• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Bursada iğneli epilasyon

zaraber

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
60
0
86
Düzce
arkadaşlar bursa'da bildiğiniz epilasyoncu var mı fiyatı da uygun olan iyi bir yer biliyor musunuz?yardımcı olursanız çok sevinirim:)

ya kızlar hiç bilgisi olan yok mu ya çok zor durumdayım epilasyona başlamam lazım bi an önce lütfen yardım edin ya

kaganda yaptırdım ben ama yaptırdığım kişi ordan ayrıldı şimdi ise onun yeni çalıştığı yere gidiyorum ve daha ucuz

valiliğin orda aslında tabelaya falan hiç bakmadım.aradım tarif ettiler ve gittim.adını sanını bilmediğin bi yere nasıl güvendin dersenizde zalihaya yani uygulamayı yapan bayana güveniyorum.bu konuya pek bakamıyorum eğer yeri öğrenmek isteyen varsa özelden msj gönderebilir.iice tarif ederim

yüzde lazerin pek etkili olmadığını duyduğum için bende iğneli denemeyi düşünüyorum.çenemde beni rahatsız eden tüyler var.kısmetse haftaya gitmeyi düşünüyorum sizlerle paylaşırım.

çene bölgeme iğneli yaptırdım.iğne için 10 tl epilasyon için 1 tl verdim.dk ücreti 50 krş.çenemde 10 tane kadar tüy vardı 2 dakikada halletti ama canı tatlı arkadaşlara tavsiye etmem çünkü biraz acıyor.ben dayanıklıyım dememe rağmen acı hissettim.

çene bölgeme iğneli yaptırdım.iğne için 10 tl epilasyon için 1 tl verdim.dk ücreti 50 krş.çenemde 10 tane kadar tüy vardı 2 dakikada halletti ama canı tatlı arkadaşlara tavsiye etmem çünkü biraz acıyor.ben dayanıklıyım dememe rağmen acı hissettim.

Merhaba,
Nerde yaptırdığını öğrenebilir miyim acaba?İsim yada telefon numarası verirsen çok sevinirim,fiyatı çok uygunmuş. Memnun kaldın mı peki,iz yada herhangi bşy var mı?

Merhaba,
Nerde yaptırdığını öğrenebilir miyim acaba?İsim yada telefon numarası verirsen çok sevinirim,fiyatı çok uygunmuş. Memnun kaldın mı peki,iz yada herhangi bşy var mı?
selam.özelden mesaj atarım.uygulamadan memnun kaldım.sanırım iki kez daha gitsem birdaha gerek kalmaz.uygulama yapılınca biraz kızarıklık oldu ama yarım saat sonra geçti.yapılan bölge de de iz falan kalmadı.

selam.özelden mesaj atarım.uygulamadan memnun kaldım.sanırım iki kez daha gitsem birdaha gerek kalmaz.uygulama yapılınca biraz kızarıklık oldu ama yarım saat sonra geçti.yapılan bölge de de iz falan kalmadı.

canım ben de çok merak ettim ya nerde yaptırdığını öğrenebilir miyim

valiliğin orda aslında tabelaya falan hiç bakmadım.aradım tarif ettiler ve gittim.adını sanını bilmediğin bi yere nasıl güvendin dersenizde zalihaya yani uygulamayı yapan bayana güveniyorum.bu konuya pek bakamıyorum eğer yeri öğrenmek isteyen varsa özelden msj gönderebilir.iice tarif ederim

merhaba. bu valiliğin ordaki yeri banada tarif edermisin lütfen.

kızlar bu dediğinz yer ewlendirme müdrlüğümü nün orasımıdır acaba kağana gidiorm ama sonuç yok aylardr başka bier war sanırım sizin tarif ettiinz yer özelden paylaşırsanz we memnunsanız msj bekliorum lütfenn yaz gelio
:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

canım kağan nalbantoğlunda heykelde igs aralığından çık sağa dön nalbantoğluna gelmiş olucaksın zaten 20 metre kadar falan yürü görücaksin sol tarafta çetik war tam karşısı ok.

Son düzenleme:

cevap için çok teşekkür ederim.malesef özelden mesaj atamıorum.bende bu arada başka bi yere gitmeye başladım umarım kısa sürede sonuç almaya başlarım

arkadaşlar bende iyi bir iğneli epilasyoncu arıyorum ama özelden msj atamadığım için hiç bilgi alamıyorum lütfen güvendiğiniz yerlerin adreslerinden bana da verirmisiniz ?

Back