- 12 Ocak 2018
- 23
- 7
- 6
- 33
- Konu Sahibi semupervane
-
Bursa da tüp bebek konusunda işin ehli olduğunu duyduğum 2 kişi var biri sorenus serbulent bey diğeri acıbadem de ama adını hatirlayamadim.kızlar merhaba, Bursa’da tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz eşimde azosperm var. Yazın başlamayı düşünüyoruz çünkü öğretmeniz ve Bursa’da değiliz. Erkek kısırlığı konusunda iyi olan bir tüp bebek merkezi önerir misiniz bize? Daha önce yaptıran ve memnun kalan var mı gerçekten zor bir süreç içindeyiz. Maddi anlamda bir sorunumuz yok şükür ama psikolojimiz harap. Teşekkür ederim
Bursa da tüp bebek konusunda işin ehli olduğunu duyduğum 2 kişi var biri sorenus serbulent bey diğeri acıbadem de ama adını hatirlayamadim.
Acibademdeki şahin zeteroglu olabilir mi ?
Ben Eurofertil de gerçek Aydın'ı da onerebilirim.
Evet evet şahin bey.ben kendim tecrübe etmedim ama çok okudum adını post larda
Evet Acıbadem deki doktoru ben de duydum ama sorunumuz erkek kaynaklı olduğu için tereddüt ettim canım, Şahin Bey Kadın Hastalıkları uzmanı galibaBursa da tüp bebek konusunda işin ehli olduğunu duyduğum 2 kişi var biri sorenus serbulent bey diğeri acıbadem de ama adını hatirlayamadim.
Teşekkür ederim ara tatilde gelip görüşeceğim ilk denememiz olacak inşallah hemen tutar çünkü çok korkuyorum her anlamdaAcibademdeki şahin zeteroglu olabilir mi ?
Ben Eurofertil de gerçek Aydın'ı da onerebilirim. Çok ilgili bir doktor
Teşekkür ederim ara tatilde gelip görüşeceğim ilk denememiz olacak inşallah hemen tutar çünkü çok korkuyorum her anlamda
Çok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz isteğimize kavuşalım, özel değilse sizin sorununuz sizinle mi yoksa eşinizle mi ilgili? Biz Haziran ayında başlayabileceğiz, inşallah sürecinizden olumlu sonuç alırsınızGercek beyde kadın doktoru ama tup bebek merkezinde direk. Orda bakiyor hastalarına. Sonucta erkek faktörlü hastalarda gidiyor. Basta bi arayip telefonda bilgi al istersen. Bursa Eurofertil yazinca cikiyor
Çok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz isteğimize kavuşalım, özel değilse sizin sorununuz sizinle mi yoksa eşinizle mi ilgili? Biz Haziran ayında başlayabileceğiz, inşallah sürecinizden olumlu sonuç alırsınız
Çok haklısın tabii ki canım zaten öyle bir süreç ki bu insanı aynı sorunu yaşayanlar dışında kimse anlamıyor sanki. Biz Bursa’da bir aktara gittik eşime bir nebze de olsa iyi geldi. Yeşilyayla da Deva Lokman diye bir yer. Belki size de faydası olabilir.Eşimde bi problem yok çok şükür. Bende polikistik over var. Yani yumurtlama problemi. İlacsiz adet bile olamiyorum düşün canım o derece. Daha once gittigim doktorlar ilac verdi ama o ilaca ragmen bile yumurtlama olmadi. Simdiki doktorum baska ilac verdi. Onun sayesinde yumurta elde edebildik bu ay. Ve dogru bildigim herseyin aslinda yalnis oldugunu cok mantikli bi sekilde açıkladı.
Bursaya geldiginizde de yardimci oluruz istersen elimizden geldiği kadar. Bu süreçler zaten hem madden hem manevi açıdan yıpratıcı. Birbirimize destek olsak bi yukunu hafifletsek cokmu
Çok haklısın tabii ki canım zaten öyle bir süreç ki bu insanı aynı sorunu yaşayanlar dışında kimse anlamıyor sanki. Biz Bursa’da bir aktara gittik eşime bir nebze de olsa iyi geldi. Yeşilyayla da Deva Lokman diye bir yer. Belki size de faydası olabilir.
İnsan neyin iyi geleceğini bilemiyor ki ah ah. Güzel haberlerimiz alalım birbirimizin inşallahOrayi duydum canim ama gitmedim. Ben istanbulda bi aktardan kürler falan almıştım. Yanıklar baharat diye onlarda başarılı :) faydasi oldu biraz ama sonra duzenli kullanamadim
İnsan neyin iyi geleceğini bilemiyor ki ah ah. Güzel haberlerimiz alalım birbirimizin inşallah
Bende pco luyum asla ümitsiz olmayın geç de olsa oluyor allahım izniyleEşimde bi problem yok çok şükür. Bende polikistik over var. Yani yumurtlama problemi. İlacsiz adet bile olamiyorum düşün canım o derece. Daha once gittigim doktorlar ilac verdi ama o ilaca ragmen bile yumurtlama olmadi. Simdiki doktorum baska ilac verdi. Onun sayesinde yumurta elde edebildik bu ay. Ve dogru bildigim herseyin aslinda yalnis oldugunu cok mantikli bi sekilde açıkladı.
Bursaya geldiginizde de yardimci oluruz istersen elimizden geldiği kadar. Bu süreçler zaten hem madden hem manevi açıdan yıpratıcı. Birbirimize destek olsak bi yukunu hafifletsek cokmu
Amin hayirlisiyla ins.doktorlarımız vesileİnsan neyin iyi geleceğini bilemiyor ki ah ah. Güzel haberlerimiz alalım birbirimizin inşallah
Amin hayirlisiyla ins.doktorlarımız vesile
İnşallah kızlar her sabah zeytin çekirdeğini toz haline getirip yemek de çok faydalıymış ben tedaviye başlamadan 3 ay öncesinde kendimi akı bir programa alacağım sizinle de paylaşırım yaptıklarımıAmin hayirlisiyla ins.doktorlarımız vesile
Hadi bakalım ins.esinize ve size şifa olur.biz ve isteyen herkese nasip olsun bende ilaç tedavisine başladımİnşallah kızlar her sabah zeytin çekirdeğini toz haline getirip yemek de çok faydalıymış ben tedaviye başlamadan 3 ay öncesinde kendimi akı bir programa alacağım sizinle de paylaşırım yaptıklarımı
Hakkınızda hayırlısı, amin inşallahHadi bakalım ins.esinize ve size şifa olur.biz ve isteyen herkese nasip olsun bende ilaç tedavisine başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?