- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
Olsun yine de sıra sende . Sen benden öncesin hayırlısıyla öğren bize de yaz bebişimHaha insallah canim ben bir tranafer olayimda insallah iyi haberlerle gelirim pazartesi randevum var transfer gunumu ogrenecegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun yine de sıra sende . Sen benden öncesin hayırlısıyla öğren bize de yaz bebişimHaha insallah canim ben bir tranafer olayimda insallah iyi haberlerle gelirim pazartesi randevum var transfer gunumu ogrenecegim
Ben de siteden giriyorum. Android telefonlarda uygulama varmış sanırım indirebilirsinKızlar ben samsung internetten giriom sürekli bu siteye sz nasıl play storeden indirdinizmi
NyseBen de siteden giriyorum. Android telefonlarda uygulama varmış sanırım indirebilirsin
Vet orasi dogru insallah kuzum allah sanada nasip etsinde benden sonra sira sana gecsin senin guzel haberlerini alalim insallahOlsun yine de sıra sende . Sen benden öncesin hayırlısıyla öğren bize de yaz bebişim
AminVet orasi dogru insallah kuzum allah sanada nasip etsinde benden sonra sira sana gecsin senin guzel haberlerini alalim insallah
Bugun gittik ve değerim artmış 105 olmuş çok şükürArtar inşallah bebişim. Bak sana tüyo vereyim buraya kadar gelmek çok önemli bundan sonra bir aksilik olma ihtimali yok demiyorum ama çok çok az . Sen kritik eşiği aştın öyle düşün mutlu ol arkana yaslan bundan sonrası çok güzel olacak evelallah
Haydi bismillah en güzel haberlerBugun gittik ve değerim artmış 105 olmuş çok şükür
Çok çookk şükür rabbim hepimizin kucağını doldursun insallahHaydi bismillah en güzel haberler
MaşallaaahArkadaşlar benim test sonucum cıktı elhamdülillah pozitif ve değer 280
Hayirli olsun canim gozun aydin insallah cok sevindim ❤Arkadaşlar benim test sonucum cıktı elhamdülillah pozitif ve değer 280
Rabbim kucahina almayida nasip etsin insallah hayirlisi ileHayirli olsun canim gozun aydin insallah cok sevindim ❤
Dualarmiz seninle inşallah hyrlisiyla olumlu sonuçlar alırsınKızlar sıra bende banada cok dua edin simdi doktordan geliyorum haftaya sali 19 unda transferim olacak insallah
Arkadaşlar benim test sonucum cıktı elhamdülillah pozitif ve değer 280
Çok sevindim kızlar güzel güzel artsın katlatsın değerlerinizBugun gittik ve değerim artmış 105 olmuş çok şükür
Hadi hayırlısı canım çok az kalmış bu hafta zor geçer sana Ben de 21ine gideceğim hocaya . Transfere kadar ilaç kullanacak mısın kaç embriyo koyulacak ?Kızlar sıra bende banada cok dua edin simdi doktordan geliyorum haftaya sali 19 unda transferim olacak insallah
İnşallah canım dua edinDarısı başına