Bursa'da Estetik Cerrah tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi aloft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçmiş olsun ranıp bende burun ameliyatı düşünüyorum aslında ist.da düşünüyordum ama sen sonuçtan memnun olduğunu söyleyince bursada da olabilirim diye düşündüm ameliyatının üstünden 20 gün geçmiş şimdi nasıl hissediyorsun canım kendini,umarım herşey yolundadır. Rica etsem resminin öncesini ve sınrasını gönderirmisin?

Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum hala şişlikler var ama dışardan belli olmuyor ben hissediyorum bir tek..şişlikler inmediği için tam şekli belli değil ama resmimi yollayabilirim sana özelden mail adresini yollarsan bana gönderirim tatlım..

selam arkadasim bende Bursa da yasiyorum ve erkek kardesimin burun estetigi icin bir doktor arastirmasi yapiyoruz. Bulent Cihantimuru duydum bende Cekirgede ozel yeri varmis.Gorusmeyi dusunuyoruz ve ona burun estetigi olan birileri ile konusmayi dusunuyorum.
Cunku kardesim 18 ay once bir burun ameliyati gecirdi solunumla ilgili problemi ve estetik acidan sorunlari olustu.O nun tekrar mutlu olmasi icin bukez gercekten isinde iyi bir doktora ihtiyacimiz var.Sen durumundan mennunmusun ve bana fotograflarini atabilirmisin?
Doktoru tavsiye ediyormusun ve ona ameliyat olmuş başka kişileri tanıyormusun Bursada?
Kardeşim geldi Bursaya ve doktorla görüştü ama emin olabilmek için hastalarıyla görüşmeyi çok istiyor ve doktora burun esteteği sonrası kontrole gelecek hastalarla görüşmek için randevu alcaz yeniden.

Beni bilgilendirirsen çok sevinirim...

Selam arkadasim bende Bursa da yasiyorum ve erkek kardesimin burun estetigi icin bir doktor arastirmasi yapiyoruz. Bulent Cihantimuru duydum bende Cekirgede ozel yeri varmis.Gorusmeyi dusunuyoruz ve ona burun estetigi olan birileri ile konusmayi dusunuyorum.
Cunku kardesim 18 ay once bir burun ameliyati gecirdi solunumla ilgili problemi ve estetik acidan sorunlari olustu.O nun tekrar mutlu olmasi icin bukez gercekten isinde iyi bir doktora ihtiyacimiz var.Sen durumundan mennunmusun ve bana fotograflarini atabilirmisin?
Doktoru tavsiye ediyormusun ve ona ameliyat olmuş başka kişileri tanıyormusun Bursada?
Kardeşim geldi Bursaya ve doktorla görüştü ama emin olabilmek için hastalarıyla görüşmeyi çok istiyor ve doktora burun esteteği sonrası kontrole gelecek hastalarla görüşmek için randevu alcaz yeniden.

Beni bilgilendirirsen çok sevinirim...

Daha yeni gördüm mesajını kusura bakma arkadaşım

6 martta oldum ben ameliyatımı,ameliyat olmadan önce ben de çok doktor araştırdım,bursada ankarada bir kaç doktorla konuştum yaklaşık 6 ay doktor araştırmamla geçti..

Bülent bey'in sizin de bildiğiniz gibi çekirgede kliniği var,ameliyatları da orda yapıyor.
ben ameliyattan sonra hiç bir sıkıntı yaşamadım,yüzümde şişliklerin olmasına rağmen ameliyattan sonra 6.günü iş yerime geldim çalışmaya başladım.
şekil olarak da çok memnunum,
bülent beyin kliniğine gittiğimde orda ameliyattan yeni çıkan ve kontrole gelen hastalarıyla karşılaştım çok fazla konuşma fırsatım olmamıştı onlarla açıkcası ama bülent beyin müşterilerini görünce güven geliyor insana.

bülent beye ameliyattan önce sadece şunu söyledim,burnum çok yapay olmasın.çok fazla kalkık,yüzümle orantısız olmasın dedim ve sonuçtan çok memnunum,
özel mesajlar kapatılmasaydı adresini gönderip ordan resim yollardım size ama mail adreslerini buraya açık bir şekilde yazmak forum kurallarına aykırı bildiğim kadarıyla,başka bir soru sormak istersen seve seve yanıtlarım..

