Cookiee Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2022 449 592 33 29 27 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Cookiee #1 Kızlar merhaba ben tüp bebek ile hamileyim kese ve kalp atışından sonra doktorumuzu değiştirmek istiyoruz . Bursa'da yaşayan arkadaşlarım doktor önerisinde bulunur musunuz Öneride bulunduğunuz doktorun muayene ücreti ne kadar onu da yazar mısınız
Kızlar merhaba ben tüp bebek ile hamileyim kese ve kalp atışından sonra doktorumuzu değiştirmek istiyoruz . Bursa'da yaşayan arkadaşlarım doktor önerisinde bulunur musunuz Öneride bulunduğunuz doktorun muayene ücreti ne kadar onu da yazar mısınız
burcusami Cennet Kuşum Elifim,Canım Oğullarım Ömerim, Erenim Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Kasım 2015 13.535 16.964 298 35 27 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Cookiee #2 Doc doktor Mehmet Aral atalay özel muayenesi var 1 250 lira ücreti, çok memnunum
Cookiee Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2022 449 592 33 29 27 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Cookiee #3 burcusami .!.: Doc doktor Mehmet Aral atalay özel muayenesi var 1 250 lira ücreti, çok memnunum Genişletmek için tıkla... Peki 10 gün içersinde tekrar gidince ücret ödemesi yapıyor musunuz yine
burcusami .!.: Doc doktor Mehmet Aral atalay özel muayenesi var 1 250 lira ücreti, çok memnunum Genişletmek için tıkla... Peki 10 gün içersinde tekrar gidince ücret ödemesi yapıyor musunuz yine
burcusami Cennet Kuşum Elifim,Canım Oğullarım Ömerim, Erenim Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Kasım 2015 13.535 16.964 298 35 27 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Cookiee #4 tuver .!.: Peki 10 gün içersinde tekrar gidince ücret ödemesi yapıyor musunuz yine Genişletmek için tıkla... Hayır yapmıyorum 15 gün süresi var
tuver .!.: Peki 10 gün içersinde tekrar gidince ücret ödemesi yapıyor musunuz yine Genişletmek için tıkla... Hayır yapmıyorum 15 gün süresi var
Cookiee Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2022 449 592 33 29 27 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Cookiee #5 burcusami .!.: Hayır yapmıyorum 15 gün süresi var Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim yazdığınız için
burcusami .!.: Hayır yapmıyorum 15 gün süresi var Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim yazdığınız için
S Selinbe Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2019 197 210 103 34 14 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Cookiee #6 tuver .!.: Kızlar merhaba ben tüp bebek ile hamileyim kese ve kalp atışından sonra doktorumuzu değiştirmek istiyoruz . Bursa'da yaşayan arkadaşlarım doktor önerisinde bulunur musunuz Öneride bulunduğunuz doktorun muayene ücreti ne kadar onu da yazar mısınız Genişletmek için tıkla... Merhaba Jale Gürlüler şiddetle tavsiyemdir doğumumu bu doktorda yaptım aynı gün ayaktaydım muayene ücreti hakkında fikrim yok geçen yıl 600 dü ve aral hocayla aynıydı muhtemelen o da 1000 üzeridir sağlıkla kalın
tuver .!.: Kızlar merhaba ben tüp bebek ile hamileyim kese ve kalp atışından sonra doktorumuzu değiştirmek istiyoruz . Bursa'da yaşayan arkadaşlarım doktor önerisinde bulunur musunuz Öneride bulunduğunuz doktorun muayene ücreti ne kadar onu da yazar mısınız Genişletmek için tıkla... Merhaba Jale Gürlüler şiddetle tavsiyemdir doğumumu bu doktorda yaptım aynı gün ayaktaydım muayene ücreti hakkında fikrim yok geçen yıl 600 dü ve aral hocayla aynıydı muhtemelen o da 1000 üzeridir sağlıkla kalın