PINK ROSE teşekkür ederim.umarım şahin bey pgt yani genetik tanı ile ilgili bilgi sahibidir.pozitif netice alırız inş.allah herkese versin bu mutluluğu.kardeşimin bebeğinden bende istiyorummmm........
Cennet kokulum merhaba ....sanırım pınk rose ile birlikte acıbademde karar kıldınız..
Kızlar iyi bir tüp bebek merkezi ve işinin ehli bir doktor bulmak her zaman başarı ile doğru orantılı değil...Bir çok iyi dr ve merkezde başarısız deneyimleri olan insanlar da var...Ben kendi açımdan doğru bir karar verdiğime inanıyorum bu tedavimin başarılı ile sonuçlanmasından kaynaklanmıyor sadece..Biliyorsunuz ki bursada bir çok başarılı adı sanı bilinir doktor var..Herbirimizin doktorlarının ilgisi bakış açısı deneyimleri başarı oranları ve başarısız tedaviler sonrasındaki tutumları farklı..Aynı bizlerin herbirimizin kendi kimyamız tedaviye verdiğimiz yanıtlarda olan farklılıklar gibi..Kimimiz en iyi şekilde tedavi edilip tedaviden yanıt alamazken kimimiz de kolaylıkla tedaviye yanıt verebiliyoruz..
Bu işe şöyle bakılıması gerekiyor bence nacizane..
Tabiki tüp bebek hususunda işin ehli bir merkez ve dr la tedaviye başlamak..
Bebek sahibi olabilmeyi engelleyen tüm tıbbi faktörlerin dikkatlice takip edilmesi.
Merkezin dr un hemşirelerin ilgi ve alakası..
Başarısız tedavilerden sonra gerekli açıklamaların yapılabilmesi..ve diğer denemelerde tercih edilebilir olması.
Başarılı tedaviden sonrada oluşan memnuniyetle hem kendimiz hem dr hem de hastane açısından güven kazanabilemek..
Bu seçenekleri çoğaltabiliriz..Arkadaşlar tüm bunların dışında şans ve kader faktörleri de önemli rol oynamakta.Diyelim ki benim tedavim başarısız olsaydı..Tedavi sürecimde bir memnuniyetsizlik yaşamadığım için yine tercihim kendi dr um ve hastanem olurdu..
Şöylede bir şey var arkadaşlar...benim transferimde 3 adet 1.kalite embriyo konuldu..5.gün blastokist aşamasında embriyolardı..Benim rahim yumurtalık kan değerleri rezervler hormonlar vs..hususunda hiç bir problemim yoktu..ve çoğul gebelik oluşması da açıkçası pek de sürpriz olmadı..3 embriyo dışında 4. de piyangodan çıkmıştı.Ama şimdi sağlık açısından indirgememiz gerekiyor.Şimdi ben doktorumu mu suçlayayım......madem çoğul gebelik şansım çok yüksekti ve indirgememiz gerekiyordu neden 1 yada 2 embiriyo koymadınız mı diyecektim..Dediğim gibi kararı eşler dr la birlikte alıyor sonucu Rabbim biliyor....