Bursa'da Falcı

Merhabalar,

Eskişehir'de Aytaç Bey'i arayarak telefon ile bakım yaptırdım ve söylediklerinden çok memnun kaldım.

Kendisine xxxxxxxxxxx telefonundan ulaşabilirsiniz, nette de zaten sayfası var. Aytaç Öztürk diye. baktırıp olumlu düşünenler de var tanıdığım. İsteyenler arasın, 50TL

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar baya sizin yazdıklarınızı okudum ama yetişemedim:) kaç yıldır deneyenlere sesleniyorum......tavsiye edeceğiniz fiyatı çok uçuk olmayan bir falcı arıyoruz işte bu diyebilceğimiz tecrübelerinizi bizimlede payşaşırsanız sevinirim..su falı kahve falı ikiside olabilir.....

bnmde komsum gıdıyor ayseye haftaya ıkımız gıdıcez..
oturdugum sıteden kadınlarda demıstı aynı oda da bırılerı olunca onlara soylıcegınıs ana soyluyor dıye
kafası karısıyormuss...
ben ayrı baktırmak ıstıyorum ztn.. herkesın ozelı kendıne..
sen aksam saatlerınde mı gıttın.............bu ayşeye gittiniz mi acaba memnun kaldınız mı yerini tarif edermisiniz ...telinide verirseniz çok sevinirim:)

Merhabalar,

Eskişehir'de Aytaç Bey'i arayarak telefon ile bakım yaptırdım ve söylediklerinden çok memnun kaldım.

Kendisine xxxxxxxxxxx telefonundan ulaşabilirsiniz, nette de zaten sayfası var. Aytaç Öztürk diye. baktırıp olumlu düşünenler de var tanıdığım. İsteyenler arasın, 50TL

Bence reklam. Ben aradim, telefonda bakti. Fakat bilerek sordugum 3 sorum vardi, yani cevaplarini biliyordum; yanlis cevapladi. ayricaaa... Bu cocuk sana asik degil, gel baglayalim bunu diyor illa.. Ucuk fiyatlar tabi ki... İlla ki faydalananlar vardir, bu sitede hakkinda anlatilanlari da bana soyledi, yani bakiminda suda birseyler goruyorlarmis falan... Bu siteyi de takip ettiginden eminim.

Merhaba arkadaslar, ben meshur Ebru Gundesin falcisi hakkinda neler dusundugunuzu ogrenebilir miyim? Gidilmeli mi, soyledikleri dogru mu, yanlisini yakalayan var mi...
Yardimci olursaniz cok sevinirim
Gittikten sonra ben de yorumlarimi paylasacagim burda.

Bence reklam. Ben aradim, telefonda bakti. Fakat bilerek sordugum 3 sorum vardi, yani cevaplarini biliyordum; yanlis cevapladi. ayricaaa... Bu cocuk sana asik degil, gel baglayalim bunu diyor illa.. Ucuk fiyatlar tabi ki... İlla ki faydalananlar vardir, bu sitede hakkinda anlatilanlari da bana soyledi, yani bakiminda suda birseyler goruyorlarmis falan... Bu siteyi de takip ettiginden eminim.

siz telefonda mı baktırdınız yüz yüzemi? uçuk fiyat derken mesela ne kadar? topiğe suya bakıyor falan diye yazan olmuş, merak ettim baktırmak istiyorum çok pahalıysa boşuna aramıyayım dedim. bilgisi olanlar paylaşabilirmi?

siz telefonda mı baktırdınız yüz yüzemi? uçuk fiyat derken mesela ne kadar? topiğe suya bakıyor falan diye yazan olmuş, merak ettim baktırmak istiyorum çok pahalıysa boşuna aramıyayım dedim. bilgisi olanlar paylaşabilirmi?

