kizlar ben yillar önce teyzem tarafindan götürüldüm ayseye. Hani demissiniz ya bizi soka ugraticak biri lazim diye iste ben o gün o soku yasadim. biraz detayli yazicam haberiniz olsun :))
22-23 yasinda falanim fakat üzerimde bol bi jeans ayagimda spor ayakkabilar üzerimde micky mous tarzi bi tshirt. saclarimi ortadan ikiye ayirip örmüsüm. makyajda yapmadigim icin tip olarak en fazla 19 gösteriyorum. teyzemle alisverisden dönmüsüz ayseye fal baktiricaz cafede... ben ürkünc bi teyze bekliyorum ama karsima gayet süslü genc bi kadin cikti. eline fincani aldi ( fincan hala kapali ) ofisime gecelim dedi yürüyoruz bana döndü senin esinin adi A harfiyle basliyor adida bu dedi ben orda agzim acik kaldim ne alyans var parmagimda nede evli bi kadin havasindayim yani bana bakipda evli oldugumu anlamis olamazdi. fal bakmaya basladiginda cooooooooook hizli konusuyor teyzem söylediklerini yazmaya cabaladi yetisebildigi kadariyla. evliligimle ilgili herseyi bildi. kayinvalidemin adini bildi. kedi besledigimi bildi.babamin ve babaannemin hastaliklarini söyledi . babanda tansiyon cikicak babaannen düsüp kolunu kiricak dedi. osman kim diye sordu tanimiyorum öyle birini dedim iyi ozaman tanisicaksin dedi ( 3 yil sonra tanistim) meleknur diye bi bebek var dedi yok öyle bi bebek dedim var iste dedi cok kismetli falan dedi. simdi aklimda kalanlar bunlar ama yaklasik 30-45 dakika nefes almadan konustu bu hafta icinde altinlarini kaybetmissin surda burda diye tarif etti ama malesef bulamadim
neysee ben soklar icinde ayseden ciktim eve gittim teyzemden baska kimsede bilmiyor falci muhabbetini. Kuzenim seray geldi "fal baktirdim bi kadina bana dediki senin uzakda yasayan ama simdi bursada olan seninle yasit bi akraban var ona söyle benim teyze kizi ayseye mutlaka gitsin muska yapmislar ona"dedi. Ben daha ayse sokundan kurtlulamamisken 2ci soku yasadim ohaaa falan diyorum . meger biz 2 kuzen ayni anda teyze kizlarinda fal baktirmisiz :))) ( muska olayi icinde ayse bana bi kagit vermisti al bunu yak küllerinide bi saksiya göm demisti )
kapi caldi bu sefer büyük kuzen geldi yaninda daha ilk defa görücegim minik kiziyla "ayy masallah bu fistigin adi ne ??" diye sordum sormaz olaydim gelen cevap MELEK NUR!!!!!
ertesi hafta yengemi götürdüm yengemdede herseyi bildi. benim 2ci fal cok sallamasyon oldu ama jeepler doktorlar mardinler felan :))) kendimi bi an fal baktiriyor degilde sila dizisinde hissetmistim :)))
2009 yazinda istanbulda tanistigim bursali arkadaslarimda ayseyi taniyorlarmis onlarda cooook memnun kalmislar ama telefonu olmadigi icin bir daha gidemedik
((