Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bursa'da Kreş Arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

hafizebaha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
105
0
46
Bursa
Merhaba arkadaşlar.
Oğlum 22 aylık yarım gün gönderebileceğim güvenilir bir yer arıyorum. 11 aylık olana kadar kendim ilgilendim . Sonrasında işe başladığım için teyzem baktı ama şimdi teyzemin kızı 5 yaşında ve çok kıskanıyor önceleri umursamadık ama şimdi tepkiler veriyor evde durmak istemiyor kusuyor o yüzden kreşe vermek istiyorum. Bu güne kadar hiç düşünmediğim için hiç araştırma yapmadım . Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

merhaba bursada çalmıcada mandalina okul öncesi danışmanlığı adında bir kreş var inretnette sitesi var bakabilirsiniz. Ben oğlumu bu kreşe verdim son derece güvenilir ve mesleğini severek yapan eğitimciler mevcut.Çocuğunuzda aklınız kalmaz.Aynı zamanda bu işi gerçekten çok bilinçli ve profesyonel yapıyorlar.Bende bir eğitimci olarak gerçekten tavsiye ederim.

merhaba Arkadaşlarımdan biliyorum. Evinize nerede bilmiyorum ama. Gökkuşağı kreş var, güzel olduğunu söylüyorlar.
birde yeşil şehirde bahçeşehir koleji var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…