Bebeğimin rutin kontrolleri için Bursa'da çocuk doktoru arayışımız var. Muayenehanesi olan bir doktor değil, özel hastanede görev alan bir doktor önerebilirseniz sevinirim.
Kendimde uzun yıllar Ankarada çocuk hemşiresi olarak çalıştım. Dr Ümit Eroğlu'nu tek geçerim. Ayıp olmasa çocuğumu benden daha çok düşünüyor diyeceğim. Önceden Bahardayken çok yoğundu, 10 gün önce çekirge doruk hastanesine başlamış. Harika olmuş. Daha rahat bir ortamda görüşme fırsatımız oldu. Şimdiye kadar öneride bulunup da, biz memnun kalmadık diyen kimseye rastlamadım
Kendimde uzun yıllar Ankarada çocuk hemşiresi olarak çalıştım. Dr Ümit Eroğlu'nu tek geçerim. Ayıp olmasa çocuğumu benden daha çok düşünüyor diyeceğim. Önceden Bahardayken çok yoğundu, 10 gün önce çekirge doruk hastanesine başlamış. Harika olmuş. Daha rahat bir ortamda görüşme fırsatımız oldu. Şimdiye kadar öneride bulunup da, biz memnun kalmadık diyen kimseye rastlamadım
Paylaşımınız için çok teşekkürler.
Bir sorum daha olacak, Ümit EROĞLU bebeklere ilaç kullandırmayı seven bir doktor mu?
Bazı doktorlar ufak bir hastalıkta bile ebeveynleri memnun etmek için çok ilaç verirler.
RMART ayının ortası gibi RENTIP 'ta çalışan SONER SARMAŞIK OSMANGAZİ TIP YENİ BİNASINA GEÇECEKMİŞ. Biz kendisinden çok memnunuz yoğun bakım doktoru idi kızımın herkese tavsiye ederim
Ya normalde biz de Fatih beye gidiyorduk çok da memnunduk ama doruk Yıldırım'ın işleyişini hiç beğenmiyorum ya. Randevu alırım ,saatimden önce de giderim ama randevu saatinden yarım saat sonra girebiliyoruz doktora. En son kendim için gittiğimde sorun yaşadık yine, o yüzden gitmek istemiyorum
Sizde Nasıl , hastane düzeni faln memnun musunuz. Dediğim gibi doktordan çok memnunum ama her gittiğimde kat kat sinirlenip dönüyoruz sıkıldık artk
öncelikle muzaffer ocak hocayı tanımayanlar bilmeyenler için anlatayım...kendisinin özel muayenehanesi var...jimer hastanesi karşısı mihraplı plaza kat.7 kendisi bana göre bursa'da işini layığıyla yapan tek doktor mesai saati dışında olsun gerek hafta sonu olsun oldukça özveri ve tevazu sahibi bir insandır her şey bir yana anne ve babanın çocuğa bakımı konusunda son derece yardımcı olur ve eğitir...çocuklara karşıda son derece güler yüzlü ve sıcaktır...bilgi kısmına gelince doktor bey bilgisini güncel tutan araştıran öğrenen aynı zamanda hastanın yakınını dinleyen hastalık öyküsünü iyi değerlendiren bir hekim çünkü bu son söylediğim şey oldukça önemli siz bebeğinizin yada çocuğunuzun şikayetini rahat anlatmazsanız doktorun tedavi edici süreci uzayabilir...çünkü küçük bir çocuk rahatsızlığını bizim kadar iyi anlatamaz...birde yetti garı hastanelerde ki ilgisiz doktor ilgisiz personel hijyen olmayan ortam...biraz fazla ücret veririm bütçem ölçüsünde aradığımda derdimi anlatırım....gittiğimde temiz bir ortama gider çocuğumda doktor fobisi oluşturmam tepeden tırnağa gelişimini takip ederim...bu sebepten muzaffer ocak bir numaradır...gereksiz tahlil yok gereksiz ilaç yok birde sisteminde ay ay bebeğimin bütün sağlık bilgileri büyüme süreci kullandığı ilaçlar yapılan tedaviler bulunmakta kaldı ki ben bile unutuyorum...doktor bey söylediğinde hatırlıyorum...biraz uzun oldu kusura bakmayın....