Bursa'da Estetik Cerrah tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi aloft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
--------------------------------------------------------------------------------

merhaba bende burun estetiği yaptırmaya karar verdim prof Mesut özcan mı yoksa opt dr Bülent beye mi bir türlü karar veremedim.ıki doktorlada görüştüm Bülent bey sanki daha fazla burun ameliyatı yapıyormuş gibi geldi. Ben oradayken 2 burun ameliyatından çıkmıştı ve kontrole birazdan başka hasta gelicek istersen bekle dedi.Tek kafama takılan ameliyat sonrası Bülent beyin hastasıyla ilgilenmediğini söylüyorlar. Mesut beyde tam tersi öff karar veremiyorum ameliyattan sonra hastaları gördüm 3 saatte eve gönderiyor Bülent bey ürkütücü geldi. Mesut beylede ilgili yorum bulamıyorum buda fazla ameliyat yapmadığını gösteriyor. Yardım lütfen...

ben bülent beyin hastasıyım 9 ay oldu ameliyat olalı burnumdan ilgileniyor bence söylentilere kulak asma...

Kızlarr bursada acıbadem hastanesinde burun estetiği olanlarr varsa yazarmısınız araştırma yapıyorumda:sinifsinif:

merhaba balsurat,

Bursada Murat Ceran a bir arkadaşım ameliyat oldu,bence sonuç gayet güzel,görüşmeye giitğimizde bir kaç ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını görme fırsatım oldu, doğal estetik olduğu anlaşılmayan burun estetiği gerçekleştiriyor,fikir edinmek için görüşebilirisin bence:)

bende estetic international a oldum bülent beye ve çokk memnun kaldımm herkese tavsiye ederimm..

Sanırım bir ben şanssızım bu dr. la ilgili....Çünkü benim burnum hiç güzel olmadı...senağlama.

bülent cihantimuru asla tavsiye etmiyorum ben göğüs ve burun ameliyatı olmuştum göğüsüm ameliyat sonrası sarktı dikiş izleri acayip belli oldu,burun ameliyatı görünüşte güzel ama nefes almamda sorunlar var sonrasında hiç ilgilenmedi çok kaba davrandı şoklar yaşadım resmen çok para göz gibi geldi bana.Sonra murat tezcana gittim tekrar hem göğüs hem burun ameliyatı oldum çok riskli bir ameliyat olacağını söylemişti çünkü estetik yapılan dokuya tekrar müdahalede sorunlar yaşanabileceğini buna hazırlıklı olmam gerektiğini söyledi.Ameliyatlarımı yaptı ve inanılmaz güzel oldu sarkan göğüsümü küçülttü ve tekrar düzeltti dikiş izlerini minumum seviyeye indirdi ,burnumsa hem çok güzel, hem nefes alışımda problem yaşamıyorum şükürler olsun çok ama çok memnunum.Kesinlikle tavsiye ediyorum.

tam diyorum iyi bir doktor buldum galiba... dememe kalmıyor onunla ilgili de birşeyler duyuyorum, okuyorum... offff....

merhaba kızlar bende bülent cihantimura oldum ameliyatı.daha doğrusu ben bülent bey yapacak diye biliyordum oysa yakup aslan yapmış benim ameliyatımı.moralim çok bozuk ameliyatımın kötü geçtiğini düşünüyorum.6 hafta önce ameliyat oldum görünüşüyle ilgili bir şikayetim yok ama gözlerimin altı hala belirgin bişekilde mor ayrıca nefes almada problem yaşıyorum ve nefes alırkende iğrenç bi şekilde sümük kokusu alıyorum.ne olur başından geçmiş olan varsa bana yardımcı olsun.

nefeste problem ilk 2-3 ay icin normalmis sanırım, kokuya gelincede 6 ay boyunca olabilirmis o koku, bende 2 ay önce oldum ara ara alıyorum o kokuyu. morluklar icinde kremler var isim verip yanlıs yönlendirmek istemem seni, doktoruna sordugunda o hangi kremi kullanman gerektigini söyler.

arkadaşlar mehaba, bende çok yakın zamanda burun estetiği olmayı düşünüyorum fakat karar veremiyorum kime olsam. hatta estetik cerahı mı kulak burun boğazcı mı onada karar veremedim. benim aklımda murat tezcan yada bülent cihantimur var fakat Bülent cihantimur'a pek güvenemiyorum eleştirilerini duydum. murat Tezcan ile ilgili birşey bilmiyorum netten buldum bir de Erhan Şafak var çekirgede bunlar ile ve fiyatlarıyla ilgili bir bilginiz var ise ve paylaşırsanız sevinirim çok önemli gerçekten.

arkadaşlar bana kimse yardımcı olmayacak mıı? dün gittim Murat Tezcan ile görüştüm içime sindi gibi ama onunla ilgili de çok yorum bulamadım sitede.bir bilgisi olan var mı? bir ay içerisinde olmayı düşünüyorum.

arkadaşlar ben özel konurda geçen sene ameliyat oldum..makul bi fiyata diyim.. kaan sözer yaptı ameliyatımı.hemde kulak burun bogazcı erbil bey girmişti ameliyatıma.. şekli kalkık olması çok güzeldi fakat sağ tarafında kıkırdak büyümesi oldu bi de zaten burnumun yanları açılmamıştı 1 sene sonra bu yaz yine bi ameliyat oldum..tavsiye eder miyim ederim.. o fiyata çok güzel bi burnum oldu.bi de konurda ömer bey var herkes ondan da memnun bende tavsiye ederim..

canım , ben de doktor arastırıyorum.pazartesiye mesut özcan'a randevu aldım.murat tezcan ve ömer buhsemle de görüsmeyi düsünüyorum.ama kaybedecek fazla vaktim de yok mesut özcan'la da konus istersen.bursadaki tüm estetik cerrahların hocası diyorlar

ya evet mesut ozcan`ida aradim gecen gun ama benim isten ciktigim saatte denk gelip gidemedim. sen gorus bakalim aklina yaticak mi? cunku benimde cok vaktim kalmadi, kasimda yaptirmayi dusunuorum ama kime hala kararsizimi. eger Murat Tezcan`a yaptirirsam Konurdaki Erbil Bey de girecek kulak burun bogazci olarak. burnumdan et alinacagi icin .

cnm sende bugun mesut ozcanla gorustukten sonra yorumunu yaz beklııorum. O acaba acık mı kapalı mı yapıyor. Murat tezcan kapalı ameliyat yapıyormus. Bana 3300 fiyat verdi. Birde ben ozelden henuz msj atamıyorum bilginiz olsun arkadaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…