50 tl. Telefondan bakti. Dedigim gibi, durum bu. Ama herkese ayni olacak hali yoktur belki de.. Karar sizin. Sonucta gel istersen, suda kisileri izleyebilirsin kendin de gorebilirsin falan deyince, sasiriyosun. Ama bu da her dediginin dogru olacagi anlamina gelmiyor sanki...

Ucuk fiyat, 100lerce lira mesela :) ama etkili olabilir yaptiklari, bilemiyorum. Buyuye giriyor, beni aşar

yazmayı unutmuşum aytaç beyi soruyorum arkadaşlar? çok ihtiyacım var

Cok ihtiyacin varsa, Ankarada Muzaffer Karakas var. Aytac hoca tarzi. Ama yanlisini bilmiyorum ben onun. Cok mesgul bir adam zaten. Ofisi var, salon kadar :) Neye ihtiyacin oldugunu bilmiyorum ama, sagligini bile duzelttigi insanlar var tanistigim.
Temiz bir insan

Merhaba,

Ben üzerimde büyü olup olmadığını öğrenmek istiyorum bunun için birilerini arıyorum ama hiç bulamadım. Bir kadın varmış altıparmakta uğrak büyü nazar gibi şeylere iyi geliyormuş. Bunu söyleyen kişi kendisi gidiyor o kadına ama bana ne adını ne de adresini verdi güya kadın hoca gibi tanınmak istemiyormuş. Bu tarz şeyler duyan bilen var mı? Konak köyündeki bekir hocaya gittim ama üzerinde birşey var mı bakmıyor ne var ne yok söylemiyor. Bilen varsa acil ihtiyacım var???:KK52:

Merhaba,

Ben üzerimde büyü olup olmadığını öğrenmek istiyorum bunun için birilerini arıyorum ama hiç bulamadım. Bir kadın varmış altıparmakta uğrak büyü nazar gibi şeylere iyi geliyormuş. Bunu söyleyen kişi kendisi gidiyor o kadına ama bana ne adını ne de adresini verdi güya kadın hoca gibi tanınmak istemiyormuş. Bu tarz şeyler duyan bilen var mı? Konak köyündeki bekir hocaya gittim ama üzerinde birşey var mı bakmıyor ne var ne yok söylemiyor. Bilen varsa acil ihtiyacım var???:KK52:

Mail adresini yaz istersen ozelden. Senin gibi ben de muzdariptim. Reklam falan diye dusunursen, ankarada fal konusunda bayagi yorumum var, taniyabilirsin ordan. Hoscakal

Slm..!
Bu bahsettiğiniz kişi hangi yılvar da oturuyormuş 5 tane yılvar var diye biliyorum ben. Bu arada bende yılvardayım bizim sitede öyle biri yok acaba hangisi ..?

Hangi yılvar da olduğunu bilmiyorum .Ama yanılmıyorsam adı sevilay dı.Fal bakmıyor sorunlarınız, hastalıklarınız için dua okuyor. nasıl etkili anlatamam.Kendisi ne ulaşmayı çok istiyorum :KK43: inşallah bulmama vesile olursunuz.

ben bi ara ona da gittim boşa para vermeyin herşeyi birbirine karıştırıyo..

peki iddaa ettiği gibi araç kullanmadan duru görü yeteneğiylemi söylüyor bana telefonda film izler gibi görüyorum ben hayatları dedi çok ilginç geldi bende merak ettim hiç öyle biriyle tanışmadımda bide bursada kimse yokki fal baktırcak senin beğendiğin kimse varmı canım kimi önerebilirsin

peki iddaa ettiği gibi araç kullanmadan duru görü yeteneğiylemi söylüyor bana telefonda film izler gibi görüyorum ben hayatları dedi çok ilginç geldi bende merak ettim hiç öyle biriyle tanışmadımda bide bursada kimse yokki fal baktırcak senin beğendiğin kimse varmı canım kimi önerebilirsin

internetten var öyle şeyler tatlım eşyaya bakıp öyle konuşuyolarmışda bana pek samimi gibi gelmedi sen yazınca bende baktımda.

X