• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Bursada Gelin hamamı

nina_nina

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
56
4
286
- Yurtdışı
merhaba kızlar

haziranda düğünüm var düğün öncesi kına yerine gelin hamamı yapmak istiyorum ama bu konuda hiçbir fikrim yok nasıl oluyor yapan yada giden bilen varmı?
birde bursada bu organizasyonu yapabileceğim yerler neresidir tavsiye edebileceğiniz yerler varmı?

merhaba kızlar

haziranda düğünüm var düğün öncesi kına yerine gelin hamamı yapmak istiyorum ama bu konuda hiçbir fikrim yok nasıl oluyor yapan yada giden bilen varmı?
birde bursada bu organizasyonu yapabileceğim yerler neresidir tavsiye edebileceğiniz yerler varmı?

Ne güzel gelin hamamında neler yapılrı

Arkadaşlar ben de gelin hamamı istiyorum. ankara da gelin hamamı mekanı önerisi olanlar var mı? Otellerin spalarında fln 15 kişilik hamamları kapatarak mı, büyük bi hamama gitmek mi daha iyi diye sormak istedim tecrübeli arkadaşlara, yardım edin lütfennnnn...

Benim düğünüm ekim ayında oldu.Bende gelin hamamı yapmıştım.
Çok güzel oldu.Yeni evleneceklere kesinlikle tavsiye ederim.
Ben İstanbul'da küçük bir hamamı 4 saatliğine kapatmıştım.
Çıkıştada hazırladığım bu hediye sepetlerini gelenlere hatıra olarak dağıtmıştım.
$IMG_0059.JPG

Çıkıştada hazırladığım bu hediye sepetlerini gelenlere hatıra olarak dağıtmıştım.
Eki Görüntüle 605619

Merhabalar canım hazırladığın hediye sepetine bayıldım adetini kaç paraya mal ettin? ve istanbulda hangi hamamı kapattın bende gelin hamamı yapmak istiyorum..

ben istanbulda nes club diye bir hamamı kapattım bostancı da. hatta şansıma indirim sitelerinden birinde
kampanyaları vardı. normalde kişi başı 50 lırayken ben 35 lıraya almış oldum.
septleride yaklaşık 15-20 liraya mal ettim. İstersen sana da yapabilirim.

ben istanbulda nes club diye bir hamamı kapattım bostancı da. hatta şansıma indirim sitelerinden birinde
kampanyaları vardı. normalde kişi başı 50 lırayken ben 35 lıraya almış oldum.
septleride yaklaşık 15-20 liraya mal ettim. İstersen sana da yapabilirim.

Nes clubu biliyorum canım bende fırsat sitelerinde görmüştüm. Karşıda olduğu için seçeneklerim arasında değil. Benim hamamım biraz kalabalık olacak o yüzden daha uygun bir şeyler hazırlamam lazım canım çok teşekkür ederim :)

bu bayanın yaptğı keselerden yaptırıp içine sabun falan koyabilirsin istersen
$IMG_0233.JPG $IMG_0228.JPG

merhaba kızlar

Merhaba,
BEnim de kısmetse haziranda düğünüm olacak. GElin hamamı arayışındayım. Bizzat gidip otel ve bazı hamamların yönetimi ile görüşeceğim. 2 saat yeterli bir organizasyon için. İlk olarak insanları soğukluk denilen kısmda karşılayıp, çalıp oynayıp henüz fotoğraf çekilebilirken (yani giyinik ve makyajlı vs halde) kınamı yaktıracağım. Bu sırada etrafta masalarda ikramlar olacak. Ardından Yıkanma bölümüne geçilip herkes güle oynaya yıkanacak. Planım bu, gittiğim yerlerden bilgi alırsam paylaşmaya çalışırım.

merhaba kızlar

Bu arada bu organizasyonu yapabileceğin yerleri sıralayım;
Kervansaray (kapatmıyorlar, kişi sayısı kadar para ödüyorsun max. 25 kişi)
Marigold (kapatıyorlar, max. 40 kişi)
Formback
Karamustafa hamamı (yenilenmiş, güzel diyorlar, gidip görüşmek gerek)
Divan Otel içindeki spa (ama bir müddet için spa yı işleten firma ile anlaşmaları bozulmuş, ne zaman yeniden faaliyet girer bilinmez)
Crown Plaza içindeki spa (seçeceğin menüye göre fiyat sunuyorlar)

canım MAHKEME HAMAMInı önereyim bende, belediyeye ait bi yer zaten bir çok masraf varken, daha uygundur fiyatları diye düşünüyorum :)

Eki Görüntüle 605619

canım sepetin çok şık olmuş gerçekten, içine neler koydun öğrenebilir miyim? alttaki hasır tabak gibi bir şey sanırım :) nerden aldın?

Son düzenleme:
Back