kızlar bende heykelde setbaşındaki viyana kuaföre gittim dün sordum.genelde oraya gidiyrm zaten nevzat her konuda yardımcı oluo bana 2 gecelik fiyat verdi kına saçı makyajı düğün saçı ve makyajı 350 dedi tanıdık fiyatı sanırım bu ama genede yardımcı oluo ve çok ilgilenio benimde düğünüm temmuzda hala araştıyrm herşeyden önce kuaföre güvenmem gerek sanırım :)
slm arkadaşlar kuoför AYFER (gazcılarda) ben düğünümde türban yaptırmıştım ama kınamda saçımı yaptırdım çok süper yapıyor ve çok pahalıya da yapmıyor. 3 sene önce evlendim fiyatını hatırlamıyorum ama sorup öğrenebilirsiniz. ben tlf da vereyim aramak isteyenlere 223 03 15 hoşçakalın
gelin başı olarak kesinlikle tavsiye edebileceğim kuaför hair world kuaför canım...orada fatoş var iki ortak çalışıyorlar kesinlikle fatoşa yaptır zaten genç bir bayan ve çoookkk zevklii..ben çok pipirikliydim bu konuda çok araştırdım ve fatoşa yaptırdım mükemmeldiii...okadar uğraştı ki anlatamam gelin başıma herkez hayran kalmıştı....yandan bir model yaptı postiş falan taktı alın kısmındanda ince örgü postişlerden taktı saçıma kendisi bir sürü aksesuar uydurdu gelinliğime uygun peri kızları gibi oldum))))hiç hayalimde olmayan şeyler ekledi kedisi tabi banada sorarak...zaten olmazsada hemen bir çaresine bakıyor değiştiriyor orasını burasını hayal gücü ve becerisi çok iyi..son trentleride hep takip ediyor..modernnn her yönden
herkez düğünde sindrella gibi olmuşsun falan demişti....
tamamen kendini ona teslim edebilirsin...altıparmakta yeri colezzionun hemen üstünde......
bursada çok gittiğim kuaför var föne boyaya röfleye bir çok kuaför denedim viyana nevzatta çok iyidir çok güvenirim kendisine saç konusunda asla yanıltmaz beni...onuda düşün istersen...
ihsaniye emmayada gidiyorum arada boyaya falan...hatta kınadada oradaydım ve saçımı hiç beğenmedim....sinir olmultum topuz konusunda sıfır geldi bana..hatta ogün bir gelinbaşı ve akrabalarıda vardı belki 8-10 kişi çıkardı hepsininde topuzu sıfırdı(((((((((günlük hayatta fön boya işleri güzel ama topuz falan güzel değil canım..hele makyajı berbattttttttt((((((türkan şorayın makyözüymüş kendisi ama ben bi beceri göremedim ben bile aynı makyajı yapabiliyorum yani......(((((((
merhaba arkadaşlar.Benim salonum Ünlü kuaförle anlaşmalıymış nasıl acaba bilen var mı?Önceden Viyana kuaförle anlaşmalıymış ama değiştirmişBen düğün salonunu ayarladığımda orasıydı ama...Nolur fikirlerinizi bekliyorum*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?