- 25 Ekim 2010
- 104
- 1
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
Kizlar anladigim kadariyla siradan falcilarla takiliyorsunuz su siralar :))
ebru gündesin falcisi Umut icin bi kiz cok cok iyi demisti (bu muhabbetler hatta kükürtlü sachada iftar sofrasinda oluyordu :) )
umut her ay kurban kesip 7 kapiya dagitiyormus o adresleri yardimcilari söylüyormus ona, fal baktiklari kisileri yönlendiriyormus o herifden ayril o ise girme felan gibi ve hep iyi yönde oluyormus vs vs
ama coook pahali 2009 da 100 tlydi
yıldızname bakan bırını bulsam su dakka durmam canım.. ama bılmıyorum bursada
belkı gul abla bakıyordur. cunku kartında oyle yazıyor.. ama hıs sormadım kendısıne bakıomusun dıye
ama yıldıznameye herkes bakamaz.
eskıden hocalar bakardı.
tum yaşantına bakılıyor onda.
suya bakana gıdelım nihanım .. birsen banada acayip negatif elektrik yukledi.. ordan cıktıgımdan berı uzerımde agırlıkla dolaşıyorum .... bi dahamı asla.!
hem ben sana o gun telefonda yarım saat ne anlattım ya gıttın paranı boşa verdın gul ablaya gıdeydın ya :)))
fal bakmayı bırakmış mı yani???
Umutun bende numarasi vardi sayet evin icinde eski telefonumu bi bulabilirsem isteyenle paylasirim.Ben hic aramadim.
Suya bakan bi kadin taniyorum carsambada cicim pastanesinin karsisinda oturuyor.Onunda gayet iyi oldugunu söyliyebilirim...
Yildizname yle ilgili bilginiz varmi, Kurandan bakiyorlar diye duymustum ?
Merhabalar ..
Yıldıznağme ye hocalar bakıyor diye bir tabir kullanılmış . Öyle birşey yok. Deniz Bey gayet iyi bu konuda . Ve 6.his ile değil eğitim ile olabilecek birşey..
Gül Hanım konusunda .. Gül hanımda asla negatif bir olumsuzluk olamaz. Çünkü zaten kendisi enerji ile bakıyor ve iddia ediyorum bu konuda gerçekten çok iyi. Çünkü ona söylemediğim hiç bahsini bile geçirmediğim herşeyi önüme sundu. Ve zaman vermez .. Ama zaman verdiği olursa eğer yine iddia ediyorum o dilim içerisinde olur.
yaren ne dedıgını hıc anlamadım canımm
canım neyi anlamadın..bende onu anlamadım...:)))))