Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaganda yaptırdım ben ama yaptırdığım kişi ordan ayrıldı şimdi ise onun yeni çalıştığı yere gidiyorum ve daha ucuz
çene bölgeme iğneli yaptırdım.iğne için 10 tl epilasyon için 1 tl verdim.dk ücreti 50 krş.çenemde 10 tane kadar tüy vardı 2 dakikada halletti ama canı tatlı arkadaşlara tavsiye etmem çünkü biraz acıyor.ben dayanıklıyım dememe rağmen acı hissettim.
selam.özelden mesaj atarım.uygulamadan memnun kaldım.sanırım iki kez daha gitsem birdaha gerek kalmaz.uygulama yapılınca biraz kızarıklık oldu ama yarım saat sonra geçti.yapılan bölge de de iz falan kalmadı.Merhaba,
Nerde yaptırdığını öğrenebilir miyim acaba?İsim yada telefon numarası verirsen çok sevinirim,fiyatı çok uygunmuş. Memnun kaldın mı peki,iz yada herhangi bşy var mı?
selam.özelden mesaj atarım.uygulamadan memnun kaldım.sanırım iki kez daha gitsem birdaha gerek kalmaz.uygulama yapılınca biraz kızarıklık oldu ama yarım saat sonra geçti.yapılan bölge de de iz falan kalmadı.
canım ben de çok merak ettim ya nerde yaptırdığını öğrenebilir miyim
özelden cevap yazdım ben memnunum
valiliğin orda aslında tabelaya falan hiç bakmadım.aradım tarif ettiler ve gittim.adını sanını bilmediğin bi yere nasıl güvendin dersenizde zalihaya yani uygulamayı yapan bayana güveniyorum.bu konuya pek bakamıyorum eğer yeri öğrenmek isteyen varsa özelden msj gönderebilir.iice tarif ederim
valiliğin orda aslında tabelaya falan hiç bakmadım.aradım tarif ettiler ve gittim.adını sanını bilmediğin bi yere nasıl güvendin dersenizde zalihaya yani uygulamayı yapan bayana güveniyorum.bu konuya pek bakamıyorum eğer yeri öğrenmek isteyen varsa özelden msj gönderebilir.iice tarif ederim