• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bursada saatli çocuk bakımı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

minikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
1.088
16
158
Bursa
arkadaşlar kızımın kreş öğretmeni ile bir düşüncemiz var.akşamları veya haftasonları ve tabii normal günlerde saatlik çocuk bakımı yapmak istiyoruz.çocuklar için hazırlanmış bahçeli bir evde saatlik çocuk bakabiliriz.herhangi bir işiniz olduğunda çocuğunuzu güvenle bırakabileceğiniz bir yer olur.hürriyette bir ev var eğer yeterli talep olursa hemen başlayabiliriz.bu arada öğretmenimiz çocuk gelişimi mezunu bende hem çocuk bakıcılığı hem ilk yardım ve hasta bakıcılık eğitimi aldım fiatları da gayet makul olacak.herhangi bir işiniz olduğunda çocuğunuzu bırakacak yer aramazsınız böylece.fikirlerinizi bekliyorum

çok iyi bir fikir aslında. bırakacak yeri olmayanlar için süper. ama kendinizi çok iyi tanıtıp güven kazanmanız gerekli. ben şahsen biyere çıktığımızda çarşı pazar ya da eşimle özel gecelere katılmak istediğimizde problem oluyor maalesef. bence süper fikir. bu fikrinizi hayata geçiriseniz daimi müşteriniz olacağımdan şüpheniz olmasın.

fikirleriniz için sağolun arkadaşlar.zaten kızımın öğretmeni öğrenciler tarafından çok seviliyordu velilerde çok memnundu.evlenip ayrıldı şimdi kendi çocuğu da var

ben ciddi anlamda düşünüyorum. lütfen açtığınızda haber verin. ben de bursa da beşevlerdeyim. şu an bile ihtiyacım var. ara ara bırakabileceğim birine. o kadar bunaldım ki anlatamam.

teşekkürler arkadaşlar.hürriyetteki ev için malesef yıkım kararı verilmiş.uygun bir yer bulunca bilgi vereceğim

ArkadaŞlar merhaba,
ben nuray ,annem evımızde uygun olursa sızın evınızde Çocuk bakıcılıĞı ıÇın ıŞ arıyor.bursa merınosta oturuyoruz.bende hemŞıreyım .Çocuk bakıcısı arayanlar varsa Çevrenızde yardımcı olurmusunuz?teŞekkÜr ederım Şımdıden yardımlarınız ıÇın...

zeynep hanım merhaba,
benım annemde çocuk bakıcılığı yapmak ıstıyor,eğer sizde düşünüyorsanız benımle özelden ırtıbata geçebilirsiniz.bende nılufer tarafında çalışıyorum.bilginize

arkadaşlar ev işleri bakıcı işi yapıorum eğerki arayan olursa lütfen benı yönlendırırmısınız çok ihtıyacım var acelee teşekürler..bilmiyorumkismile

bayanlar bursa beşevlerdeyim 14 aylık bebeğime bakıcı arıyorum. mart sonu işe başlayacağım. büyük ihtimalle annemle birlikte bakacaklar.

aybey canım özelden msj bölümün kapalı ordan msj atamadım benim yengem 4,5 yıldır cocuk bakıcılıgı yapıyor baktıgı cocugun annesi ve babası doktor cocuk su an ögleden sonra krese gidiyo yengem öglene kadar bakıyo ögleden sonrası için iş arıyor referans verebilir ilgilenirsen özelden msj atabilirsin..

inşallah böyle bir şeyi hayata geçirebilirsiniz benim gibi bursda herhangi bir akrabası olmayanlar için çok iyi olur benim 5 dak bırakacak hiçbir yer yok mesela :( açtığınız zaman burada ilan edersiniz sanırım.

Bireysel - Beşiktaş Saatli Çocuk Bakıcısı

Bu ilanı dün akşam 17.30 'da verdim, bu gün 12.00'ye lazımdı. Patır patır geldi başvurular, Boğaziçi üniversitesi çocuk gelişimi bölümünden mezun arkadaşlar bile başvuru yaptı, süper..

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu epey eski kalmış. Noldu acaba? Arkadaşlar hayata geçirebildiler mi? Şimdi değil ama seneye Bursa'ya taşınınca benim de bakıcıya ya da bir kreşe ihtiyacım olacak...

Back