- 10 Haziran 2018
- 1.203
- 1.479
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #2.381
Henüz gidemedim, kardeşim rahatsızlandı.GİTİİNİZMİ ACABA BEKİR HOCA'YA MEMNUN KALDINIZMI ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz gidemedim, kardeşim rahatsızlandı.GİTİİNİZMİ ACABA BEKİR HOCA'YA MEMNUN KALDINIZMI ?
Henüz gidemedim, kardeşim rahatsızlandı.
[/QUOTE
çok geçmiş olsun.
Bende çok aradım ama bir türlü bulamadım Umut Bey'in numarasınıMerhaba bana özelden umutun numarasini atar misiniz varsa bir arkadaşım için baya önemliymis
Benimde numaraya ihtiyacım var özelden yazabilir misinizKızlar bende umutun numarası var isteyen ulaşsın özelden yazayım.Fakat beklentinizi yüksek tutmayın.İki kuzenimi söylediği herşey çıkmıştı seneler once.Onların referansıyla gittim.Bana hiçbirşey soylemedi.Sende görünmüyor dedi kapattı.350mi 400 mü ne fiyatı
Numarayı gönderebilir misiniz?Kızlar bende umutun numarası var isteyen ulaşsın özelden yazayım.Fakat beklentinizi yüksek tutmayın.İki kuzenimi söylediği herşey çıkmıştı seneler once.Onların referansıyla gittim.Bana hiçbirşey soylemedi.Sende görünmüyor dedi kapattı.350mi 400 mü ne fiyatı
Bende alabilirmiyim Umitun numarasınıKızlar bende umutun numarası var isteyen ulaşsın özelden yazayım.Fakat beklentinizi yüksek tutmayın.İki kuzenimi söylediği herşey çıkmıştı seneler once.Onların referansıyla gittim.Bana hiçbirşey soylemedi.Sende görünmüyor dedi kapattı.350mi 400 mü ne fiyatı
BenisterimKızlar bende umutun numarası var isteyen ulaşsın özelden yazayım.Fakat beklentinizi yüksek tutmayın.İki kuzenimi söylediği herşey çıkmıştı seneler once.Onların referansıyla gittim.Bana hiçbirşey soylemedi.Sende görünmüyor dedi kapattı.350mi 400 mü ne fiyatı
Ursada umutum nosunu nasıl bulabiliriz yaa bende onun nosunu arıyorumYazan arkadas YouTube adresini vermiş oradan ulaştık Venüs hanıma.sanirim burada telefon numarası vermek yasak.ama orada yaziyordu numarasi aradik randevu aldik.sanki kartlar bahane gibi ,çünkü kartlara çok fazla bakmiyor çok memnun kaldik