• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursada doğum ücretleri

çok iyimiş gerçekten orhan beye gidicem eğer senin kadar memnun kalırsam orda yapabilirim doğumumu birde bilginiz varmı fotoğrafçı sokarlarmı doğuma

canım devlet hastanelerinde cep telefonuyla çekmek bile yasak ki fotoğrafçı kesinlikle sokmazlar sanırım... ben ebeden rica etmiştim.. yasak demişti...

ben dışarıdan özel doktora gidiyorum.. doğum için çekirge devlet hastanesini düşündüğüm için tahlil vs. için oraya gidiyorum hem ordaki doktorda takip etmiş oluyo... ama doktorumla konuştum özel hastane fiyatlarını, doruk ile anlaşmam var dedi.. fiyatda ,indirim yapmışlar 1500 dedi... herşey dahil.. yani hastane ve doktor parası dahil... sizce nasıl uygunmu fiyat... diğer hastanelerde nasıl??

ben dışarıdan özel doktora gidiyorum.. doğum için çekirge devlet hastanesini düşündüğüm için tahlil vs. için oraya gidiyorum hem ordaki doktorda takip etmiş oluyo... ama doktorumla konuştum özel hastane fiyatlarını, doruk ile anlaşmam var dedi.. fiyatda ,indirim yapmışlar 1500 dedi... herşey dahil.. yani hastane ve doktor parası dahil... sizce nasıl uygunmu fiyat... diğer hastanelerde nasıl??

bana pahalı geldi biraz bende medikabile gidiyorum muayne için orda 1000 lira normal doğum herşey içinde

yengem medıcabılde doğum yaptı ve elınden damar yoluaçarken sınıre denk gelmış iğne şimdi kırkı çıkar çıkmaz elınden amelıyat oldu medıcabıl yenı açılan bır hastahane doğum fıyatı uygun olabılır memnunıyet derecesını bılemem tabı kımler memnun kımler değil ama hemşire yuzunden yengem bebeğinı bıle acı ıçersınde zar zor emzırıyor

ben kendım dorukta yapamayı duşunuyorum şu anda doruğa gidiyorum zaten

ben esentepe hastanesinde beray hanıma gidiyodum ama yenidoğan ünitesi olmadığı için ayrılmak zorunda kaldım üzülerek.sonrasında öğrendim ki beray hanımda hastaneden ayrılmış istanbula gitmiş sanırım.şimdi medicalpark bahar çelen'e gitmeye başlıyorum çarşamba randevum var. normal doğum 1250 sezeryan 1750 tl ymiş.eşimin işyerinin anlaşması var orayla sezeryan 1400 tl oluyo bize.
doruktanda fiyat aldım normal 1300 sezeryan 1750 tl ydi.birde kampanya yapmış doruk 2.sınıf odada kalırsan normal 650 sezeryan 875 tl ymiş.ren tıp telefonda fiyat vermedi orayıda aramıştım.esentepe hastaneside normal 500 sezeryan 600 tl ydi yanlış hatırlamıyorsam.

şubat 2013te çekirge doruk hastanesinde sezeyanla doğum yaptım.doktorum türkan atakan yavuz hastane doktoru değil özel muayenehanesi var.2500tl ödedim doktoruma.hastaneye ödemeyi de o yaptı.doktorunuzu dışarıdan getirirseniz fiyat bu civarda oluyor.doğum fotoğrafçısına 100tl ödedik fotoğraflar çok büyük ve güzel verdiğimiz paraya değdi yani.

Son düzenleme:
Back