D
dersim_78
Ziyaretçi
burda öwülerek anlatılan bi tüp bebek merkezinde hayatımın kazığını yedim..yaşadıklarım ibret ola azosperm durumunda olanlara...sakın ha,önünüze gelen tüpbebek merkezine gitmeyin.tese ile mikro tese arasında hiç fark olmadığını söyleyen bi doktorun karşısında umut aradık her çocuğu olmayan ve tüp bebek merkezine giden çift gibi...eşime adı ameliyathane olan sözüm ona bi yerde pansuman yapılır gibi operasyon yapıldı...ardından benim eşi olduğumu bilmeden embriyolog eşimin dosyasını masaya basite alarak fırlattı we görewliye ÇIKMADI dedi.ardından ürolog gelip" ben cumaya gidiyorum"diyerek çıktı gitti...allah kabul etsin..!!!
ardından büyük bir emek sarfederek tomar tomar para saydılar..o emeği anne baba olamayacağını öğrenen daha doğrusu kendileri idrak eden bize sarfedemediler....bizde odada eşimle haber bekledik belki bi açıklama yapılır diye...ama ne gelen oldu ne de gidennnn.....
ardından büyük bir emek sarfederek tomar tomar para saydılar..o emeği anne baba olamayacağını öğrenen daha doğrusu kendileri idrak eden bize sarfedemediler....bizde odada eşimle haber bekledik belki bi açıklama yapılır diye...ama ne gelen oldu ne de gidennnn.....