Bursa'da Deneyen Arkadaşlara!!!

bizim güzel hatunlar nerelerdesınız bu akşam hepımız bır bırımız ıcın dua edelım canlarım

kızlar alenen söylemek istemiyorum bazı arkadaşlar tepki gösteriyor ben kimseyi etkilemek istemem sadece dikkatli olun diyorum .yaşadıklarımı kimsenin yaşamasını istemediğim için söylüyorum polipim ve selincim siz bana yaz demişsiniz sise özelden yazmak istiyorum ama özelden mesj at çıkmıyooyasakkelimenası yazcam size özelden acabaaagamyoncuiremsu

Teşekürler arkadaşlar..Benim de dördüncü denemem olacak.Pek umudum kalmadı ama sizleri okuyunca kendimi daha iyi hissediyorum.Deneyeceğim merkeze karar verdim.Ağustos başında başlayacağım.Umarım bu kez olur. Bana şans dileyin.

canım allah yardımcın olsun..umutsuz olma lütfen doğan gün nelere gebe.....bunu kimse bilemez...allah yardımcın olsun...işin rast gitsin...hangi merkezi düşünüyorsun...doktorun kim acaba?:1rolleyes:

canım benim bende 4. micromu deniycem,inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız,bebişlerimize kavuşuruz,hakkımızda hayırlısı olsun diyelim canım...a.s.

ben de 2. denememi şahin beyde acıbademde yaptıracağım fakat biz rapor alıp tedaviye başlayana kadar ramazan geliyor ben oruç tutarım küçüklüğümden beri.hem de okul açılıyor o zaman ben sürekli raporla evde falan olamam o nedenle bu sene geç kaldık seneye kaldı.içim de rahat değil ilk denemem yüzünden yine olumsuz olacakmış gibi geliyor.iğnelere başlayana kadar ağustos ortasına geleceğiz ..tadevi de okulun açılışına sarkacak
hem tüp bebek denemek istemiyorum hem bebek istiyorum ne kadar kötü bir durum öyle değil mi.eşimde sperm çok az olduğu için norml yolla hamile kalma olasılığım yokmuş.8 senemiz doluyor bu ayın 23 ünde.

NURTANESİ 16 canım niye bekliyosun ki.bak 8 yıl geçmiş.değermi bebeklerin olmadan sen uğraş elinden geleni yap.15 günlük şubat tatilin var.ona göre ayarla bence.insan isteyince herşey olur....öptüm

canım sen istersen kısa protokol tüp bebek tedavisi uygulanır
regl in üçüncu günü iğneler başalarsın 16-18. günde de transfer olur
çokta büyütme tedavi sürecini bizlerin yaşadığı tedavileri ah bir bilsen
neler olduğunu nasıl dayandınız dersidiniz
e kısa zamanda iyi bir dr ve iyi bir merkez bul
HAYAT KISA ZAMAN HIZLA AKIYOR YETİŞMEK İMKANSIZ ELİMİZDEN GELENİ YAPMALIYIZ MUTLULUĞUMUZ İÇİNa.s.

ilk mikroenjeksiyon denemem gerçekten çok kötüydü.olumsuz sonuçlandı ve biz bşr yandan kredi öderken bir yandan moral bozukluğumuzla maddi manevi öyle yıprandık ki.
şubat tatilinde deneyemem ki.12 günlük rapor olayı vs.. okul açılıverir o sırada.ben anadolu lisesinde öğretmenim ve çocuklarının sınav kazanarak geldikleri o okulda ders boş geçerse veliler okulu basıyorlar.yani çocuk yapma için rapor alma lüksüne sahip değilim.bir de tutmazsa hamile kalamazsam ardından bir de bu moral bozukluklarıyla boğuşamam gücüm yok.ilkinde öyle olmuştu çok yıprattılar beni off öyle çaresizim ki

bende gelecek aylarda ilk micromu düşünüyorum.acıbadem sahin beyi düşünüyorum bende ama inşallah doğru bir karardır.

jinemed'e karar verdim.Doktor murat erdemir,tanıştım.Bana güven verdi.Diğer tüm tetkiklerimi değerlendirdi. Pazartesi başlıyorum bir aksilik olmazsa.Umarım bu kez olur.

canım allah yardımcın olsun..umutsuz olma lütfen doğan gün nelere gebe.....bunu kimse bilemez...allah yardımcın olsun...işin rast gitsin...hangi merkezi düşünüyorsun...doktorun kim acaba?:1rolleyes:

Teşekkür ederim.Jinemed,Murat Erdemir.Pazartesi başlıyorum.Dualarınızı bekliyorum....

jinemed'e karar verdim.Doktor murat erdemir,tanıştım.Bana güven verdi.Diğer tüm tetkiklerimi değerlendirdi. Pazartesi başlıyorum bir aksilik olmazsa.Umarım bu kez olur.

özka canım Allah gönlüne göre verir inşallah ve bize buradan müjdeli haberler vermek nasip olur. dr murat beyle ben de gidip tanışayım. birde dr özer kutlu ile tanışıp görüşmek istiyorum ikisi arasında karar vereceğim artık. inşallah Allah bizlere de en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.

canım inşallah senin tedavinde olumlu sonuçlanır ve sen de bize buradan müjdeli haber verirsin. sen kendini ne zaman rahat hissedersen bence o zaman tedaviye başla. stresden uzak olman lazım çünkü. stres çok etkiliyor.

canlarım allah hepinizin ve en son da benim yardımcımız olsun...emeklerimiz boşa gitmesin ve doğru ellerde olalım allahımın izni keremiyle....her şeyin hayırlısı....:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…