• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da hangi özel hastane ve kadın -doğum doktorunu öneririsiniz?

merhaba:3:
herkezin yazdıklarını okudum jimerde jenk beye giden kimse yokmuuu:14: ben cenk beye gidiyorum çok seviyorum da ama okuduğumda herkez doksoturndan mennun bende çok memnunummm:39:seviyorum doktorumu aranızda cenk beye giden giden hakkında kötü şeyler duyan varsa yanıtlarsa sevinirim 10 haftalık hamileyim en azından başka doktora geçebiliyim:3: şimideden herkeze teşekkürler rabbim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı:16:

arkadaşlar bende bursa anadolu hastanesi hakkında bilgisi olan varmı diye sorucaktım
ne diyorsunuz orda doğum hakkında

herkezin yazdıklarını okudum jimerde jenk beye giden kimse yokmuuu:14: ben cenk beye gidiyorum çok seviyorum da ama okuduğumda herkez doksoturndan mennun bende çok memnunummm:39:seviyorum doktorumu aranızda cenk beye giden giden hakkında kötü şeyler duyan varsa yanıtlarsa sevinirim 10 haftalık hamileyim en azından başka doktora geçebiliyim:3: şimideden herkeze teşekkürler rabbim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı:16:

bende 13 haftalık hamileyim.tedavi öncesinde cenk beye gidiyordum.şimdide ona devam ediyorum.eski muayahanesinde daha ilgili olduğunu düşünüyorum.burada hastalarına bir dosya bile açmıyor.ben söyledikten sonra benim kiloma baktı 12 haftalıkken.aslında çok iyibi doktor çok hastası olduğundanmı bilmiyorum ama hastalara karşı ilgisi azalmış.bende ne yapacağımı bilmiyorum

bende 13 haftalık hamileyim.tedavi öncesinde cenk beye gidiyordum.şimdide ona devam ediyorum.eski muayahanesinde daha ilgili olduğunu düşünüyorum.burada hastalarına bir dosya bile açmıyor.ben söyledikten sonra benim kiloma baktı 12 haftalıkken.aslında çok iyibi doktor çok hastası olduğundanmı bilmiyorum ama hastalara karşı ilgisi azalmış.bende ne yapacağımı bilmiyorum

bende jimer de cenk beye gidiyorum,Art deyken başlamıştım şimdi 8 haftalık hamileyim,jimerde daha az ilgiden ve koşuşturmasından dolayı soru işaretlerim oluştu?? ama şevket yılmazın doktoru olması jimere başlayıp başlamaması tereddütleri içinde kaldığını düşündük biz eşimle ..şimdi tamamen jimere geçmiş bakalım bugün gidicez adaptasyon problemini çözmüştür umarım,yoksa art den beri çok memnunduk ilgili,ve her ihtimali göz önünde bulundurmasıyla tedbirli ve güvenilir biri olduğunu düşünüyorum..

Merhaba.. Ben de Cenk Beye gidiyorum ve çok da memnunum 33 haftalık 2 çocuğuma hamileyim. İlk hamileliğimde de doktorum Cenk Beydi. Açıkçası gözüm kapalı tavsiye ederim.:49:

Back