- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi Optimussprime
-
ben yarın burtomda anestezili çektireceğim doktorum ziya çetin öyle uygun gördüBursa da hsg(rahim filmi) çektiren arkadaşlar var mı? özellikle de medicabil nigar hanımı merak ediyorum anestesisiz ve ağrısız çektiğini iddia ediyorlar. burada veya başka bi yerde çektiren arkadaşlar memnun kaldığınız ya da hiç tavsiye etmeyeceğiniz yerleri söyler misiniz?
Ne kadara çektirceksiniz acababen yarın burtomda anestezili çektireceğim doktorum ziya çetin öyle uygun gördü
siz çekim yaptırdınız mı acaba
850 tlNe kadara çektirceksiniz acaba
Bursada daha uyguna çeken Bi yer yok mu çok pahalı değil mi ya850 tl
eminim vardır daha uygunuBursada daha uyguna çeken Bi yer yok mu çok pahalı değil mi ya
Aybı işlem ne kadar fiyat farkı var aradaMerhaba ben geçen sene Yıldırım dorukta anestezili çektirdim Hiç bişey hissetmiyorsun direk randevu alıp gittim 450-500 civarıydı galiba arayıp bilgi alabiliyorsun...
Geçen seneydi ama o yüzden şu an ne kadar bilmiyorum canım Esentepe ye falan da sormuştum daha uygundu ama bana uzak diye Yıldırım doruk u tercih etmiştimAybı işlem ne kadar fiyat farkı var arada
Bursa da hsg(rahim filmi) çektiren arkadaşlar var mı? özellikle de medicabil nigar hanımı merak ediyorum anestesisiz ve ağrısız çektiğini iddia ediyorlar. burada veya başka bi yerde çektiren arkadaşlar memnun kaldığınız ya da hiç tavsiye etmeyeceğiniz yerleri söyler misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?