Bursada En İyi Kadın Doğum

SedaUmut

Buğlemim 💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
1.550
4.266
83
33
Kızlar merhabalar ben öncelikle bursa osmangazi de oturuyorum 2 yıldır evliyim ünv okul , sınavlar derken erteledik 3-4 aydır hamile kalmak istiyorum ve deniyoruz ve sonunda bi doktora gitmek en iyisi bu olduğuna karar verdim ..Ama istanbuldan gelin geldim bursaya bursada ' da hiç gitmedim doktora en iyi bildiğiniz kadın doğum uzmanlarını yazarmısınız şimdiden teşekkürler kızlar ..

Merakla takip ediyorum bende :)

Çikolata kistim var 10 aylık evliyim Bebek düşünmüyoruz ama yinede bi kontrol için istiyorum gitmek cnm

Çikolata kistim var 10 aylık evliyim Bebek düşünmüyoruz ama yinede bi kontrol için istiyorum gitmek cnm

Canım bende de enfeksiyon oluyor ara ara ama hiç detaylı gitmiyorum . Ama temiz böle doktor nerde var kim bilmiyorum inşAllah geçer seninki geçmiş olsun sanada ama duyduğuma göre ilaç tedavisi veriyorlar iyileşiyor diye biliyorm onu ..

Canım bende de enfeksiyon oluyor ara ara ama hiç detaylı gitmiyorum . Ama temiz böle doktor nerde var kim bilmiyorum inşAllah geçer seninki geçmiş olsun sanada ama duyduğuma göre ilaç tedavisi veriyorlar iyileşiyor diye biliyorm onu ..
Tek çözümü Bebekmiş cnm:)hayırlısı bakalım inş sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza:)

Merhaba kizlarr topigi yeni gordum ben 15 haftalik hamileyim gecen seneden beri cok arastirdim jimere karar verdim fatma nuray sozeriyi tavsiye ederim cok ilgili ve beni benden daha cok dusunuyor 4. Haftadan bu yana gidiyorum bir muayene bir kontrol olarak ayda 2 kere gidiyorum sgk varsa 90tl yoksa 150tl ;-)

Bende jimerde fatma nuray sozeri hanimda dogum yaptim. Ben gittigimde zaten hamileydim. Memnun kaldim ilgili guler yuzlu bir bayan. Bebek icin tedavide nasildir orasini bilemeyecegim.

merhaba canım ben yeni hamileyim bursada ablamın gitmediği doktor kalmadı dorukta ilk evlendiğinde ameliyatla yumurtalığının tekini aldılar ve ASLA çocuğun olmaz dediler. sonra uzun bir uğraş sonucu ablam pek çok doktor gezerek Nejdet Kırker beye gitti. o dönemde Zübeyde hanımda çalışıyordu şuanda da pembe mavide çöalışıyor. ablamın 2 kızı var asla doğuramazsın dedikleri ablam şuanda biri 14 biri 8 yaşında iki kız annesi :) bende hamileyim ona gitmeyi plkanlıyorum ama uzak kalıyor pembemavi diye araştırmaya başladım. bide çok problemli değil hamileliğim o sebeple bilgilendirmesi güzel hamilelik sürecini iyi takip edecek bir doktora ihtiyacım vardı osmangazi tıp merkezinden güler yıldız ı tavsiye ettiler ilk randevuma oraya gidicem beğenmezsem tek adresim nejdet bey olacak. pembe mavi 180 tl sigortasızlar için fiyat osmangazide de 65 tl imiş. inşallah güzel gelecek bir doktor bulursun :) ama bursada tek yani nejdet bey bence. bu zaman kadar kaç kişiyi yönlendirdik öylece şimdi kim gittiyse çocuğu var d,iyebilirim :)

Meraba kızlar yeni hamile kaldım doktor arayısındayım bursada tavsıye edebılecegınız doktorlar kimler bursaya yenı tasındıgım ıcın pek bilmiyorum burayı.

doktor işi şans işi benim önerdiğim sana yaramaz senin önerdiğin bna mesela nejdet beyi önermiş iyi bir doktor inkar etmem ama benim kızım karnımda ölüyordu az kalsın previa varmış farketmemiş
doruk evrim hanım sühendan hanım osmangazi güler hanım tavsiye edebilirim ama dediğim gibi şans işi

Valla katılıyorum doktor işi şans işi kimi önerdilerse hiç memnun kalmadım. Bende istanbuldan taşındım 5 yıl önce. Hamileyim kaç doktor değiştirdim. Dedim özelde hayır bulamadım bari devlete gidiyim. Birinci devlet deneyimim iyiydi ama pek memnun kalmadım. İkili test için gittim resmen fiyaskoydu. Dedim bebek öldü heralde.ki reşat diye odasını Önünde kuyruk olan hastaların bayıldığı doktor. Bir daha korkudan resmn devlete gidemem. Testi tamamlattıramadım.Jimere gittim selim diye.kanamam olunca korkudan oda tavsiyeyle. Oda sağolsun günde 3 adet 200mg progestan verdi öyle bir uyumak yok yani. Sonra başka doktora gittim 2 sefer bunlar ne kadar çok dedi hayrete düştüler ilaçlar için. Hadi bir doktor dedi 2 doktorda aynı şeyi dedi. Şükür çekirge dorukta gökçe diye bir doktor var kanım kaynadı. Tabi birde teyzem çalışıyor orda ondanmıdır bilmem özel ilgi. Ama çok tatlı çok açıklayıcı bir doktor. Sonunda deneme yanılma buldum bir doktor. Şükürler olsun. Valla milletin tavsiyesine gitme. Annem bursalı benim. Ben bursada öğrendiğim ilk şey büyük şehirden geldiğimizdenmi bilmem. Bana ne tavsiyede bulundularsa ben daha düzgün birşeyle karşılaşmadım. Buna köfteci ve balıkçı gibi yerler dahil. Ara deneme yanılmayla bulursun diye düşünüyorum. Allah kolaylık versin şimdiden. Bende 5 ay denedim olmamıştı.ekmeği hayatımdan baya çıkardım,kızartma fastfood gibi şeyleride vede ceviz yedim oldu bir anda hatta ben ben bile şaşmmıştım. Yeme şekli önemli bence ciddi bir sorun yoksa. Birde kafaya takma olurmu. Hayırlısı olsun.

Bende ilk kez jimere gittim nuray hanıma ya resmen paranla rezil oluyorsun kalablıktan kim kime dum duma . ertesı gun tekrar bırsey sormak için doktora ugradım benı tanımadı bıle kızdım bende. çok kalabalık olması da benı tedırgen edıyor.

Back
X