Gelişmeleri buradan yazın lütfen merakta bırakmayın.

Bence hiç moralinizi bozmayın. Düşünün her hamile kalan kadın biliyor mu acaba var mı bir sorun diye? Allah ol derse olur. Gelişmeleri buradan yazın lütfen merakta bırakmayın.
Evet haklısın hiç bu acıdan dişünmemiştim
Yazarım tabiki de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…