bursa zübeyde hanım doğum evi hakkında bilgisi olanlar yardım lütfen

eslmeslm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
137
4
118
Eskişehir
merhaba.bursaya yeni taşındım zübeyde hanım doğum eviyle ilgili bilgi istiyorum acaba orası özelmi.yani eğer özelse tahliller vs. devlet tarafından karşılanıyormu birde özer kutlu nun ismini duymuştum nasıldır acaba. bilgilendirirseniz memnun olurum. hayırlı ramazanlar.

sana da hayırlı ramazanlar,
zübeyde hanım doğum hastanesi devlete ait özel değil, tüm tahlil vs. ücretsiz.
bende 10 haftalık hamileyim bursa şevket yılmaz devlet hastanesinde yalçın gürel'e gidiyorum
özeline gidiyorum. tahliller hastanede ücretsiz oluyor.
özer kutluyla ilgili benim tam bilgim yok ama daha önceki sayfalarda adı var onunla ilgili bilgi yazan arkadaşalar var onlardan yararlanabilirsen
hayırlı doğumlar:CüvCüv:

ben tahliller için oraya hiç gitmedim ama doğumu orda yaptım. sezeryan oldum..

tahlil meselesini bilemem de , doğumu orda yapmayı düşünme bence..

zübeydehanım doğumevi devlete bağlı bir hastane
eğer sigortan varsa tahliller ve doğum için ücret ödemiyorsun
ama sigortan yoksa ödüyorsun, ama tabi özel hastanelere göre daha az

özer kutluyu sormuşsun, kendisi benim doktorumdu
gebelik takiplerimi yaptı ve doğumuma da girdi.
çok memnun kaldım, çok mükemmel birisi
gerek hastanede gerekse özel muaynehanesinde çok ilgi ve alaka gösteriyor bütün hastalarına, çok tecrübeli bir doktor ayrıca.

özer kutluyla ilgili bir başlık var zaten bu bölümde
gitmeyi düşünürsen boş bir vaktinde incele istersen.

ben de yıldırım ilçesinde oturuyorum.
eğer maddi durumun iyiyse özel hastaneyi de tercih edebilirsin. bahar hastanesi nagihan hn.
medical park ahmet yılmaz bunlardan 1 kaç örnek.

ama devlet hastanesi olsun diyorsan zübeyde hanımı ben beğenmiyorum, yıldırım ilçesinde
şevket yılmaz devlet hastanesi var ona bağlı olarak yeni bi doğum hastanesi yapıldı ama henüz
faaliyete geçmedi

daha öncede dediğim gibi ben şevket yılmaza yalçın gürel' e gidiyorum tavsiyeler üzerine ona gittim
çok çok memnunum.özel hastaneye bahara gidecektim her ay 30-40 tl fazla olmayan muayene ücreti doğum ücretini de konuşuyorsun ama allah korusun olur ya erken doğum vs. yani daha farklı bi ücret çıkar diye devlet hastanesi tercih ettim. yeni yapılan doğum hastanesi benim doğumuma kadar faaliyete geçecekmiş doktorum öyle dedi.

yani zübeyde hanıma bakarak yeni bir hastane herşeyiyle yep yeni olacak.

genel bilgin olsun arkadaşım tercih senin. başka sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım

ıyı gunler ben 15 haftalık hamıleyım bursada oturuyorum anadolu hastanesıne gıdıyorum ama hıc ısmını duymadım hastanenın baska onerebılecegınız bı hastane varmı jımerı duydum ama pek bılgım yok

arzu jimeri bi araştır çok ii dktrları var ama doğum ücretleri yüksek galiba
medical park var fomaradaki
bahar hastanesi var kent meydanının orada
doruk özel bursa var çekirge
acıbadem, özel hayat hastanesi var doktorlarını, kalitesini ve fiyatlarını araştırabilirsin

merhaba duhan87 fikirlerin için çok sağol zübeyde hanıma gitmedim. bugün nilüferdeki esentepe tıp merkezine gittim demet haytoğluna memnunda kaldım 6 hafta 6 günlük hamileyim :) :)

Bende Bursalıyım ama 5,5 senedir İstanbul'da oturuyorum.
Geçen sene yakın bir arkadaşım Jimer'de doğum yaptı ve çok memnun kaldı doktoruda Jale hanımdı.
Bu senede bir arkadaşım Zübeyde Hanımda doğum yaptı memnun kaldı diyemem fakat bundan 4 sene önce yakın bir arkadaşım Şevket Yılmaz'da doğum yaptı gayet memnun kaldı.

arkadaşlar bende jimerde doğum yaptım doktorumda recep doğanlar çok ama çok güseldi herşey normal doğum yaptım epudralli hastane olsun doktorum olsun süper

zübeyde henımda güsel yani doğum hastanesi olması bikere sonra çok güsel doktorları var benim tek çekincem karşılaşacağım muameleydi kötü şeyler anlatılıyor birde hijyen konusu tabi çok hasta var tabi biraz sıkıntı yapşanabilir ama doktorunuza güveniyorsanız zübeyde hanımda neden olmasın özellikle riskli gebelikse çoğul gebelikse erken doğumolayında zübeyde hanıma mecbur kalınıyor çoğu zman çünkü diğer hastanelerde yei doğan yoğun bakım 1 tane

Arkadaşlar Zübeyde hanım yerine Çekirge devlet hastanesini tavsiye ediyorum koşulları çok daha iy ve temiz hastane yenilenmiş ve herşey ücretsiz Doktor olarakta Yaşar Can ' tavsiye ediyorum çok iyi bir doktor. Doğumumuda kendisi yaptırdı. Özelde olsa bukadar rahat edmezdim. Doktor beyle mutlaka tanışmalısın. :nazar:

offffffffff ya cokm kararsız kaldım arkadaslar dedıgınız gıbı herkes zubeyde hanımı hıjyen bakımından fazla onermıyorlar ama 7. aya kadar hep zubeydeye gıttım daha teskılatlı dıe ama cekırgeye hıc gıtmedım.31.haftadayım doktorumu degıstırsem cekırgeye gıtsem doktor ılgılı davranır mı bakar mı acaba?lutfen fıkır verın:49::49:

Back
X