Bursada hangi hastanede Endokrinoloji bölümü var?

Ati

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
221
2
621
Trabzon
ya kızlar şimdi baktım şevket yılmazda öle bi bölüm doktoru yok devlet hastanesindeki o bölüm doktoruda ayrılmış ya ben nasıl bulcamda gitcem ya doktora bilgisi olan yardımcı olabilirmi iyi bi doktora gitmek istiyorum önemli çünkü sonuçta saglık şakaya gelmiyo:uhm::Saruboceq:

Merhaba Bursada Endokrinoloji bölümü bulunan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ben bu hastanenin endokrin bölümüne gidiyorum Malesef yeni randevu alamadım Şubat ayı bile dolmuş Umarım yardımcı olabilmişimdira.s.

Şubat ayı bile dolumuymuş aman allahımmmmmmmmmmmm ya napcam ben ya kulak burun bogazamı gitsem acaba onlarda bakıyodur herhalde offfffffffff bendeki şansa bak ya yardımın için teşekkürler peki bildiğin iyi bi kulak burun bogazcı varmı

merhaba bende gitmek istiyorum ama hangi dr gideceğime kara veremedim acaba sizhangisine gidiyorsunuz memnunmusunuz bilgi verirsenizsevinirim teşekkürler

Merhaba ben hiç endokrin bölümüne özelden gitmediğim için doktor adı veremiyorum Beni göğüs hastalıkları bölümü endokrinin kliniğine bir kağıt yazıp gönderiyor Bunun için değişik dr denk geliyor umarım yardımcı olabilmişimdira.s.

kızlar bn acıbademin endokronolojı bölümüne gidiyorum...tiroit için............

acıbadem hastanesine giden arkadaşım hangi doktora gidiyorsun endokrinoloji bölümünde? memnun musun? biraz daha ayrıntılı bilgi verir misin? ben de gidicem en yakın zamanda da bu konuda bir isim tavsiye eden olmadı.cevaplarsan sevinirim...

celin gecmiş olsun...acıbadem gücran kısakol a gidiyorum...internetten bakabilrsin sitesi var...doçent...sigortalılarlada anlaşması var...memmunum....

bursa devlet hastanesinde Doç .Dr. Gürcan Kısakol çalışıyo. kendisi çok iyidir. 2 senedir onun hastasıyım. özellikle guatr ve şeker hastalıklarında uzman. buradan ayrıca söylemeliyim, guatr için hemen hemen herkes özel çalışan bir cerrah var (ismini vermeyim) önce onu bir deniyor. ama etrafımdan öyle çok hatalarını duydum ki. benim tavsiyem dr. gürcan beye gitmeniz. zaten bursada da tek özel hastane Acıbadem kaldı. gerçekten dosdoğru muayene ve ilgi istiyorsanız Dr. gürcan beye gitmelisiniz

gürcan bey acıbademde bir senedir gidyorum ve değiştirmeye karar verdim...hiç bir sonuç alamadım.......

Ben de hamileyken hipotrodidi nedeniyle Gürcan Bey e gitmiştim. Şimdi yine ona gitmeyi düşünüyorum zira Bursa da başka endokrinoloji bölümü olan hastahane bulamadım:uhm:

Devlet hastanesinde Sinem Kıyıcı diye bir endokrinolog var ben de bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu hafta ona gideceğim.

merhaba arkadaşlar,
ben hamileyken haşimato olduğumu öğrendim ve devlet hastanesinde aslı hanım vardı ona gittim hamileliğim boyunca. doğumdan sonra kontrole gittim, o ayrılmış, sinem hn. diye birisi gelmiş ama ben hiçmemnun kalmadım. hamileyken tespit edildiği için hiç ultrasonla bakılmamıştı. kendisine bunu söyledim. nodül var mı yok mu bakılması lazım diye. gerek yok dedi bana. ben de tabi hemen onu bıraktım. şimdi tıp fakültesine gidiyorum. ama geneldahiliye polikliniğine. zaten onlar gerek görürlerse endokrinolojiye öyle gidebiliyorsunuz. açıkcası genel dahiliye doktorlarından memnun kaldım. tüm tahlillerime bakıldı. ultrason da yapıldı. bi daha gitmem sinem hanıma

merhabalar. ben göğüslerimin çok küçüklüğü sebebiyle kadın doğum uzmanına gittim fakat benim bu konuda endokrin bölümünden daha iyi sonuç alıcamı söyledi.uludag üniversitesinde var gidebilirsin dedi ama doktorların ismini bilmiyorum.tavsiye edebilceğiniz doktor varmı?

celin gecmiş olsun...acıbadem gücran kısakol a gidiyorum...internetten bakabilrsin sitesi var...doçent...sigortalılarlada anlaşması var...memmunum....

acıbadem gürcan kısakola gıdıyorum demişsin, sgk anlaşmaı var hastanenin ama aşağı yukarı ne kadar bi meblağ ile çıktn öğrenebilirmiyim??

Merhabalar, ben de hipotiroid hastasıydım ve benim de doktorum Doç. Dr. Gürcan Kısakol. Ben doktorumdan çok memnunum çok ilgili ve alakalı bir doktor. Acıbademde düzenli olarak kontrollerime devam ediyorum ama artık ilaç kullanmıyorum çünkü hormon seviyelerim bir yıldır düzenli. Fiyat soran bir arkadaşımız olmuş ama yanıt alamamış ben bilgi vereyim: Doktor muayene ücreti en son geçen ay 175 tl idi. Ama doktorum bir de kan tahlili istiyor onun ücretini net hatırlamıyorum eski fiyatı 100 tl idi ama en son gittiğimde o da artmıştı. Öncesinde gittiğim doktorlardansa Gürcan Bey çok daha bilgili ve donanımlı diye düşünüyorum.

Merhaba.Ben de Acıbadem'de Prof. Ayhan Arınık'a gidiyorum.Birkaç ay önce haşimato hastalığım olduğunu öğrendim. Üstelik tip 1 şeker hastalığı da var. İkisi bir arada olunca biraz zorluyor, sinirler daha gergin oluyor. Doktorumdan şimdilik memnunum. Biraz yavaş ilerliyoruz gibi geliyor; ama bilemiyorum. Şekerim düştüğünde hamile kalmak istiyorum.Belki bunun verdiği sabırsızlıktan yavaş ilerlediğimizi düşünüyorumdur. Aranızda haşimato hastalığı olan var mı? Kaç yıldır hastasınız ve ne gibi güçlükleri var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…