Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun AblasıBursa'da bebek bakıcısı arıyan var mı?
Ben 38 yaşında, 20 yıllık evli, 4 çocuk annesiyim. Bursa merkezde oturuyorum. Çocuk bakıcılığı arıyorum. Güvenilir, temiz bir ile çalışmak istiyorum. İlgilinenler bana mesaj atabilir .
Yarım gün bakıcılık yapmak istiyorum.
Ben 38 yaşında, 20 yıllık evli, 4 çocuk annesiyim. Bursa merkezde oturuyorum. Çocuk bakıcılığı arıyorum. Güvenilir, temiz bir ile çalışmak istiyorum. İlgilinenler bana mesaj atabilir yarım
gün olursa daha iyi öğretmen gibi yarım gün çalışan olabilir
Bakıcılık işi konusunda çok kararlıyım
Çalışmayı çok istiyorum ama benim kadar istekli bir aile bulamadım malesef bu kadar istekli olmaması benim için üzücü kısmet demekten başka dencek birşey yok
Bakıcılık işi konusunda çok kararlıyım
Çalışmayı çok istiyorum ama benim kadar istekli bir aile bulamadım malesef bu kadar istekli olmaması benim için üzücü kısmet demekten başka dencek birşey yok
Ben 38 yaşında, 20 yıllık evli, 4 çocuk annesiyim. Bursa merkezde oturuyorum. Çocuk bakıcılığı arıyorum. Güvenilir, temiz bir ile çalışmak istiyorum. İlgilinenler bana mesaj atabilir .
Yarım gün bakıcılık yapmak istiyorum.