- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
maşalalhBn 27 yaşındayım 2. Denemede tuttu soranusdeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşalalhBn 27 yaşındayım 2. Denemede tuttu soranusdeyim
Siz deniyomusunuzmaşalalh
ben araştırma sürecindeyim canımSiz deniyomusunuz
Hyrlisi olsunben araştırma sürecindeyim canım
amin canım inşallahHyrlisi olsun
Hayirli olsun en azinda kromzon bozukluğu yokmuş inş. Bu sefer herşey tam olurKizlar benimde kalbi duran bebegin genetik sonucu geldi kiz olacakmis eger yasasaymis kromozom bozuklugu da yokmus cok sukur diger embriyolarida guvenle koydurabilirsiniz dedi doktorum.
Merhabalar benmde kasıklarımda batmalar ve adet olucakmışım gibi kasık ağrılarım oluyor ara ara yarın test günüm inşallah güzel sonuçlar alırızkızlar geçen hafta transferim oldu bursa bahçecide kasıklarımda batmalar oluyor ara ara böyle olup hamile kalan oldu mu?
Ins hayırli haberler olur.. nerde yaptirdiniz acabaMerhabalar benmde kasıklarımda batmalar ve adet olucakmışım gibi kasık ağrılarım oluyor ara ara yarın test günüm inşallah güzel sonuçlar alırız
Bursa daIns hayırli haberler olur.. nerde yaptirdiniz acaba
Soranus serbülent bey siz kime yaptırdınız?Kime dmeek istemistimm
İnşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız.Benim 3.gün embriyosu yarın test günüm evde test yapmıştım ama tek çizgi çıkmıştı birdahada yapmadım yarın öğrenicem bakalım sonucumu
Hayirlisi olsun ins..testte cikmasada belli olmaz Ben şahin beyle Ramazandan sonra başlayacagim bu arada takviye kullaniyorumBenim 3.gün embriyosu yarın test günüm evde test yapmıştım ama tek çizgi çıkmıştı birdahada yapmadım yarın öğrenicem bakalım sonucumu
Acıbademde şahin bey onuda çok duydum aslında bizim bi sorunumuz yoktu ama 6 ay denedik olmadı böyle bir yola girdik inşallah emeklerimizin karşılığını alırız zor bir süreç özel değil ise sizin ne için bekletiyolar ve ilk deneme miKime dmeek istemistimm
Hayirlisi olsun ins..testte cikmasada belli olmaz Ben şahin beyle Ramazandan sonra başlayacagim bu arada takviye kullaniyorum
Benim 6. Denemem olacak ben öyle istedim bu arada takviye ve vitamin falan kullanmak istedim çünkü bu son olacak büyük ihtimal yunurta rezervim az kaliteside kötü son demede herseyi dneyeyim istedim ondan aslinda süreç heryerde ayni işliyor nerde rahat hissediyorsaniz orda yaptirin labaratuarlarda önemli tabiki gerisi nasip kismetAcıbademde şahin bey onuda çok duydum aslında bizim bi sorunumuz yoktu ama 6 ay denedik olmadı böyle bir yola girdik inşallah emeklerimizin karşılığını alırız zor bir süreç özel değil ise sizin ne için bekletiyolar ve ilk deneme mi
Acikcasi ben gittiğim simdiye kadar heryerde bekeldim o yüzden çok gibi gelmedi yasim 39 benim ilk dnememde 27 yaşindaydim ama ozman da cok iy degildi yumurtalarimŞahin beyi duydum bi kaç arkadaşımdan ama çok beklettiğinide duydum gerçekten de öylemi acaba en az 1 saat bekliyormuşsunuz ? Tavrı felan nasıl yaklaşımı onlarda önemli hastalar için ben çok ani karar verip soranusa gittim şimdi şimdi araştırıyorum