• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa yi bilen arkadaşlar..

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
Kizlar sali günü il dışı tercih yapacağız.
...şu okullar hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olabilecek olan var mi acaba ?
bizim için onemli olan
ulaşım
öğrenci profili

Eklentiler

• 20160620_131634.webp
    20160620_131634.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 119
  • 20160620_131641.webp
    20160620_131641.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 100
Bizim henuz evimiz yok bursada. Buyuk olasılıkla yildirim ya da osmangazide olacak.
Genel olarak bursa da okullara ulasimjn sıkıntı olduğu bir yer yok sanırım
Öğrenci profili nasil acaba hani adrese dayalii sistemden nasil bir öğrenci veli profili nasil

Şimdi öncelikle Gürsu- Kestel merkeze uzak ilçeler. Osmangazi merkez ilçe. yıldırım da öyle.

Şimdi öncelikle Gürsu- Kestel merkeze uzak ilçeler. Osmangazi merkez ilçe. yıldırım da öyle.
En

Biliyorum canim. Evi atandigimiz okuljn yakinlarindan almak pek mantikli dgil.okulu degistitirsin ama evi degistirmek kolay olmaz. Biz alabilecegimiz en iyi yerden evi alalim okula gelis gidis imkano olsun diyoruz en azindan. Gursu kestel merleze yakin ya onu sonlara yazariz iyi olanlarini

kemalpaşa bursa merkeze 1-1,5 saat yakın küçük ama gelişmiş bir ilçe çeltikçi onun köyü ancak gitmedim.. Yenişehir uzaklık olarak 1-1,5 saat yine merkeze .. inegöl bursa merkeze yarım saat falan keza büyük bir ilçe ama açıkçası inegöl hep olaylı bir yer yani bursaya ait 2.sayfa haberleri genelde hep inegölden çıkar o yüzden beni bi korkutur.. ama gidip yaşamadım.. Yıldırım gürsu bursa merkezine metro ile ulaşım sağlayabileceğin yerlerler

Okuldaki öğrenci ve veliler nasil.sizin begendiginiz ya da sikayetcisi oldugunuz bir yojutvar mi acaba. Biz ol disi isteyecegiz dedigim gibi ffikirleriniz çok onemli
şimdi öncelikle kadrom Tam karşısındaki Yusuf Köstem okulundaydı ben görevlendirmeyle Sabiha Köstem'e gidiyordum, karşılıklı okullar.Zaten orası mahallem olduğu için çok sıkıntı çekmedim.İnsanları biraz kapalı kutu maalesef. Ama çokta kötü diyemeyiz.biraz dindar kesim fazla.Cemaat ehli insanlar.Ama osmangazi-yıldırım özünde iyi yerlerdir. Yıldırım'a bağlı Yavuzselim varsa planlarınız dahilinde, eleyin. İnegöl ilçesi biraz problemi bir yerdir.Hiç şahit olmadım ama haberlerden öyle duyuyoruz. Gürsu daha sakin güzel dediğim gibi merkeze biraz uzak yerdir.

inegöle 13 yıldır maaruz kalmış biri olarak söylüyorum yapmayın etmeyin gelmeyin geldirtmeyin bu şehre aşırı olaylı biyer şehrin merkezinde bile kırolar serseriler cirit atıyor ara mahalleleri siz düşünün dışarı çıktığınızda mahallenizde yerlerde bira şişeleri karşı inşaatta bali bonzai çeken çocukları görme ihtimaliniz çok yüksek sosyal hayat olarak zaten sıfır bi şehir yanlış anlaşılmasın kesinlikle ama sokaklarda asılan posterlere vs bakıldığında şehrin yaptığı tek etkinliğin din etkinlikleri olduğunu çok bariz görürsünüz muhafazakar olup bu şehirdeki insanların aşırı derecede yobaz olduğunu söyleyen çok insan gördüm ben imkanınız varsa başka bi okul bile olsa nilüferden ev bakın derim yoksa da inegöl ve yıldırıma gelmeyinde diğer yerler çok da kötü değil zaten

Back
X