• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursada açık hava düğün mekanı arıyorum arkadaşlar yardım edebilirmisiniz

favory

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
36
0
36
Bursa
açık alanda düşünüyorum düğünü bi kaç yer var aklımda ama başka fikirlerede ihtiyacım var:59:

bende senın gıbı yer arayısı ıcındeyım tatlım ya.. yarın dolasıp bakıcaz bakalım bı kac yere, burayada yazarım. ama daha once bı topıktede yazmıstım sanada sölım arya park ve rumelıyı kesınlıkle dusunme

napıcaz ya bilmiyorum aryaparkı düşünüyodum bakalım diye bak söylediğin iyi oldu canım,atalay clubı duymuştum ama o da bademli tarafında okadarda uzak olsun istemiyodum ama bende buldukça yazarım:)

arya parkta gectıgımız haftalarda bı dugune gıttım ıkı dugun mekanını bıtısık aralarında sadece tahtadan paravan muzık seslerı falan hepsı bırbırıne karısıyo. en komık olanda bı tarafta sunnet vardı dua okunuyo bı tarafta dugun var muzık calıp oynanıyo.tam rezıllıktı. rumelıye gelınce yakın bı arkadasımın dugunu oldu 1 temmuzda onca para vermısler yazık cıktıkları gıbı dans ederken yagmur bı bastırdı herkes kacıstı. sonra mahalle arası berbat bı salona yonlendırdıler kalanları. sabahtan yagmurlu olacagı bellı oldugu halde hıc bı onlem alınmamıstı. zas teras var suan ınsaat asamasında ama oraya gıdınce benım ıcım acayıp ısındı oraya sebebını bılmıyorum. bı dusun ıstersen orayıda

ayy inanmıyorum rezillik gerçekten:53: nezaman tamamlanıcakmış peki haberin varmı canım hiç duymamıştım ben orayı

zas dedıgım yer gıda toptancıları çarsısı var ya onun tam karsısında... bı kapalı yerı var bırde terası ıkısıde 1000 kısılıkmıs. teras 2 3 aya kadar hazır olurmus. ama kapalı olan mekanı yakın zamanda tamamlarlar yada tamamlamıs olabılırler bugun gıdıp bakıcaz bız.alt salona bakarak ust katla ılgılı fıkır edınebılırız dıye dusunduk. sunu anladım kı bursada acık havada dugun yapmak ıcın secenek cok azmıs...

doğru ya çok fazla seçeneğimiz yok bizde geçen gün merinos parkın içinde atatürk kültür merkezindeki büyük terasa baktık 1000 kişilikmiş orasıda resimleri gösterdiler çok güzeldi istediğiniz ayrı bir şey olursa yapıyoruz dedi ve terasın üstünde çatı var yani yağmur yağsada etkilemiyo orasınıda beğendim aslında ama net fiyat vermedi yemekli yapıyorlarmış genelde ,yemeksiz hesaplamak gerek filan dedi 8000 civarı olur dedi istersen orayada bakabiilirsin canım ben beğendim gerçekten ama bi de bilen birine sormak lazım tabi organizasyon nasıl diye

Back