Hala is arayan varsa aynı şartlarda ilanım geçerlidir. Mudanya yolunda oturduğum için yakın olanlar tercihimdir. Mail yoluyla ulaşabilirsiniz moon1s@hotmail.com
görüşmek isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala is arayan varsa aynı şartlarda ilanım geçerlidir. Mudanya yolunda oturduğum için yakın olanlar tercihimdir. Mail yoluyla ulaşabilirsiniz moon1s@hotmail.com
Temizlik ve ütü işleri için gündelik temizlikçi olarak çalışabilecek bayanlar lütfen mesaj gönderin.
haticee ve furkanonder özelden yazamadığım için buraya yazıyorum tekrar, nasıl konuşabiliriz.. telefon numarası vermek yasak.. mail yoluyla ulaşabilirseniz sevinirim..
Temizlik ve ütü işleri için gündelik temizlikçi olarak çalışabilecek bayanlar lütfen mesaj gönderin.
bende bursada temizlik ve ütü işlerine bakabilecek bir bayan arıyorum ama kimse yok galiba...
sen bulabildinmi caretta???
haticehaticee ve furkanonder özelden yazamadığım için buraya yazıyorum tekrar, nasıl konuşabiliriz.. telefon numarası vermek yasak.. mail yoluyla ulaşabilirseniz sevinirim..
bende bursada temizlik ve ütü işlerine bakabilecek bir bayan arıyorum ama kimse yok galiba...
merhaba ben ankaradan fatma ben gündelik temizlik işlerine gidiyorum tecrubeliyim reveransda verrrim
merhaba , bursa a.parmak a yakın güvenilir birini ben de arıyorum.yardımcı olursanız sevirimmerkaba. ben bursadayım.size yardımcı olabilirim. bursanın neresindensiniz.
Konusabiliriz iş bulmadıysanızmerhaba bursada yasıyorum adım güler gündelik ev temizlik işlerine gidiyorum referans verebılırım özelden mesj yazarsanız sevınırım