Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerede gördüğünü söyleyebilir misin
çiğdemcim ben de oradan aldım nişanım içinkıyafet konusunda bılgım yok hatta bende kınam ıcın dusunuyorum ama taclarından gordum. ulucamının orda buyuk bı havuz var hemen orda boncukcular var ordan alt kata gırdıgınızde sagda en sonda bı dukkanda gelın tacları cıceklerı vs satılıyo orda degısık degısık bu taclardan yapmıslarbı bakabılırsınız oraya bıde cesmelı otelın yanında bı bıjuterı var ordada gordum. umarım tarıf edebılmısımdır
çiğdemcim ben de oradan aldım nişanım için
kına için de başka düşünüyorum bakalım... kınalığımı lal 'den kiralıcam galiba, ama biyer daha var, orası da olabilir...
ewet tatlım bağı koparmayalım bizim tarih belli değil, aşkım askerde olduğundan salon tutamadık daha, biraz ağırdan alıolar, kızıyorum aslında ama yapabileceğim pek bişi yok.. Eğer salon bulabilirsek eylülde istiyoruz. Senin düğün nerede olacaktı tatlım?canım benım bız burda bagı koparmayalım dugun kına ıcın konusuruz senın dugun tarıhın bellı mıydı benımkı 29 30 hazıran
ewet tatlım bağı koparmayalım bizim tarih belli değil, aşkım askerde olduğundan salon tutamadık daha, biraz ağırdan alıolar, kızıyorum aslında ama yapabileceğim pek bişi yok.. Eğer salon bulabilirsek eylülde istiyoruz. Senin düğün nerede olacaktı tatlım?
hımm hatırladım tatlım, daha önce söylemiştin zas'ı tuttuk die, ama akıl kalmadı ki bende...kınam ıcın suan salon arayısındayıım hatta evın altında bos bı yer var garaj gıbı ama cok buyuk ordamı yapsam dıe de dusunuyorum cok kararsızım. dugun ıcınde ızmır yolu ustundekı zas teras dugun salonunu tuttuk tatlım
çiğdemcim ben de oradan aldım nişanım için
kına için de başka düşünüyorum bakalım... kınalığımı lal 'den kiralıcam galiba, ama biyer daha var, orası da olabilir...
hımm hatırladım tatlım, daha önce söylemiştin zas'ı tuttuk die, ama akıl kalmadı ki bende...
Zas kaç kişilik? bizimkiler bi düğün için salon tutsalardı, ben de kına için yerimi ayarlayayım ona göre...:26:
tarihler daha şimdiden dolmuş walla:26:
kıyafet konusunda bılgım yok hatta bende kınam ıcın dusunuyorum ama taclarından gordum. ulucamının orda buyuk bı havuz var hemen orda boncukcular var ordan alt kata gırdıgınızde sagda en sonda bı dukkanda gelın tacları cıceklerı vs satılıyo orda degısık degısık bu taclardan yapmıslarbı bakabılırsınız oraya bıde cesmelı otelın yanında bı bıjuterı var ordada gordum. umarım tarıf edebılmısımdır
ulucaminin orda deri ceket satan dükkanlar var pasajın içinde, o pasaja girip alt kata in, sırf boncukçular var.. O boncukçularda da var, gelinlik malzemeleri gelin çiçekleri satan dükkanda da var.. Ama en ucuzu merdivenden inince soldaki küçük dükkandı.. gözlüklü bi bey ve genç bi kız var yanında..ben nişanda aldım muhteşem yüzyıl taclarından, benim istediğim rengi sipariş edip getirtmişti, 40 tl dedi, ben 25 tl aldım...çok teşekkürler cgdm16 ben de arıyordum inşallah bulabilirim tarifi biraz anlayamadım ama bakınacağım oralara
ulucaminin orda deri ceket satan dükkanlar var pasajın içinde, o pasaja girip alt kata in, sırf boncukçular var.. O boncukçularda da var, gelinlik malzemeleri gelin çiçekleri satan dükkanda da var.. Ama en ucuzu merdivenden inince soldaki küçük dükkandı.. gözlüklü bi bey ve genç bi kız var yanında..ben nişanda aldım muhteşem yüzyıl taclarından, benim istediğim rengi sipariş edip getirtmişti, 40 tl dedi, ben 25 tl aldım...