Bursa'da Falcı

canım senim senin oldu galiba..evet bende gül hanım diyorum.favorimmm...
yazmışlsın ya ZM ye bunu anlamadım...
senim senin oldu ne demek :26:

iş nasıl gidiyor bu arada :KK61:

aaa evet şimdi gördüm:)))senin yazacağıma senim olmuş..onuda silmemişim:))iş olmadı..

Kizlar dün gece internetde biraz arastirma yaptim yildiznameyle ilgili.bugüne kadar yasadiklariniz gelicekte yasicak oldugunuz tüm önemli seyleri söylüyormus mesela hastaliklar evlilikler is gibi herseyi döküyormus yildiz haritasi falan cikartiliyormus

baktigim sitede 200 tl yaziyordu ücret olarak. Cok pahali yaa ... Ben artik korkuyorum resmen cünkü 200 tl vericeksin sonra büyü var diye kafani bulandircaklar onu bozdurmak icin yine bi 200 tl bayilcaksin vs vs

keske icinden geldigi icin bakan para talep etmiyen birileri olsada bizde o 200 tl leri gönlümüzden koptugu icin versekk

arkadaşlar merabalar...
bu falla ilgili bütün yazdıklarınızı dün gece okudum ve bende bu aralar falcıya gitmek istiyorum...
bu arada daha önceden bu soğukkuyuda oturuan meryem e gitmiştim...tarot ve kahve falı bakıyor fazla bişey söylemiyor akabininde büyü var üzerinde falan deyip okuması içinde ayrı para alıyor...(bilgilerinize)
eğer bi fala gitme organizasyonu düzenlerseniz bende katılmak isterim:KK1:

hoşgeldin cnm aramıza
eğer bir organizasyon düzenlersek senide ççağırırız.
siteyi sürekli takip et olurmu??

canım hosgeldın sendee...
organızasyon duzenlerız su karlar fln bı kalksın havalar yumusasında..

meryemı bız yarenle hıccccc begenmedık 50 lıra da cabası
ama ben baktırmadım ztn..
ordakıler baktıgı falı dınlemem yettıı...

yarene de buyu var dedı bozucaklarmıs 300 lıraya :)))

kızlar bugün su falına bakana gitmeyi düşünüyorum .. gelen var ise ulaşsın :)

Ggelmek isterdim ama bugün maddi olarak pek uygun zamanda değilim ne yazıkki :2:

Bişey dicem ben Meryem Hanımada gittim Seçil Dönerin yanındaki.. bana mı böyle iyi geliyor bunlar bilmiyorum ama :) Beğendim .. Hayatımdaki şimdiye kadar olanları bildi .. Gerisini gelecek gösterecek.. Çokda tatlı bi bayan :)
Gül Hanım mı Meryem Hanım mı derseniz .. Gül hanım'ı hepsinden ayrı bir yere koyuyorum. Gül Hanım'ı yine tek geçiyorum.

canım geç kaldım demek kı
ızlenımlerını paylasırsın topıge gırdıgınde

su kadının yerını guzelce bı tarıf edersen bızde gıderız
semt tam olarak neresı ve nasıl gıdılıyor ?

birsenin bana cok onemlı bı konuyla ılgılı verdıgı tarıh gectı....
kı uzerınebasa basa soylemıstı
bak gorursun cıkmazsa ben burdayım dedı :)))
ben bu kdr kesın konusmalarına sınır oluyorum.. olmamasına degıl
sonucta fal bu olur olmaz o ayrı ama bunu yapmasınlar

deniz bana gelecekle ilgili birşey söylemedi bile doğru düzgün
ama birsen sürekli alkollü olurmuş
kafası hep iyiymiş yani
saçma sapan hareketlerinin nedeni bu olabilir.

bnde yarın bir arkadaşla gidicem bir falcıya 5 tl ye bakıomuş ve giden arkadaşlarm iyi baktığını söylüyor inş. öyledir en azından kaybetçek bişeyim yok

Bursa' da eskiden Mavi gözlü sarışın göçmen bir falcı varmış. Kadın daha sen evin avlusuna girerken senin hakkında konuşmaya başlıyormuş. Benim komşular gitmiş zamanında ve kadın onlar daha oturmadan hoşgeldiniz malatyalı' lar demiş ve başlamış. Suya ve kahveye bakıyormuş. Kocası da kahveleri pişiriyormuş. Komşularımız taşındı, bileniniz varmı. Yakında Bursada bir işimiz olacak o zaman bulursam gitmeyi düşünüyorum. Birde şu Burç sineması hangi semtte lütfen yazarmısınız. Gelince oraya da gidebilirim. Şimdiden teşekkür ederim. ve KAÇA bakıyorlar bu önemli bence:21:

eftt fal orginizasyonunu kaçırdım:KK43: o kadar da hergün girip bişey varmı diye bakıyordum kii cumartesi bakmayacağım tuttu :) neysee gitmeyen arkadaşlarla en azından gidebiliriz nasıl baktığına dair yorumlarını yazarsan sevineceğiz:KK1:

Bişey dicem kızlar geçmişe dönük yazışmalarınıza baktım da bu Hamzabeydeki falcıdan memnun kaldınız mı? Orası karışmış. Bir de Soğukkuyu Seçildöner in ordaki Meryem Hanım'ı bulamadıysanız teli bende var Cumartesi ona da gittim.

X