- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 437
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuldaki öğrenci ve veliler nasil.sizin begendiginiz ya da sikayetcisi oldugunuz bir yojutvar mi acaba. Biz ol disi isteyecegiz dedigim gibi ffikirleriniz çok onemliSabiha Köstem görev yaptığım okul :)
EnŞimdi öncelikle Gürsu- Kestel merkeze uzak ilçeler. Osmangazi merkez ilçe. yıldırım da öyle.
Şimdi öncelikle Gürsu- Kestel merkeze uzak ilçeler. Osmangazi merkez ilçe. yıldırım da öyle.
şimdi öncelikle kadrom Tam karşısındaki Yusuf Köstem okulundaydı ben görevlendirmeyle Sabiha Köstem'e gidiyordum, karşılıklı okullar.Zaten orası mahallem olduğu için çok sıkıntı çekmedim.İnsanları biraz kapalı kutu maalesef. Ama çokta kötü diyemeyiz.biraz dindar kesim fazla.Cemaat ehli insanlar.Ama osmangazi-yıldırım özünde iyi yerlerdir. Yıldırım'a bağlı Yavuzselim varsa planlarınız dahilinde, eleyin. İnegöl ilçesi biraz problemi bir yerdir.Hiç şahit olmadım ama haberlerden öyle duyuyoruz. Gürsu daha sakin güzel dediğim gibi merkeze biraz uzak yerdir.Okuldaki öğrenci ve veliler nasil.sizin begendiginiz ya da sikayetcisi oldugunuz bir yojutvar mi acaba. Biz ol disi isteyecegiz dedigim gibi ffikirleriniz çok onemli