Kese görmeye gitcm yarın ultrosona tuttu çok şükür bakalım hyrlisi ile güzel ilerler inşallah Bnmde 2. Deneme soranusdeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kese görmeye gitcm yarın ultrosona tuttu çok şükür bakalım hyrlisi ile güzel ilerler inşallah Bnmde 2. Deneme soranusdeyim
Yok kız geç olsun güç olmasın hyrlisi neyse o olsun =))Daral mı geldi sana benim başlayamamdan bi daha yazmıcam o zaman başlamadan
Ben de birlikte heyecan yaşamayı çok istiyorum
Hayırlı olsun canım. Kısaca bahsedersen kendinden daha iyi tanımış oluruz senibnde şahin beyin hastasiyim kızlar transferimin 9.gunu.tahlil günüm perşembe heycanla bekliyrm sonucu
Amin inşallah sende alırsın vakitliceçok sevindim senin adına inşallah böyle güzel ilerler bebeğini alırsın kucağına canim
Biliyorum kuzu şaka yaptım imza yapsana ya kaç haftalık olduğunu anlayamıyorum. Yarın kaçıncı günün? Kese mi görmeye gitceksin sadeceYok kız geç olsun güç olmasın hyrlisi neyse o olsun =))
Bn bilmiom ki o konuları ya işte geçen hafta tuttuğunu öğrendik yarında ultroson dedi ne kadarlık oluoBiliyorum kuzu şaka yaptım imza yapsana ya kaç haftalık olduğunu anlayamıyorum. Yarın kaçıncı günün? Kese mi görmeye gitceksin sadece
hikayemiz cok benziyor aslinda canim bnde 30 yasindayim 2.bucuk senedir ugrasiyrm.2 asilama bir laparoskopi ve histeroskobi ameliyatı oldum 2020 yılında be aynı yıl içinde 3 kez bi tup bebek merkezinde denedik ama olmadı.suanlik butu doktorlar bir sorununuz yok diyr ama çocukta olmuyor isteHayırlı olsun canım. Kısaca bahsedersen kendinden daha iyi tanımış oluruz seni
Kendimden bahsedeyim .Ben 28 yaşındayım. 2,5 senedir istiyoruz 2 aşılama 3 yumurta takibi yaptırdık tutmadı. Şimdi mecburen artık tüp bebeğe yöneldik. Sebepsiz infertilite
Boş kese heee içiyle kalbe 2 hafta sonraya vercm dedi. Daha var vakitBn bilmiom ki o konuları ya işte geçen hafta tuttuğunu öğrendik yarında ultroson dedi ne kadarlık oluo
amin inşallah canimAmin inşallah sende alırsın vakitlice
amin inşallah canim
Peki daha öncekileri nerde yaptırdınız? 5. Güne gidiyor mu embriyolar tutmama sebebi hakkında bişey dediler mi?hikayemiz cok benziyor aslinda canim bnde 30 yasindayim 2.bucuk senedir ugrasiyrm.2 asilama bir laparoskopi ve histeroskobi ameliyatı oldum 2020 yılında be aynı yıl içinde 3 kez bi tup bebek merkezinde denedik ama olmadı.suanlik butu doktorlar bir sorununuz yok diyr ama çocukta olmuyor iste
Hamile birinin imzasına tıkla ordan oluyor diye biliyorumBn bilmiom ki o konuları ya işte geçen hafta tuttuğunu öğrendik yarında ultroson dedi ne kadarlık oluo
Hamile birinin imzasına tıkla ordan oluyor diye biliyorum ne kadarlık olduğunu yarın idrak edebilirsem yapayım
bursa eurofertilde yaptırdım 2 tanesi 5.güne gitmişti ama geriden geldiklerini soylemisti doktor.ilk transferim 3.gun taze embriyo ile yapildi.diger ikisi dondurulmus 5.gun embrosuyla yapıldı.tutama sebebine kısmet dedi sadece bi araştırma zahmetinde bile bulunmadı.son negatif sonucumu haber bile vermedim .şuan 7 tane yumurtada 5.güne gitti hepside iyi kalitede.2 tanesi transfer edildi.labaratuvar gerçkten çok önemliPeki daha öncekileri nerde yaptırdınız? 5. Güne gidiyor mu embriyolar tutmama sebebi hakkında bişey dediler mi?
Rabbim nasip eyler inşallahbursa eurofertilde yaptırdım 2 tanesi 5.güne gitmişti ama geriden geldiklerini soylemisti doktor.ilk transferim 3.gun taze embriyo ile yapildi.diger ikisi dondurulmus 5.gun embrosuyla yapıldı.tutama sebebine kısmet dedi sadece bi araştırma zahmetinde bile bulunmadı.son negatif sonucumu haber bile vermedim .şuan 7 tane yumurtada 5.güne gitti hepside iyi kalitede.2 tanesi transfer edildi.labaratuvar gerçkten çok önemli
Yaptım da attım 20 eylül dıe doğacağı tarih soruoHamile birinin imzasına tıkla ordan oluyor diye biliyorum
Amin insallahinşallah vardır vakti saati elbet.ama işte insan yaşta geçmeye başlayınca hemen olsun istiyr artık.bide çok yıpratıcı bi süreç allah hep izin yardımcısı olsun