• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bursada kuaför arıyorum

berna_elt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
21
0
36
Bursa
bursa merkezde saç boyatmak için güvenilir bi kuaför arıyorum. daha önce boyatan var mı tam rengi tutturamıyor bazı kuaförler. bir de fiyatları da yazar mısınız?

bulursan banada söyle cnm bende bursadayım 5 yıldır sadece kesim ve fön yaptırıyorum burda gerisini samsunda kendi kuaförüme burda yaptırdım bir kuaföre karamel ama bir haftada aktı o da koyu karameldi tutturamadı sonrada ben kızdım kendim boyadım altın karamele süper oldu resmimde var hatta bak istersen kuaförün boyadığından bin kat güzel oldu hemde hiç açtırmadan boyadım

ben bugün fomarada bi kuaföre sordum 80 lira dedi saçlarım uzun olduğu için ama istediğim renk çıkarmı güvenemedim. fön makinesi açıktı zaten pek anlayamadım açıcı kullanıyo musunuz dedim siz hangi rengi istiyosunuz dedi sarı renklerden birini gösterdim o zaman sana onun bi açığını boyuycaz dedi pek anlayamadım açıkçası. o yüzden başka bi kuaför arıyorum ben de yaklaşık 4 yıldır şehirdışındayım üniversite için şimdi okul bitti 1 yıldır bursadayım pek bi kuaför bilmiyorum o yüzden. araştırıyorum bakalım. senin profilindeki resim mi yoksa başka mı. resimlere nasıl bakılıyor bilmiyorum linkini gönderir misin bana?

sayfada konu açtım bak altın karamel isteyenler diye orda var resmim aman iyi araştır sonra açarlar yakarlar saçını elinde kalır cnm hem parandan hem saçından olma

gerçekten süper olmuşş. bakalım ben de biraz daha araştırayım güzel bi kuaför bulursam sana da söylerim canım. teşekkürler cevap verdiğin için.:61:

kızlar heykelde kafkasın yanından yukarı cıkarken sol tarafta arzu kuaför var, benim 5 6 snelik kuaförüm. çok iyidir. biraz pahalı yapabilir 80den falan fazla ister ama baya profsynl bi kadın...

bende ne zamandır kuaför arayışındaydım.bir türlü karar veremedim nereye gideceğime.
Arkadaşlar Viyana kuaföre gideniniz var mı hiç?

bir de kullandıkları ürünler ne marka acaba? daha önce saçını sarı tonlarda yaptıran var mı aranızda?çok soru soruyorum ama korkuyorum saçım mahvolacak diye kusura bakmayın arkadaşlar

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

benim istediğim tonlar şunlar
$blondGirls1.jpg $34066_0.jpg $imagesCABEY8OQ.jpg $07124916149_450x450_a.jpg $Kk_Srlar_Su-Sinem_Kobal.jpg

Eklentiler

• $7dea_22iwxs.jpg
    $7dea_22iwxs.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 40
  • $7890_p2mgj.jpg
    $7890_p2mgj.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $victoria_secret_book_backstage_23.jpg
    $victoria_secret_book_backstage_23.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 40
bende ne zamandır kuaför arayışındaydım.bir türlü karar veremedim nereye gideceğime.
Arkadaşlar Viyana kuaföre gideniniz var mı hiç?

canım ben gitmedim ama yine bu sitede gelin başı yorumlarında gördüm çok beğeniyorlarmış ama boya konusunda nasıldır bilemiyorum. sen boya için mi soruyosun kesim falan mı

canım ben gitmedim ama yine bu sitede gelin başı yorumlarında gördüm çok beğeniyorlarmış ama boya konusunda nasıldır bilemiyorum. sen boya için mi soruyosun kesim falan mı

canım ben hem boya hemde kesim yaptıracağım.Hairworlde gideceğim büyük olasılık,gidenler onu daha çok tavsiye etti.bakalım inşallah memnun kalırım.yarın bir terslik çıkmazsa gideceğim.haber veririm ona göre:3:

bugün ünlü kuaföre gittim. saçım koyu kahve bal kopugu için boya+açma 170 lira dediler açıkcası bana pahalı geldi sacım cok uzun değil:44:

çok pahalıymış cnm birde düz boya yani en güzeli kendin boyamak aksada zaten dibinde geliyor mecbur boyuyorsun kendim boyarım daha iyi ben arada kuaföre gidiyorum arada kendim boyuyorum :15:

kızlar bende altıparmaktaki Hairworld kuaförüne gittim.hem kesim hemde boya oldu.kesim fena değil,ama boya hiç istediğim gibi olmadı ,hatta boyattığım bile belli olmadı .oysaki istediğim rengin fotosunuda gösterdiğim halde...ben memnun kalmadım ne yazık ki.:50:

Back