- 13 Aralık 2009
- 986
- 22
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #2.221
Hadi yaa işte insan arayış içinde olunca çok zor Allah kolaylık versinGül cafe güle gittim kapalı cafesi randevuyla bakıyor ve dedikleri çıkmıyor ben ne söylersem kanundur çıkar deri yalan 2 sene önce gittik 100 er lira param gitti
Üçlemek nası bişeyNe 3 letcem adam uyuyor o esnada benzine yazık
Galiba 3 kere üstüste gitmekÜçlemek nası bişey
Aynen öyleGaliba 3 kere üstüste gitmek
Canım o sayfayı okudum ben ama esinin numarasını yazmışlar Sabriye hocanın hala bulamadım. Bir de Nilüfer Konaklı da bir hoca varmış ama giden varmı buradan
Bende gitmek istiyorum adresi varsa bana gönderirmisinizGünaydın UMUT hakkında neler düşünüyorsunuz giden var mı aranızda ?şu pahalı olan varya o
gittiniz mi umuta acaba bana acil cvp lazım. yarına randevu aldım ama çok pahalı eğer değmeyecekse gitmeyeyim.Günaydın UMUT hakkında neler düşünüyorsunuz giden var mı aranızda ?şu pahalı olan varya o
Kusura bakma daha yeni gördüm çünkü telefonum servisteydi yeni geldi o yüzden şimdi yazabiliyorum,umut kötü değil iyidir ama biraz kafa karışıklığı yarattı bende ben ara ara giderim geçmiş şimdi ki zaman kişilik analizleri iyidir ama gelecek adı üstünde gelecek yani sadece allah bilir ki bende çıkmayanlar da oldu veya dediklerinin tam tersi çıktı senin nasıl geçti memnun kaldın mıgittiniz mi umuta acaba bana acil cvp lazım. yarına randevu aldım ama çok pahalı eğer değmeyecekse gitmeyeyim.
adres, mesaj atcaklardı atmadılar ben de gitmedim. açıkcası geçmiş şimdiki zaman biçok falcı biliyo 400 tl bunun için fazla bence. gitmediğime üzülmedim yaniKusura bakma daha yeni gördüm çünkü telefonum servisteydi yeni geldi o yüzden şimdi yazabiliyorum,umut kötü değil iyidir ama biraz kafa karışıklığı yarattı bende ben ara ara giderim geçmiş şimdi ki zaman kişilik analizleri iyidir ama gelecek adı üstünde gelecek yani sadece allah bilir ki bende çıkmayanlar da oldu veya dediklerinin tam tersi çıktı senin nasıl geçti memnun kaldın mı
Yalnız randevunun olduğu gün için bir gün önceden senin teyit mesajı atman gerekiyordu adım soyadım bu yarınki randevuma geliyorum diye onu yapmadıysan ondan gelmemiş olabiliradres, mesaj atcaklardı atmadılar ben de gitmedim. açıkcası geçmiş şimdiki zaman biçok falcı biliyo 400 tl bunun için fazla bence. gitmediğime üzülmedim yani
o gün konuştuk zaten akşama adres mesajı atıcam dedi. atmadı.Yalnız randevunun olduğu gün için bir gün önceden senin teyit mesajı atman gerekiyordu adım soyadım bu yarınki randevuma geliyorum diye onu yapmadıysan ondan gelmemiş olabilir
Nerede canım bu cafe biraz daha ayrıntılı anlatirmisinGül Fal Cafe hanımlar... Gül Hanım benim şimdiye kadar gördüğüm en iyi falcılardan biri. Fazla bilinmiyor ama...
Bulabildinizmi?Bursa nalbantoğlunda kadın hoca varmış kader kısmet açıyormuş bilen var mı