Bursa'da Falcı

burak gerçekten aldığı parayı hakediyor. Dediklerini halaa yaşıyorum ataevlerde homeofis yapmış gidip tekrar baktırıcam şu ara. Birdee eskilerden berfin vardı bursada suan hala bakıyormu bilgisi olan varmı?

Son düzenleyen: Moderatör:
burak gerçekten aldığı parayı hakediyor. Dediklerini halaa yaşıyorum ataevlerde homeofis yapmış gidip tekrar baktırıcam şu ara. Birdee eskilerden berfin vardı bursada suan hala bakıyormu bilgisi olan varmı?

burak tel : sıfırbesyuzotuzbeş ikiyüzotuzdört kırkdokuz yirmisekiz

Burak' ın bana söylediği tek bir şey bile çıkmadı.. çok ilginç...

bence enerjiniz tutmamış olabilir ben Buraga kimi yolladıysam çok memnun kaldı

bu konuda sizle aynı düşüncede değilim.
enerji tutmaması ne demek? falcı ise, ya hiç bir şey görmez ya da gördüklerinden en azından birkaçı tutar.
hiç alakasız yorumlar olmaz. bir de üstüne para verdim. benim paramın kuruşunu haketmedi. hatta öyle şeyler söyledi ki, üzüntüden kahrolduk.
ama hepsinin tersi çıktı!!!!

tamamen düzmece bence. hatta bazı nicklerden şüpheleniyorum. kim yazıyor onları şüpheleniyorum..:KK1:
kimse kızmasın, darılmasın...

Kizlar burakin artik yeri belli ataevlerde bakgör rezidans varmis hani kat 3 diye bi mekan var ya onun oralardaymis yuz yuze baktirmak isteyenler gidebilir yani ve artik surekli bursadaymis :KK36:

Biraz cahilim bu konularda kusura bakmayın ama Burak Bey e telefondan fal baktırdığımızda ücreti nasıl ödüyoruz ?

Biraz cahilim bu konularda kusura bakmayın ama Burak Bey e telefondan fal baktırdığımızda ücreti nasıl ödüyoruz ?

Hesap numarası veriyo,hesaba parayı yatırınca bakıyo.Ben 6 ay kadar önce baktırmıstım o sekilde ödeme yaptım,gecenlerde yine baktırdım bu sefer farklı bi hesap numarası verdi.Yani kısacası aradıgında sorarsın o sana söyler :KK66:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

altıparmaktaki birsen'e giden var mı. ben cok önceden gitmiştim söyledikleri cıktı. simdi telefon numarasını arıyorum. yeri aynı mı taşındı mı onu da bilmiyorum. bilgisi olan var mı. telefon numarasını bilen varsa yazabilir mi acil :KK25:

bu konuda sizle aynı düşüncede değilim.
enerji tutmaması ne demek? falcı ise, ya hiç bir şey görmez ya da gördüklerinden en azından birkaçı tutar.
hiç alakasız yorumlar olmaz. bir de üstüne para verdim. benim paramın kuruşunu haketmedi. hatta öyle şeyler söyledi ki, üzüntüden kahrolduk.
ama hepsinin tersi çıktı!!!!

tamamen düzmece bence. hatta bazı nicklerden şüpheleniyorum. kim yazıyor onları şüpheleniyorum..:KK1:
kimse kızmasın, darılmasın...

Tatlım iki ay önce baktırdım ve bana da şuan sevgilimle yaşadığım her şeyi söyledi. O zaman bende aynı şeyleri düşünmüştüm. Hatta sonra arayıp emin misin durum böyle olamaz diye de diretmiştim. Şuan ne dediyse yaşıyorum ve şoktayım. Fal meselesi tabi ki enerji meselesi kimse bize garanti vermiyor ama bir yerde ihtiyaç duyuyoruz vallaha. Bu zamana kadar çok para verdim falcılara bende bağımlılık oldu resmen. Hala devam hala devam. :KK70:

