How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bursada hangi hastanede Endokrinoloji bölümü var?

gürcan kısakol hala acıbademdemi bilginiz varmı acaba?

Gürcan Bey, Acıbadem'den ayrılmış. Şevket Yılmaz'da çalışıyormuş. Şevket Yılmaz'da nasıl randevu alınıyor?Kan tahlilleri hemen yapılıyor mu?Sonuçları hemen alabiliyor muyuz?

Gürcan Bey, Acıbadem'den ayrılmış. Şevket Yılmaz'da çalışıyormuş. Şevket Yılmaz'da nasıl randevu alınıyor?Kan tahlilleri hemen yapılıyor mu?Sonuçları hemen alabiliyor muyuz?[/QUOTEcanım gürcan bey şevket yılmazdamı kesin biliyomusun ben randevu almak istiyorum gürcan bey için ama nasıl alınıyor acaba hastaneyemi gitmek gerekiyo bilgin varsa banada yazabilirsen sevinirim.sağlıcakla kal...

Gürcan Bey, Acıbadem'den ayrılmış. Şevket Yılmaz'da çalışıyormuş. Şevket Yılmaz'da nasıl randevu alınıyor?Kan tahlilleri hemen yapılıyor mu?Sonuçları hemen alabiliyor muyuz?[/QUOTEcanım gürcan bey şevket yılmazdamı kesin biliyomusun ben randevu almak istiyorum gürcan bey için ama nasıl alınıyor acaba hastaneyemi gitmek gerekiyo bilgin varsa banada yazabilirsen sevinirim.sağlıcakla kal...

Pazartesi günü gittim.Gürcan Bey artık Şevket Yılmaz'da. Telefonla veya bizzat sabah erkenden giderek randevu alabiliyormuşuz. Endokrinoloji Bölümü Telefonu: 295 50 35. Kendin giderek hastanenin poliklinik bölümündeki giriş katında bulunan "İlk Kayıt" bölümünden sıraya girerek randevu alınıyormuş. Sabah erkenden-7 gibi- gitmek gerekiyormuş. Laboratuvar sonuçlarını internetten de öğrenebiliyorsunuz. Doktorun size verdiği tahlil barkotundaki örnek numarasını ve TC kimlik no.yu ilgili yere yazmak yeterli oluyor. Kolay gelsin.Geçmiş olsun.

benim de gitmem lazım tsh sınırın üstünde çıktı telefonla randevu alsam kaç gün sonraya verirler acaba?

canım ben telaradım ama açan olmadı alamadım randevu sen alabildin mi yada aradın mı?banada haber verirsen sevinirim

ben randevu aldım muayene oldum canım ilaç verdi doktor euthyrox günde 1 tane sen naptın gittiin mi?

şevket yılmazda metin beye gittim canım tavsiye ederim çok güleryüzlü bi doktor :34: seninde mi tsh yüksek ?

dr gürcan kısakol şevket yılmaz hast . de kısmetse sonuçlarımı göstericem pazartesi.

Şevket yılmaz'da Gürcan kısakol'a ilk randevu nasıl alınıyor bilen var mı? Normal muayene yapıyor mu yoksa prof olduğu için ücretli mi?

Merhaba.Ben de Acıbadem'de Prof. Ayhan Arınık'a gidiyorum.Birkaç ay önce haşimato hastalığım olduğunu öğrendim. Üstelik tip 1 şeker hastalığı da var. İkisi bir arada olunca biraz zorluyor, sinirler daha gergin oluyor. Doktorumdan şimdilik memnunum. Biraz yavaş ilerliyoruz gibi geliyor; ama bilemiyorum. Şekerim düştüğünde hamile kalmak istiyorum.Belki bunun verdiği sabırsızlıktan yavaş ilerlediğimizi düşünüyorumdur. Aranızda haşimato hastalığı olan var mı? Kaç yıldır hastasınız ve ne gibi güçlükleri var?
merhaba bende hasimatoyum neguzel hamilesiniz tedaviylemi oldu acaba ben asilama yaptircam buay

Back