- 19 Mart 2021
- 61
- 50
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır tutmadı malesef tekrardan denicez bakalım kısmetse siz memnunmusunuz pekiBnm doktor tuttumu bebeginiz
Bn memnunum asıl tuttuktan sonra çok yardımcı oldu bana 2 kere kanama atlattım güzel ilgilenio bnceHayır tutmadı malesef tekrardan denicez bakalım kısmetse siz memnunmusunuz peki
EvetSizdemi serbülent bey de tedavi oluyorsunuz peki?
İlk doktorunuzmu peki bide sizin kaçıncı gün embriyosu ve yaşınız kaç ben başka doktor araştırsam mı diye de düşünüyorumBn memnunum asıl tuttuktan sonra çok yardımcı oldu bana 2 kere kanama atlattım güzel ilgilenio bnce
Başka bi yere gitmedim bn orda başladım dewam da ediyorum. 27 yaşındayım 3.gün embryosuydu bn donuk koydurdum hpsiniİlk doktorunuzmu peki bide sizin kaçıncı gün embriyosu ve yaşınız kaç ben başka doktor araştırsam mı diye de düşünüyorum
Bende 29 yaşındayım sizindemi yumurtalık rezerviniz düşük peki 3. Gün koymuş yaBaşka bi yere gitmedim bn orda başladım dewam da ediyorum. 27 yaşındayım 3.gün embryosuydu bn donuk koydurdum hpsini
Bnm çok çıkmıştı bi ay ertelediBenm 3 yumurtam döllenmişti toplamda o yüzden 3.güm koydu
benimde az çıktı belli olmuyo demekki ama neden 5.güne bekletmedi ki 3. Günde genelde az yumurta toplayınca koyuyolarBnm çok çıkmıştı bi ay erteledi
Bilmmkibenimde az çıktı belli olmuyo demekki ama neden 5.güne bekletmedi ki 3. Günde genelde az yumurta toplayınca koyuyolar
Tekİkizmi oldu sizin peki tek mi
Amin insallahHayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız darısı biz bekleyenlerin başına
Inşallahcanım hayırlı olsun allah sağlıkla sıhhatle gelmek nasip etsin bende betül hoca sayesinde gebe kaldım darısı isteyen herkese inşallah
Bende 29 yaşındayım sizindemi yumurtalık rezerviniz düşük peki 3. Gün koymuş
Amin canım bende betül hocanın hastasıydım çokmemnun kaldım kendisinden darısı tüm isteyenlerin başına inşallahHayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız darısı biz bekleyenlerin başına
merhaba ,henüz sürecim devam ediyor ama yazmak istedim.merkezden de doktorumdan da çok memnunum..Merhabalar bayadır yazan yok ama Betül hocaya gidip pozitif olanlar var salı günü randevum var memnunmusunuz süreciniz nasıl geçti ve maliyeti size ne oldu