Dediğiniz gibi önemli olan işini iyi yapması haklısınız. İnşallah vesile olurlar. Suat hazerle görüşmeyi ya da muayene olmayı düşünüyorum bende. Nedense karar vermek çok zor geliyor bilinmez bir kuyu gibi.Amin inşallah cümlemize hayırlı olsun tez zamanda güzel sonuçlar alalım.. Ben endometriozis hastasıyım çikolata kistim var, ameliyatımı yapan hoca Osman hoca ve Suat Bey’i önerdi. Ben de Osman hocayı daha iyi gördüm nedense. Olumsuz yorumlar var ancak işini çok iyi yapması daha önemli benim için, ters olması çok umrumda değil şu aşamada...
bende de çikolata kisti var. direniyorum ama sanırıma artık tüp bebeğe geçmek zorundayım. Zamanında beraber çalıştığım Mehmet Aral Atalay hocamız var onu tavsiye edebilirim Zaten kendisi Osman Develioğlu ile beraber çalışır duymuşsunuzdur.
Biz henüz 10 aylık evliyiz 8 aydır deniyoruz ancak olmuyor. 10 yıl önce çikolata kisti ameliyatı geçirdim; 10 yıl sonra ilk defa tekrarladı şimdi 3,5 cm kistim var. Bu illet hastalık maalesef engel oluyor kistle hamile kalanlar tabii ki var ama 29 yaşındayım daha fazla beklemek istemiyorum. Amh değerim 4, inşallah kaliteli embriyolar elde edebiliriz. Mehmet hocayı duydum evet o da ART’da yapıyor tüp bebek sanırım.
ben doktor beyi yakından tanırım doktorluğunada güvenim tam ama anlaşamadığımız bi konu var tüp bebekten önce ameliyat sonra hemen tüp diyor kistlerim biraz sıkıntılıymış. bende korkuyorum.. Aral bey yada Şahin bey tercihim olur Bursa'daEvet duydum aslında o da olabilir. Siz onunla mı düşünüyorsunuz?
Canım amh çok iyiymiş maşallahdaha çok da olmamış inşallah tüpe gerek kalmaz. Bende 29 olacağım.
Amh değeriniz kaç? Daha önceden ameliyat geçirdiniz mi çikolata kistleri için? Bir de boyutları nasıl?ben doktor beyi yakından tanırım doktorluğunada güvenim tam ama anlaşamadığımız bi konu var tüp bebekten önce ameliyat sonra hemen tüp diyor kistlerim biraz sıkıntılıymış. bende korkuyorum.. Aral bey yada Şahin bey tercihim olur Bursa'da
Evet duydum aslında o da olabilir. Siz onunla mı düşünüyorsunuz?
Canım amh çok iyiymiş maşallahdaha çok da olmamış inşallah tüpe gerek kalmaz. Bende 29 olacağım.
İnşallah çok bekletmeden hayırlı haberler alırız. Rabbim kolaylaştırsın inşallah ben iki kez gebe kalmıştım şimdi çook şaşırıyorum doğal yolla imkansız geliyor artık bana da
Amh degerm 0.8. Kistler iki tarafta da var 5 er cm. Hic ameliyat olmadm. Direk tupte olabilir ama temizlense daha iyi diyor. Yumurtalari toplarken sknti olusturabilirmis kapladigi icinAmh değeriniz kaç? Daha önceden ameliyat geçirdiniz mi çikolata kistleri için? Bir de boyutları nasıl?
Ben hiç hamile kalamadım doğal yolla maalesef. Kalabilir miyim onu da bilmiyorum. İnşallah ilk denemede tutar hepimizin.
Aslında amh değerini düşürmemek için ameliyata çok yanaşmıyor doktorlar. Bana da o yüzden ameliyat önermediler... Farklı bir doktora mı danışsanız?Amh degerm 0.8. Kistler iki tarafta da var 5 er cm. Hic ameliyat olmadm. Direk tupte olabilir ama temizlense daha iyi diyor. Yumurtalari toplarken sknti olusturabilirmis kapladigi icin
normalde ameliyat etmiyor kistleri. benim en azından soldakinin alınması gerekiyormuş. ameliyat edip kendi haline bıraksak riskli ama hemen tüp bebeğe geçeceğiz diyor. yada önce yumurtaları donduracakmış sonra ameliyat edecekmiş sonra transferi yapacakmış. sanırım benim oralar karışık :))Aslında amh değerini düşürmemek için ameliyata çok yanaşmıyor doktorlar. Bana da o yüzden ameliyat önermediler... Farklı bir doktora mı danışsanız?
Kalırsın canım maşallah amh da güzel. Rabbim ol desin yeter ki..
Açıp baksalar benimki de felaket durumdadır eminim :) yapışıklık doludur her yer. Allah yardımcımız olsun cidden zor bi hastalık. Ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?normalde ameliyat etmiyor kistleri. benim en azından soldakinin alınması gerekiyormuş. ameliyat edip kendi haline bıraksak riskli ama hemen tüp bebeğe geçeceğiz diyor. yada önce yumurtaları donduracakmış sonra ameliyat edecekmiş sonra transferi yapacakmış. sanırım benim oralar karışık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?