- 19 Mart 2021
- 61
- 50
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet amh değerim düşük ben 3kere istanbul 2si memorial biri eurofertil 4.sü bursa unv. Hastanesi 5. Erzurum ataturk unv.Sanırım amh değeri ile ilgili bi durum hep aynı merkezdemiydiniz nerelere gittiniz
Benimde 0,13Kaçtı peki değeriniz bi arkadaşımın 0.1 bahçeciye gidiyor
kızlar müjde hamileyimmmm şükürler olsun önce allahım sonra bahçeci ekibinin sayesinde :)Rabbim yardım etsin sizede inşallah bu sefer güzel haberler alırsınız yaşınız kaç peki benim 29 ilk denemem ama bu denememde başarısız olursa bahçeciye
Gitmeyi düşünüyorum
İnsallah herkes icin hayirlisini diliyorum allahtan insallah hersey guzel olurHayirli olsun en azinda kromzon bozukluğu yokmuş inş. Bu sefer herşey tam olur
Hayırli olsun çok sevindim böyle haberler insana umut veriyorr allahim sağlıkla kucağina almayi nasip etsinkızlar müjde hamileyimmmm şükürler olsun önce allahım sonra bahçeci ekibinin sayesinde :)
Maşallah canım Allah hayırlı etsin.Sağlikla kucağına almayı nasip etsinkızlar müjde hamileyimmmm şükürler olsun önce allahım sonra bahçeci ekibinin sayesinde :)
Gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza benimde bi kaç saate sonucum belli olucak siz hangi doktorda tedavi gördünüz memnunmusunuz birde kaçıncı denemenizkızlar müjde hamileyimmmm şükürler olsun önce allahım sonra bahçeci ekibinin sayesinde :)
Sonucum negatifBenimde 0,13
Cok üzüldum geçmiş oslun ama ümidiniz kaybetmeyin daha yasinzida genç donduurlmus varmiydi siizn hiç sizde biraz takviye falan oalmdi kullanin kullanfinzimi bilmiyorum ama ben meselamkeşke gencken kullandaydim birazdaha arastirsaydim genç olimca insana hemen olacakmış gibi geliyor bencede bahçeci uada acibadmei düşünebilrisinizSonucum negatif
Yok takviye felan hiç kullanmadım ben çok ani karar verdik zaten doktorum pazartesi görüşmeye çağırdı 7 nisan da bahçeciden randevu aldım birde acıbadem ile görüşeyim diyorumCok üzüldum geçmiş oslun ama ümidiniz kaybetmeyin daha yasinzida genç donduurlmus varmiydi siizn hiç sizde biraz takviye falan oalmdi kullanin kullanfinzimi bilmiyorum ama ben meselamkeşke gencken kullandaydim birazdaha arastirsaydim genç olimca insana hemen olacakmış gibi geliyor bencede bahçeci uada acibadmei düşünebilrisiniz
Evet hepsiyle görüşün içinize hangisi sinerse ona gidinYok takviye felan hiç kullanmadım ben çok ani karar verdik zaten doktorum pazartesi görüşmeye çağırdı 7 nisan da bahçeciden randevu aldım birde acıbadem ile görüşeyim diyorum
Evet hepsiyle görüşün içinize hangisi sinerse ona gidins
Ben de bi kere görüştüm ama herşeyi dinledi ve olumluydu açikcasi bzi gittiğimiz yerlerde tedavielrde bile dru göremiyorduk ve sornasidnada ulaşim sağlanabilriyor ben sevdimm başka biyerle görüsmedim acikcasi direk aklimda hep acibadem vardiAcıbedem den de randevu alayım şimdi siz memnunmusunuz peki? Şahin bey den
Canm hangi hastanede yaptırdın ve kaçıncı denemendi bende tüp bebek yaptiricam ama yer atıştırıyorum Bursa daAmin aminn insallahh❤
Bnm doktor tuttumu bebeginizSoranus serbülent bey siz kime yaptırdınız?
Benim 3.gün embriyosu yarın test günüm evde test yapmıştım ama tek çizgi çıkmıştı birdahada yapmadım yarın öğrenicem bakalım sonucumu