ben 2 kere ameliyat oldum aynı doktora çok dikkat etmek lazım doktor seçimi önemli
selam..vatan hastanesinde burun ameliyatı olan bi kızın burnunun düştüğünü dydum. doktor kim bilmiorum gerçi..hala yaptırmadıysanız iyi araştırın bence...
4 hf ta oldu burnumda şişlik var ama zaten 6 ayda yüze oturuyormuş.sıkıntı yok bu halide güzel.
Foruma yazan herkese merhaba diyorum. Arkadaşlar, yazılanları görünce 1 yıl önce yaşadıklarım geldi aklıma. Ben de Bursadaki hemen hemen tüm estetik cerahları dolaşmış ve kararsızlık içinde kalmıştım. En sonunda bana en çok güven veren doktor Murat Tezcan oldu. Kliniğinde muayene oldum ücret talep edilmedi, doktor 1 saat felan benle ilgilendi, burun estetiği yaptığı yüzlerce örnek gösterdi ve bilgisayarda yeni burnumu birlikte tasarladık. Ameliyatımı geçen eylülde oldum. Sonuçta harika bir burnum oldu. Hiç ağrım da olmadı. Bir arkadaş bir doktorun çekeceğin ağrılara hazır mısın demesinden etkilenmiş neden bunu söylemiş anlamadım Gerçekten benim ağrım hemen hemen hiç olmadı. Benden sonra 3 arkadaşım daha beni görüp Murat Tezcan'a ameliyat oldu onlar da çok memnun. Tereddütü olan arkadaşlar bana yazabilir, deneyimimi paylaşabilirim. Kesinlkle korkmayın çok zor bir ameliyat değil arkadaşlar....
bursada dolgu ve botox konusunda güvenilir bir doktor arıyorum konu hakkında bilgisi olan?
ben duydum cnm kuzenim ameliyat olmuştu.Klinikte hasta öncesi sonrası fotoğrafları da gösteriyolar sonuçlar çok güzel görünüyodu görmeni tavsiye ederim..Merhaba herkese. Bursada Dr. Erhan Şafak'a meme büyütme ameliyatı yaptıran var mı acaba aranızda? Veya duyan bilen var mı bu doktoru?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?