- 8 Aralık 2020
- 127
- 211
İnanıyorum değicek insallahAa sevindim bende sahin beyin hastasıyım ☺ insallah benim icinde deger bunca emege
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanıyorum değicek insallahAa sevindim bende sahin beyin hastasıyım ☺ insallah benim icinde deger bunca emege
İnsallah kuzum gunler gecmiyor suan oyle heycanliyim ki sonuclanana kadar da icimde yasiycam heycanimiİnanıyorum değicek insallah
Evet ya ne mutlu oldum koşarak cama yapıştım ama sonradan eridi. 3 gün karlı gösteriyor inşallah biraz tutarKızlar güne az bi karla başladık =))
İnsallah kuzum hamilenin duasi kabul olurmus bol bol dua et
İnsallah kuzum hamilenin duasi kabul olurmus bol bol dua et
bende bursada tedavi görüyorum bursa bahçecideİnsallah kuzum hamilenin duasi kabul olurmus bol bol dua et
canım bende varım bahçecide tedavi görüyorum.Artar inşallah bebişim. Bak sana tüyo vereyim buraya kadar gelmek çok önemli bundan sonra bir aksilik olma ihtimali yok demiyorum ama çok çok az . Sen kritik eşiği aştın öyle düşün mutlu ol arkana yaslan bundan sonrası çok güzel olacak evelallah
Memnun musun nasıl gidiyor Bnde soranusdeyim hamdolsun 2.denememde tuttucanım bende varım bahçecide tedavi görüyorum.
Maşallah şahin beyin hastası çokMerhaba hayirli olur insallah :) transfer oldunuz mu
Evet genelde bursada sahin bey ve art hastanesindeki osman develioglu cok bilinir sanirim o yuzden:)Maşallah şahin beyin hastası çok
Bnde çok şükür tuttuda rotayı çevirme ihtiyacım kalmadıEvet genelde bursada sahin bey ve art hastanesindeki osman develioglu cok bilinir sanirim o yuzden:)
Hayırlı olsun fidanım hangi aşamadasın? Ben bi sonraki adetimle başlayacağım inşallah bu perşembe randevum var genel muayene için Şahin hocaya ☺canım bende varım bahçecide tedavi görüyorum.
Çok şükür hadi bir an evvel başla artk =) beraber heycan yasayalım yahu Bnde yarın keseyi görcm Inşallah.Hayırlı olsun fidanım hangi aşamadasın? Ben bi sonraki adetimle başlayacağım inşallah bu perşembe randevum var genel muayene için Şahin hocaya ☺
Rabbim hyrlisiyla olumlu neticelendirsin inşallah az kalmış.bnde şahin beyin hastasiyim kızlar transferimin 9.gunu.tahlil günüm perşembe heycanla bekliyrm sonucu
amin canım evet çok az kaldı evde test yapmaya korkuturum hep hüsrana uğradığım için daha onceRabbim hyrlisiyla olumlu neticelendirsin inşallah az kalmış.
Kaçıncı denemeniz sknti yapmayın ya bn yptim ama Bnm doktor bni 2 hafta sonra çağırıo teste teee 12.gün yptim evde =/amin canım evet çok az kaldı evde test yapmaya korkuturum hep hüsrana uğradığım için daha once
benim bu 4.denemem ilk 3 denemem başka bir klinikte.sizin sonucunu ne cıktı hamile misinizKaçıncı denemeniz sknti yapmayın ya bn yptim ama Bnm doktor bni 2 hafta sonra çağırıo teste teee 12.gün yptim evde =/
Daral mı geldi sana benim başlayamamdan bi daha yazmıcam o zaman başlamadanÇok şükür hadi bir an evvel başla artk =) beraber heycan yasayalım yahu Bnde yarın keseyi görcm Inşallah.
Kese görmeye gitcm yarın ultrosona tuttu çok şükür bakalım hyrlisi ile güzel ilerler inşallah Bnmde 2. Deneme soranusdeyimbenim bu 4.denemem ilk 3 denemem başka bir klinikte.sizin sonucunu ne cıktı hamile misiniz