bursada hsg çektirenler 2019

Optimussprime

👨‍👩‍👦
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
2.672
5.857
158
Bursa da hsg(rahim filmi) çektiren arkadaşlar var mı? özellikle de medicabil nigar hanımı merak ediyorum anestesisiz ve ağrısız çektiğini iddia ediyorlar. burada veya başka bi yerde çektiren arkadaşlar memnun kaldığınız ya da hiç tavsiye etmeyeceğiniz yerleri söyler misiniz?

Bursa da hsg(rahim filmi) çektiren arkadaşlar var mı? özellikle de medicabil nigar hanımı merak ediyorum anestesisiz ve ağrısız çektiğini iddia ediyorlar. burada veya başka bi yerde çektiren arkadaşlar memnun kaldığınız ya da hiç tavsiye etmeyeceğiniz yerleri söyler misiniz?
ben yarın burtomda anestezili çektireceğim doktorum ziya çetin öyle uygun gördü
siz çekim yaptırdınız mı acaba

Bursada daha uyguna çeken Bi yer yok mu çok pahalı değil mi ya
eminim vardır daha uygunu
anestezisiz olursa 500 oluyo burtomda
ben 2 bebek kaybettim riske atmak istemiyorum açıkçası burtom tıbbi görüntülemede çok çok iyi olduğu için ben zaten orayı düşünüyordum ziya bey de direkt burtom deyince oraya aldım randevu

Merhaba ben geçen sene Yıldırım dorukta anestezili çektirdim Hiç bişey hissetmiyorsun direk randevu alıp gittim 450-500 civarıydı galiba arayıp bilgi alabiliyorsun...

Merhaba ben geçen sene Yıldırım dorukta anestezili çektirdim Hiç bişey hissetmiyorsun direk randevu alıp gittim 450-500 civarıydı galiba arayıp bilgi alabiliyorsun...
Aybı işlem ne kadar fiyat farkı var arada

Ben Bursa Yıldırım dorukta çekildim benim de dr um ziya çetin oraya yönlendirdi ben 600 e anestezisiz çekildim ama ben cok acı cektim çekeceğiniz acı sizin acı eşiğiniz ile alakalı

Ben çektirdim dediğim yere arkadaşlar çok memnun kaldım. Medicabil Nigar hanım. Anestezisiz 700 tl ücreti. 5 dk içinde her şey bitiyor. Normal alttan muayene olur gibi. Gözünüzü hiç korkutmayın çok kolay bi işlem

Tüpümün birinde hafif tıkanıklılık varmış üstelik doktorum işlem esnasında açıldı dedi. Hani demem o ki ona rağmen hiçbir ağrı sızı olmuyor. Bunun için anestezi almaya değmez.

Merhaba arkadaşlar bende hsg çektirecem ama kontrast madde alerjim var yani verilen ilaca karşı bu durumda olan birbirleri var mı daha önceden çektiren nasıl oluyor çok korkuyorum

geçmiş olsun ben buz hafta çektirdim anestezi almadan ve çok kolay lldu ağrısız hissetmedim bile. Medicana hastanesinde De volkanAksakallı yaptı. Sadece yarım saat öncesinde dolorex aldım bu kadar 5 dk sürdü. Çok korkuyordum ama korkulacak gibi değilmiş. Günlerce korkuyla bekledim ama boşuna panik yapmışım

Arkadaşlar HSG için hiç korkmayın, ben çok panik yaptım günlerce korkuyla bekledim ama boşuna sıkıntı yapmışım. Yapan dr çok önemli, anesteziye gerek yok hissetmiceksin güven bana desi ve gerçekten dediği gibi oldu. Kesinlikle korkmayın ama yapan dr çok önemli. Şimdi büyük umutla 2. Bebeği kucağımıza almayı bekliyoruz aradan 12 yıl geçti biraz geç kaldık ama hayırlısı allah her isteyene naaip etain inşallah

Back