Altiparmakta fatoşun yeri diye kucuk bir kafe var.2 sene once baktirmistim.dedikleri cikinca bidaha gitmeye korktum acikcasi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

altıparmaktaki birsen'e giden var mı. ben cok önceden gitmiştim söyledikleri cıktı. simdi telefon numarasını arıyorum. yeri aynı mı taşındı mı onu da bilmiyorum. bilgisi olan var mı. telefon numarasını bilen varsa yazabilir mi acil :KK25:
kizlar altiparmaktaki birsen tam olarak nerede altiparmakta..ben yillar once baktirmistim bir bayana altiparmakta ne dediyse seneler icinde harfiyen yasadim simdi onu ariyorum bulamiyorum acaba o mu

bu cinci ayşe ayşe bacı değilki. yılların deli ayşesi. ayşe bacı deyince farklı biri sandım ben de. ayşeye fal baktırmaya her gittiğim de kahkahalarla çıkarım. bir keresinde kolumdaki boncukları istedi. bir keresin de südyen aldım. seviyorum ben o kadını. erken gidin gidecekseniz. yanınıza da kimseyi sokmayın. yoksa enerjis karışıyor.
dunya iyisidir ayse cok cok severim

arkadaşlar konu fal olunca dalayım dedim:) niki diye birine baktırıyorum çok kişiye baktırdım tam bir fal delisiyim diyebilirim. ayda en az 6 7 kez baktırırım. bazen aştığım da olur. gerek bu siteden gerekse kendim gezerek buldum birçok falcı ama niki gibisini görmedim.
sizin de methettiğiniz birileri varsa tanımak isterim

Merhaba arkadaşlar geçenlerde arkadaşımın yanına Bursa'ya gittiğimde fal baktırdığım biri oldu. Normalde İstanbul'da yaşıyormuş çocuk, grup ayarlamıştı arkadaşım öyle baktırdım ayda bir Bursaya geliyormuş ve bir çok müşterisi var oturmuş olan. Ben çok memnun kaldım ve numarasını aldım telefondan da bakıyor ve çoğu klasik falcılar gibi sizi motive edip duymak istediklerinizi söylemiyor gerçekçi bir şekilde bakıyor ,benim aradığımda buydu ve birçok kişi fal baktırırken bunu bekler. Sonuç olarak gerçekleri duymaktan korkmuyorsanız amacınız sadece iyi şeyler duymak değil ise buyrun deneyin derim ki yorumlara baktığım kadarı ile burda da adı geçiyor baktıran kişiler var ve onlarda memnun kalmışlar, mutlaka baktırın Tarot baktırın derim. İsmi Kurtuluş KURT, :KK66:Numarasınıda yazıyorum; beşyüzkırkbeş üçyüzotuzdört sıfırbir onbeş.

arkadaşlar konu fal olunca dalayım dedim:) niki diye birine baktırıyorum çok kişiye baktırdım tam bir fal delisiyim diyebilirim. ayda en az 6 7 kez baktırırım. bazen aştığım da olur. gerek bu siteden gerekse kendim gezerek buldum birçok falcı ama niki gibisini görmedim.
sizin de methettiğiniz birileri varsa tanımak isterim

nikinin telefon numarası varsa özelden gönderebilir misin?

kızlar bildiğiniz güveniilir birisi var mı bursada yardım edin bana lütfen :KK43:
Ben bursaya cok sık gelıyordum ve cok fazla falcıya gıttım cıddı paralarda kaptırdım acıkcası ama pek bir şey anlamadım yanı bursa da falcı çok fazla güvenemiyorum ama şu şekilde yardımcı olabilirim benim falcım ayda 1 bursaya geliyor ki ben de bu siteden buldum onu grupları var ama 4 kişi olmadıkca eve gitmiyor bu ay 2 gunluk bursaya gidicem demişti bi kontrol edin derim : beşyüz kırk beş üçyüz okuz dört sıfır bir on beş
Merhaba arkadaşlar geçenlerde arkadaşımın yanına Bursa'ya gittiğimde fal baktırdığım biri oldu. Normalde İstanbul'da yaşıyormuş çocuk, grup ayarlamıştı arkadaşım öyle baktırdım ayda bir Bursaya geliyormuş ve bir çok müşterisi var oturmuş olan. Ben çok memnun kaldım ve numarasını aldım telefondan da bakıyor ve çoğu klasik falcılar gibi sizi motive edip duymak istediklerinizi söylemiyor gerçekçi bir şekilde bakıyor ,benim aradığımda buydu ve birçok kişi fal baktırırken bunu bekler. Sonuç olarak gerçekleri duymaktan korkmuyorsanız amacınız sadece iyi şeyler duymak değil ise buyrun deneyin derim ki yorumlara baktığım kadarı ile burda da adı geçiyor baktıran kişiler var ve onlarda memnun kalmışlar, mutlaka baktırın Tarot baktırın derim. İsmi Kurtuluş KURT, :KK66:Numarasınıda yazıyorum; beşyüzkırkbeş üçyüzotuzdört sıfırbir onbeş.
Ay ben de baktırdım ona ama yüz yüze baktırma şansım olmadı ::KK43: çok istiyorum yüz yüze baktırm
sanırım Bursa'da iyi bir falcı yok:KK51:

X