Evet arkadasim son bilgileri bizimle paylasabilirmisin? Nasil oldu burnun begendin mi? Bir problem var mi?

Merhaba ameliyat olalı bu hafta tam iki ay oldu,dışardan gözüken hiç bir şişliğim kalmadı,fakat burun içinde hala rahatsız etmeyen şişlikler var..biliyorsunuz doktorlar hep diyor burnun tam oturması 6 ay bir sene içinde oluyor...
şu anki halinden çok memnunum,nefes alma sorunumda ortadan kaltı,hiç bir şikayetim vs.. yok..

Cok sevindim mutlu olmana. Umariz bizde karar kilabilriz Bulent beyde:bbo:

Arkadasin doktoru Ferruh Fersci olmali.Daha once Vatan hastanesindeydi ve ben 18 yasinda nefes problemi yuzunden ayni dr tarafindan ameliyat edildim. Sonuc? Su an yol actigi enkazi duzeltmek icin estetisyen ariyorum.

arkadaşlar gecen eylül ayında burun ameliyatı yaptırdım.hacettepe ünv.doç.dr.aycan kayıkcıoğlu ameliyatı yaptı.süper harika bir insan ve konusunda çok tecrübeli.o kadar doğal bir burnum var ki.ameliyat sonrası hiçbir sorunumda olmadı.ilgili alakalı işini doğru yapan bir doktor.tavsiye ederim.

selam:)) ben de Bursa'da yaşıyorum arkadaşlar,,,,benim de sorunum çok ince olan dudaklarım. Kalıcı yada geçici dolgu düşünüyorum fakat iyi bir estetisyen seçebilmek açısından kararsızım. Forumda herkes Op.Dr.Bülent Cihantimur 'u övmüş,,,,göğüs ve burun estetiği konusunda,,acaba dudak estetiğinde de iyimidir bu doktor,,aranızda bilen varmı acaba???.....her doktorun her konuda tam yetkinliği olucak diye bir kaide yok çünki,,,, dudak estetiği konusunda uzmanlaşmış biri lazım bana,,özellikle de kalıcı dolgu malzemeleri ile ilgili yeterince tecrübesi bulunan.....Dudak operasyonu yaptırıp memnun kalan avrsa lütfen beni doktoru hakkında bilgilendirisn,,,teşekkürler,,,,,NOT: İstanbul'da da ameliyat olabilirm, Bursa'da da,,sorun yok benim için......

OP DR bülent cihantimur tavsiye edilir dr bende ediyorum ...

Son düzenleyen: Moderatör:
size tek kelimeyle söyleyeyim OP DR BÜLENT CıHANTıMURU tavsiye ediyorum... kliniğe gittim.orada ameliyat yağtığı kişilerin resimleri gördüm.ve ameliyat günü aldım

bence burun ameliyatı güvenilir ellerde yapılması gerekir. burada yazılan bütün tavsiyeleri gözardı etmeyin..

ranıp sanada geçmiş olsun..

Dr.Adnan Erdem estetik düşünenler için vereceğim tek isim. el attığı işi layığıyla 4 4lük yapan bi doktor. eskiden çalıştıgım hastaneden biliyorum ve estetik yaptığı hastaların son hallerini gördüm memnuniyetlerine şahit oldum. şu anda özel çalışıyor. kükürtlüde muaynanesi var.

Dr Murat Tezcan Bursada vatan Hastanesinde görevli . İstanbulda benim bir arkadaşım kendisine burun estetiği olduu sonuç harikaydı bende o arkadaşımı gördükten sonra geçen yıl kendisine gögüs küçültme ameliyatı oldum. 6 ay snrada göz kapağı ameliyatı yaptırdım. çok ama çoook memnunum.ameliyatlarında son derece başarılı.

arkadaşlarr uludağ üniversitesinde burun estetiği olmak istiorumm...ücret ve doktor konusunda bilgi verir msiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…