Bursa'da Falcı

arkadaşlar aldığım duyuma göre gökhan hoca bu işi tam anlamıyla yapıyor giden gelecek sebastiyan :)cıktıgın biri varsa ayrıldıysan ve cok uzun zaman olmadıysa senin sevgi yolunda oluyormus senin üzerindeki sorunlar kalktıgında kendi istegiyle sana geliyor demesine göre biri hayatından sebebsiz cıkarsa ummu teraful oldugu için gidiyor buda ibranice olarak temizleniyormus felan filan fistan ama geliyor sahidim o adam gelecek sebastiyan ve geldi :) 35 yaşlarında saygılı usak:)

Son düzenleyen: Moderatör:

bende gittim bu gün gökhana :) ilgilendi sağolsun samsunda meşhur oldu adam iyi ama allah razı olsun konuşarak içimi rahatlattı bakalım işlemlerde tutarsa bol bol överim burda

Biz güldük Allah'ta sizleri güldürsün Sizi reklamcılar siziiii bir arkadaşınız daha var o daha sizin hoca hakkında yazmadığından yazısı yok alıntılayamadım.
Ne kadar çok üyelik alıp reklam yaparsak o kadar iyi mi dediniz ama aşk olsun esmeray'la ceren'in verdiği numara mı doğru yoksa serpil'le ferdağ'nın yazdığı numara mı?
Numarayı güzel öğrenip gelin

İbranice
להתראות

Bu gökhan hocaya nasıl ulaşabilirim çok acil lütfen cevap bekliyorum

Bir fal manyağı olarak;

Ayşe : Geçmişi ve suanı cok iyi bildi. Ama gelecekle ilgili söyledikleri malesef cıkmadı.
Kurtuluş : Birkere telefonla baktırdım bir kerede yüzyüze 2side cok isabetli ve tutarlıydı. İş hakkında söylediği herşey cıktı aşk için ocağı bekliyorum .
Yasemin : Bana söylediği hiç birşey olmadı gecmişidende cok bahsetmemişti.
Umut : Öncelikle 300 TL bir fala verilmez ama merak bu ister istemez cekiyor. Geçmişimde benim unuttuklarımı dahi bana söyledi ama gelecekle ilgili ağzından tarih almak cok zor. Genelde dua veriyor seans içinde.
Burak : Burağın bana baktığı ilk fallar tamamen kelimesi kelimesine cıktı. Ayda 2 3 kere giderim artık arkadaşım gibi oldu artık tabi herşeyimi bildiği için artık ilk baktıkları gibi olmuyor.

Önericeğiniz başka falcılar varsa falkolik olarak cok yüksek ücret olmadığı sürece gidip baktırırm yorumlarımıda belirtirim burdan. Kendimi hiç bir zaman fala göre şartlamam ama dinlemeye bayılırım. Falsız kalmayın ama fala görede kendinizi yönlendirmeyin hanımlar.

ya lütfen numarasını verebilirmisiniz çok acil lütfen

Kurtuluş nerde bakıyo yüzyüze baktırmak isterim, telini kodlaman mümkün müdür? A=0 B=1 C=2 Ç=3... şeklinde kodlarsan çok sevinirim..

Kızlar bu Burak ın dedikleri çıkıyo mu hakkaten, dedikleri çıkmıyo diyen var mı? Merakıma yenildim bugün baktırdım, pek iyi şeyler demedi yaw.. Batsın bu dünya :)))

Burak bana biraz konulara yüzeysel ve kötümser yaklaşıyo gibi geldi, kardeşim hakkında falan biraz tutarsız konuştu şu anla ilgili bile, ne bileyim dedikleri çıkarsa paylaşırım tabi, Bursa da gitmediğim bide Kurtuluş kaldı onada gideyim rahatliycam bi ohh diycem.. Bu arada Kurtuluş Aralık ortası gibi gelebilirmş Bursa ya grup olursa, katılmak isteyenler olursa

Ben çok memnun kaldım yani peşini bırakmadım açıkçası düzenli olarak baktırmaya devam ediyorum. Kurtuluş bence bu konuda bir numara...
su cocugun numarasını yollar mısın bana adı cok gecıyo ama numarası yok ozelden atarsan sevınırım cok met edıyolar bır de enerjı calısması yapıyomus soyle gozunu falan kapattırıp tutsu yle falan den de yaptırdın mı bıraz bılgı verırsen sevırım

merhaba ya kurtulusun numarası var mı sızde kıme yazsam cevap alamadım nerde kalıyor normalde ? telefondan bakmıyor mu ozelden mesaj atabılır mısınız ?

Kurtuluş nerde bakıyo yüzyüze baktırmak isterim, telini kodlaman mümkün müdür? A=0 B=1 C=2 Ç=3... şeklinde kodlarsan çok sevinirim..
ya şu cocugun telefonu kımse de yokmu koca formda kımı sorsan var numarası bı kurtulusa ulasamadım saka mı ? Hurafe falan mı :) numarsı varsa bırı bana yazsın lutfen hem falda cok ıyımıs hem yasam kocu sertıfıkası varmıs bır de nazar bozma arapca falan da bılıyomus dogrumu baktıranlardan bırı acıklarsa cok memnun olcam teşekkurler

Çağtay'a gittim tarot kahve yıldızname baktırdım inanılmaz derecede memnum kaldım şaşkınlıktan bian kaldım desem yeridir bu güne dek bir çok falcıya gittim ama gerçekten böylesini görmedim diyebilirim. isim ve olayları net bir şekilde söylüyor beni en çok etkileyende isimleri tam anlamıyla olaylarla beraber söylemesi oldu sanki olayları benimle beraber yaşamış gibiydi. yanlız küçük bir sorun var enerjisi müthiş bir insan ama herkesle tutmuyor maalesef arkadaşımla pek bi enerjisi tutmadı o bakarken soru sormayacaksın onu bölmeyeceksin kafası dağılıyor çünkü davranışları çok enteresan aynı anda bir sürü şey yapıyor bu dikkatimden kaçmadı diyeyim ve ek olarak evi çok temiz ve gönül rahatlığı ile gidilebilecek bir yer 3 gün sonra tekrar randevum var heyecanla bekliyorum.

Merhaba dün kurtuluşa fal baktırdım çok pozitif biri bildiği şeyler oldu gerisi için ise zaman verdi onları beklicem

ben bı kac gun once baktırdım 50 tl ye bakıyor ama bursada degıl telefondan baktırdım ayda bır gelıyormus bursaya cok memnun kaldım denedıgım 6. falcı ama sanırım artık onla devam edıcem dene derım ama numaramı kımden aldın dıye soruyor tanımıyorsa bakmıyor bılgın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…