Hayır En yakın arkadaşım benden önce Şahin bey'e başladı. Ben gittim Soranus'a. Çünkü hep "Bursa'da en olmayanı olduran Serbülent bey başka kimle ile uğraşma" denmişti bana. Ama gelişen teknolojiyi hesaba katmadım. Bir de bu derece bozulabileceğini düşünmedim. Bu arada dondurma, ikinci transfer, ekstra iğneler ile o bize çıktı 23-24.000 gibi rakamlara. Parama mı yanayım, vücuduma mı yoksa yıkılan umutlarıma mı... Ne paramı ne de hakkımı helal ediyorum onlara.
Şahin bey ile görüşmeye gittik hemen arkasından çok memnun kaldık. Kendimi hazır hissetiğimde Şahin bey ile devam edeceğiz. İnşallah hemen güzel haberle
İnsallah kuzum sahin bey cok ilgili her sorunuza cevap alabileceginiz bir doktor tavsiye ederim insallah hersey gonlunuzce olsun olmayani olduran tek rabbimdir kimseye umut baglama icine sinmeden kimseye gitme once icine sinsin bene ☺Hayır En yakın arkadaşım benden önce Şahin bey'e başladı. Ben gittim Soranus'a. Çünkü hep "Bursa'da en olmayanı olduran Serbülent bey başka kimle ile uğraşma" denmişti bana. Ama gelişen teknolojiyi hesaba katmadım. Bir de bu derece bozulabileceğini düşünmedim. Bu arada dondurma, ikinci transfer, ekstra iğneler ile o bize çıktı 23-24.000 gibi rakamlara. Parama mı yanayım, vücuduma mı yoksa yıkılan umutlarıma mı... Ne paramı ne de hakkımı helal ediyorum onlara.
Şahin bey ile görüşmeye gittik hemen arkasından çok memnun kaldık. Kendimi hazır hissetiğimde Şahin bey ile devam edeceğiz. İnşallah hemen güzel haberlerinizi alırız :)