- 19 Şubat 2009
- 2.729
- 9
- 40
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
denizi çok övdüler bende merak etmedim değil açıkçası
sadece fiatı oldukça yüksek geldi bana
sadece fiatı oldukça yüksek geldi bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet nihancım gidelim yarenide alırız.. suya bakanı zm arkadaşımız cok ovuyor once onu deneyelım
denız 100 lıraymış ama bılıomusun bızım yarene cok yakın oturuyor evını fln bulduk
ama 100 lıra............
zm gıttıysen bızede bılgı verırmısın nasıldı yorumları denız beyın ?
istanbul'daki falcılar topiğinde bi arkadaş deniz'e baktırmış. söylediği hiç bi şey çıkmadı, boşuna paranızı kaptırmayın yazmış. son sayfalarda hatta...
ben cok memnun kaldım.ve bence bir kişiyi kötülemeden önce onu bir arastırın derim ben cok arastırdım hepsını denedimde butun basın adamın pesınde tabıkıde bende basın cı olarak bende
adam ısını ıyı yapıyorkı alısveriş merkezlerı bile adamın pesıne dusmus bır bakın derim googleden benım bircok unlu medyumlarla calısmalarım oldu hepsıne saygı duyuyorum.
ama işini bilen ve yapan gercek kişi azdır bu turkıye ıcınde gecerlı bazı kısıler aynı ısımlerden benzerlıkten bıle cırkın yapıya gırebılır. muhum olan bır medyuma gıtdınızde sıze soru sormadan bılgı vermesıdır. yoksa ne anlamı var. bu konuda daha önce tempoda bır cok yazı yazdım bızler hemen ıkı kelımeyle avunup soylediğinin zamanını beklıyoruz olacakmı dıye aslında bır medyuma neden gidıyoruz ılk once onu dusunup ona göre gıtmek onemlı olandır. bır cok kısı medyumun bıle ne anlama geldını tam bılmıyor.medyumla falcılar karıstırılıyor. ıkısı cok farklı olay bunca zaman bır cok test ler yaptım bu konuda paylaşıma acık biriyim ben kımseyı ovmuyorum veya kırmak veya meslekı konumuna saygızsızlık etmek ıstemem ama bır kısıye gıtmeden once arastırın derım. hemen bır kısı dedı dıye gıtmek ancak maddı kayıpdır.neyse kızlar ben soylemek ıstedımı soyledım
Yıllar önce arkadaşlarla birsene sık sık giderdik
şimdi kaça bakıyo bilmiyorum
evinide taşımış zaten
tel nosunu verecek arkadaş vermedi
ben kaybettim ne yazıkki
ama ben birsenden çok memnundum
diğer başlıkta yazan arkadaş da bir çok kişi dolaştığını yazmış, sizin gibi. o diğer kişileri de paylaşmış, siz de paylaşın lütfen memnun olmadıklarınızı. hem böylece samimiyetiniz daha net anlaşılır. baktığımda üye olduğunuz günden (dünden) beri tek isim söylüyorsunuz.
deniz beyi bende çok merak etmiştim, tv'de gördüm iki kez. alışveriş merkezindeki sevgililer günü programından da haberim var. ama medyum, falcı gibi değil haklısınız. o yüzden bir tek kişinin bile kötü demesi benim ilgimi bitirdi. iyi günler...
birsenin yeri tam olarak nerde ve kaça baktı
Birsen'in adresini öğrendim. Heykel Ptt'nin arasına girip okulu geçince tostçunun yanındaki ahşap binaymış.
Feriha'nın adresi karışık hem zaten yakında Mudanya'ya taşınıp bi daha da bakmayacakmış